Kokosový kmen recept
Do kotle s hákem (kuchyňský robot) dáme prosátý moučkový cukr, prosáté sušené mléko, cukr vanilin, škrobový sirup a strouhaný kokos. Vodu svaříme s cukrem krupicí na 109°C (voda s cukrem by měla vřít, ruční zkouška – pomocí vařečky si kápneme roztok na palec, přiložíme ukazováček a oddálením vzniká
Podobné recepty jako Kokosový kmen
Domácí šunka z vepřového plecka recept
Obsah pragandy je 98% kuchyňská jedlá sůl, obsah dusitanu sodného max 0,3%, dextroza a škrobový sirup. Někde jsem četl článek o tom, že když se nakládá maso na uzení, tak při naložení do normální soli na cca 6 - 8 týdnů vznikne v mase daleko víc svinstva než když je to naložené 10 - 14 dní v pragand
Podobné recepty jako Domácí šunka z vepřového plecka
Marokánky
Zdeňko, jste na dobré cestě-cukráři přidávají bonbonářský sirup (škrobový sirob); jinak se lze v receptech orientovat podle poměru cukr : mouka, obvykle bývá cca 3 : 1 Jana Kovaříková | 5. 11. 2008 12:49. Obávám se, že v krámu jsou marokánky tvrdé ne proto, že je v nich med, ale že je v nich hodně m
Podobné recepty jako Marokánky
Recept: Dušená mrkev karamelizovaná
Přidáme máslo, cukr,sůl a dusíme na mírném ohni až se nám vytvoří hustý škrobový sirup, který pokryje mrkev. Zkuste také. Domácí chleba 45 9 6. Brukvová kaše 30 1 1. Semínkový celozrnný chléb 100 0 0. Pečená rajčata 10 19 28. V troubě smažené hranolky 30 2 5. Komentáře a dotazy… Přidejte komentář: P
Podobné recepty jako Recept: Dušená mrkev karamelizovaná