Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami
Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami. Přemýšlíte co dobrého si dát k obědu? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept na vepřovou pečeni ochucenou voňavými bylinkami. Šťavnatou pečeni si skvěle vychutnáte se šťouchanými bramborami.
Podobné recepty jako Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami
Vepřová pečeně jako přírodní řízek recept
Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami Suroviny: kost , koření provensálské , bylinky , sůl mořská , koriandr sušený , máslo , kečup sladký , víno růžové Vepřová pečeně jako přírodní řízek
Podobné recepty jako Vepřová pečeně jako přírodní řízek
Vepřová pečeně na hříbcích a bylinkách recept
1000 g vepřové plece. sůl, mletý bílý pepř. 40 g másla. 1 zakysaná smetana. 1 větší cibule. 0,5 l zeleninového vývaru. 3 PL oleje. 500 g zamražených hříbků (z loňského sběru) hladká mouka na zahuštění.
Podobné recepty jako Vepřová pečeně na hříbcích a bylinkách
Šťavnatá vepřová pečeně
Doprostřed umístíme pečeni (tukem nahoru), zalijeme vývarem a dáme péct do trouby rozehřáté na 150 °C. Pečeme asi 60 až 90 minut, dokud pečeně nedosáhne vnitřní teploty okolo 70 °C. Upečenou pečení dáme stranou do tepla a necháme chvíli odpočinout.
Podobné recepty jako Šťavnatá vepřová pečeně
Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami fotografie 2 ...
Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami - fotografie 2 - TopRecepty.cz. Recepty - Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami.
Podobné recepty jako Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami fotografie 2 ...
Vepřové maso pečené v leču
Postup přípravy. V pekáčku rozškvaříme nakrájený špek, přidáme cibuli a orestujeme. Přidáme sádlo, nakrájené maso na kostky obalené v mouce, nakrájené klobásy, osolíme, opepříme, okmínujeme. Opečeme a během opékání mícháme. Podlijeme vývarem, přidáme lečo, česnek, čili a protlak.
Podobné recepty jako Vepřové maso pečené v leču
Špikovaná vepřová pečeně po italsku recept
Suroviny. 800-900 g vepřové kotlety v celku (s kostí) 80 g pršutu (prosciutto) sůl. mletý pepř. 1 velká cibule (cca 170 g) 250 g čerstvých žampionů. 50 g sušených rajčat + olej na maso. 2-3 stroužky česneku.
Podobné recepty jako Špikovaná vepřová pečeně po italsku
Vepřová pečeně na srbský způsob
Rozdělení vepřového masa: Jak využít jednotlivé části v kuchyni. Maso vrátíme zpět a přidáme nakrájená rajčata, papriky a mletou papriku. Podlijeme trochu vodou a přiklopíme poklicí. Vložíme do trouby a dusíme na 200 st. asi 20 minut. Pak odkryté pečeme ještě 10 minut.
Podobné recepty jako Vepřová pečeně na srbský způsob
Vepřové na másle recept
Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Osmahneme na oleji z obou stran. Pánvičku sundáme z plotýnky, vyjmeme maso, přidáme podle potřeby mletou papriku (cca 3 lžičky), zalejeme vroucí vodou, vrátíme maso a dusíme do měkka.
Podobné recepty jako Vepřové na másle
Pikantní vepřová panenka s bylinkami a bramborovými špalíčky
Posypeme bylinkami, podlijeme vínem, přidáme worcester a sójovou omáčku. Maso opékáme asi 20 minut, pak ho vyjmeme, posypeme ještě bylinkami a čili kořením a zabalíme do alobalu a necháme v teple dalších 10 minut.
Podobné recepty jako Pikantní vepřová panenka s bylinkami a bramborovými špalíčky
Epesni česnečka recept
Vepřová pečeně na másle s čerstvými bylinkami Přidáno před 23 hodinami
Podobné recepty jako Epesni česnečka
Treska s pomerančovým pepřem, opečená na másle
Postup přípravy. Tresku osušíme a nakrájíme a porce, každou osolíme, okořeníme pepřem a poprášíme moukou nebo v mouce obalíme. Na rozehřátou pánev dáme rozpustit přepuštěné máslo a porce ryby z obou stran opečeme. Podáváme s různě upraveným bramborem a zeleninou dušenou na másle nebo salátem dle chu
Podobné recepty jako Treska s pomerančovým pepřem, opečená na másle
Vepřová plec v pikantní zelenině recept
60-70 dkg vepř. plecka. olivový olej. 6 špičatých červených paprik. 6 stonků řapíkatého celeru (zbavených vláken) 2 karotky. 1 velká cibule. 4 větší rajská jablka. brambory jako příloha. kmín.
Podobné recepty jako Vepřová plec v pikantní zelenině
Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou recept
Postup přípravy. Maso si nakrájíme na menší čtverečky, mírně je naklepeme a naložíme do šťávy-do oleje přimícháme veškeré koření, sůl a promícháme. Maso necháme alespoň 1 hodinu ve šťávě, jen občas maso promícháme. Mezitím si nakrájíme ingredience na jehlu, cibuli+pórek+salám na kolečka, papriku s .
Podobné recepty jako Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Pečený vepřový jazyk na žampionech recept
Pak jazyky vyjmeme, oloupeme a nakrájíme na plátky 2 cm silné. Do zapékací nádoby dáme cibuli, česnek, žampiony, přidáme nakrájené jazyky, olej, kmín, zakápneme sojovou omáčkou a podlijeme 1 dl vývaru. Přiklopíme víkem a v rozehřáté troubě na plný výkon pečeme 30 minut.
Podobné recepty jako Pečený vepřový jazyk na žampionech
Selská vepřová kýta recept
Postup přípravy. Vepřové maso opláchneme ve studené vodě, potřeme prolisovaným česnekem, posolíme, pokmínujeme. Oloupanou cibuli nakrájíme, osmahneme na sádle. Na zpěněnou cibuli dáme maso, ze všech stran opečeme, aby se zatáhlo, podlijeme vodou a dáme do trouby dusit.
Podobné recepty jako Selská vepřová kýta
Vepřová plec na zakysané smetaně s mrkví recept
Postup přípravy. Cibuli nakrájíme na drobno a na oleji smažíme dokud nezačne zlátnout. Na cibuli vložíme plec nakrájenou na plátky a necháme z obou stran zatáhnout, podlejeme, tak aby bylo maso zakryté a dusíme dokud nezměkne, posolíme, opepříme. Potom zakysanou smetanu rozkvedláme ve vodě, přidáme
Podobné recepty jako Vepřová plec na zakysané smetaně s mrkví
Vepřová játra na jablku a zelenině recept
Játra opláchneme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Přidáme je do pánve a prudce ze všech stran opečeme. Podlijeme jablečnou šťávou, lehce opepříme, přidáme worcester, nastrouhané suroviny a vše promícháme. Pod pokličkou dusíme slabým varem 10 minut. Poté přidáme nasekané lístky. petržele a pod
Podobné recepty jako Vepřová játra na jablku a zelenině
Králík na víně recept
Videonávod: Jak naporcovat králíka. Necháme odležet v chladu cca 10 hodin. Králíka vyjmeme. Zeleninu s kořením a celou skořicí orestujeme na oleji, přidáme cukr a protlak. Restujeme, dokud cukr nezkaramelizuje. Zalijeme vodou, vložíme králíka a dusíme do měkka. Po změknutí vyjmeme maso. Vzniklou smě
Podobné recepty jako Králík na víně
Buchtičky s krémem (snadné)
Necháme ještě 15 minut kynout a pečeme v troubě rozehřáté na 180 stupňů cca 20-30 minut. Nakonec uvaříme podle návodu řidší pudink (dáme více mléka než je v návodu), osladíme dle chuti, můžeme přidat trochu rumu a podáváme s buchtičkami. TIP Oblíbené recepty na buchtičky s krémem. Uvařeno (1x)
Podobné recepty jako Buchtičky s krémem (snadné)