Bigos pana Tadeusza recept
Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny. Na řadě je zelí. Dbám na to, aby nebylo ani příliš kyselé ani slané. V takových případech ho propláchnu vodou. Posekám zelí na menší kousky. Zalévám vývarem, přidávám lístky vavřínu a jalovec, zakrývám pokličkou a vařím na pomal
Podobné recepty jako Bigos pana Tadeusza
Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio recept
Na ten samý olej dáme na kostky pokrájenou cibuli a necháme lehce osmahnout. Potom na cibuli dáme zpět maso a přidáme 2 vrchovaté lžíce plnotučné hořčice. Promícháme a když se nám vytvoří z hořčice takový sosík, tak to zalijeme z konvice převařenou teplou vodou, stáhneme do polohy 1 a půl (elektrick
Podobné recepty jako Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio