Čína recept
Jana Remkova: No právě, Petr ji taky nevidí! Je to dobré, ale "čína" to fakt není. Zvěřina, brambory a maggi nejsou právě typické čínské suroviny. Ale u nás už je národním zvykem říkat každému pokrmu, v němž se opékají kousky masa, čína a každému moučníku, kde je krém a piškoty, zase tiramisu. Odpov
Podobné recepty jako Čína
Srnčí ragú od Sofie recept
Maso nakrájíme na větší kostky, ostatní suroviny svaříme v kastrůlku - dochutíme podle potřeby, chuť by měla být trochu silnější, zelenina napůl měkká. Maso naložíme do vychladlého nálevu (max. 30 stupňů) a necháme den až dva marinovat.
Podobné recepty jako Srnčí ragú od Sofie
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Anonyme, na 1 kg masa přidávám 1 sáček (150 g)sojového granulátu. Stejně jako maruš přidávám na toto množství 2 polévk. lžíce solamylu a ještě asi 5 polévkových lžic piva. Dělala to tak moje babička, maminka tak to dělám podle nich, ale nikoho k tomu nenabádám. Dělaly to tak proto, aby se prý sekaná
Podobné recepty jako Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Rýže dušená v troubě recept
rýže je fajn a jiná, komu vadí Babica je přinejmenším divný, vaří šetrně a pro velké množství lidí, jen blbě komentuje, spousta věcí se dá opravdu nahradit, píši kuchařky se zdravotní dietou a skutečně mne zaráží, že ti kteří neumí vařit jinak než bez koření, glutamátů, neumí ničím nic nahradit, ods
Podobné recepty jako Rýže dušená v troubě