Burgundské dušené hovězí recept


Burgundské dušené hovězí recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Burgundské dušené hovězí, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Burgundské dušené hovězí. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Burgundské dušené hovězí receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Burgundské dušené hovězí

1 70 dkg hovězí kližky nebo plecka očištěné a na kostky pokrájené 2 lžíce másla 1/2 hrnku uzeného vepřového ramínka nakrájené na 1 cm proužky 2 středně velké cibule na tenké plátky pokrájené 1 stroužek česneku usekaný 1 středně velká mrkev (nakrájená na 1 cm plátky) 1/4 hrnku petrželky usekané 1 bob

Podobné recepty jako Burgundské dušené hovězí

Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“

rozmarýn 1 snítka bobkový list 1 ks česnek 2 velké stroužky červené víno 400 ml hovězí vývar 1 litr sůl šalotka 12 ks žampiony 20 ks máslo 40 g med 1 lžička čerstvě namletý pepř Recepty na ty nejlepší masové pečínky, které potřebují svůj čas! Postup přípravy

Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“

Hovězí po burgundsku  Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...

Suroviny: špička hovězí, slanina, víno červené, vývar hovězí, žampióny, mrkev, cibule, česnek, protlak rajčatový, cibule šalotka, mouka hladká, tymián čerstvý, bobkový list, máslo, olej, pepř, sůl

Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...

Hovězí po burgundsku recept

Hovězí po burgundsku

Hovězí po burgundsku je klasika, kterou by měl umět každý kuchař. Kupte si dvě láhve vína, jednu na vaření, druhou k jídlu, a pusťte se do toho. ( celý recept) Ingredience receptu 1,8 kg hovězího masa (třeba svíčková) 2 lžíce olivového oleje snítka tymiánu snítka petržele 1 bobkový list 1 cibule 2 m

Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku

Dusene hovezi s restovanym bramborem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dusene hovezi s restovanym bramborem recept

Přisypeme nové koření, kmín, drcený pepř, přidáme prolisovaný česnek, bobkový list, rajský protlak, bujónovou kostku, podlijeme vodou a na mírném plameni dusíme do měkká (1 a 1/2 - 2 hodiny). Podle potřeby dále podléváme.

Podobné recepty jako Dusene hovezi s restovanym bramborem

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept

Suroviny: hovězí zadní, cibule, protlak, víno červené, paprika čerstvá červená, mrkev, žampióny, rozmarýn, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, vývar. Připravíme mísu, kam dáme nakrájenou cibuli, maso, vše osolíme a opepříme. Přidáme trochu červené papriky, protlak a rukama vmasírujeme do ma

Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky  Boeuf bourguignon
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon

Suroviny: kýta hovězí, bůček vepřový uzený, cibulka, bouquet garni, sádlo, víno červené, mouka polohrubá, sůl, pepř, ořech muškátový. V kastrolku bez jakéhokoli tuku necháme škvířit na kostičky nakrájený bůček s celými cibulkami. Když oboje zezlátne, vyjmeme je. Do kastrolu dáme….

Podobné recepty jako Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon

Burgundské dušené hovězí fotografie 4

Burgundské dušené hovězí. maris. maris. Ivana79. 3 z 3. Fotografie k receptu Burgundské dušené hovězí.

Podobné recepty jako Burgundské dušené hovězí fotografie 4

Hovězí bourguignon

7 fotografií. Nahrát fotku. Vynikající hovězí po burgundsku pochází, jak už název napovídá, z Francie. Maso dušené na červeném víně s rajčatovou omáčkou, zeleninou a žampiony má výraznou chuť a zasytí i ty nejhladovější strávníky.

Podobné recepty jako Hovězí bourguignon

Hovězí na burgundský způsob podle mne

Pridáme orestovanú cibuľu s mrkvou a slaninou a zalejeme červeným vínom, prípadne môžeme zriediť trochou vývaru.Dobre premiešame aj s lyžicou pretlaku,posekaným cesnakom a bylinkami. Privedieme do varu a v papiňáku na miernom ohni varíme 40 minút.

Podobné recepty jako Hovězí na burgundský způsob podle mne

Dušené hovězí recept

Dušené hovězí

Dušené hovězí recept. Dušené hovězí s rajčaty a paprikami můžeme podávat s noky nebo s těstovinami. Ale vlastně třeba i houskovými knedlíky nebo s brambory.

Podobné recepty jako Dušené hovězí

recept internet
recept internet

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně - recept: Na rozehřátou pánev nalijte trochu oleje a opečte kousky slaniny. Dejte stranou. Na pánvi hned nechte zatáhnout kousky masa a až bude ze všech stran

Podobné recepty jako Burgundská hovězí pečeně

Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.

Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...

Hovězí po burgunsku
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí po burgunsku

Dušené hovězí maso na červeném víně doplněné o omáčku z rajčatového protlaku, žampionů, cibulky a špeku. O výslednou chuť a vůni se postarají rozmarýn a tymián. Tento tradiční francouzský recept si nejlépe vychutnáte s pečivem nebo bramborovou kaší.

Podobné recepty jako Hovězí po burgunsku

Hovězí plátky ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí plátky ve vlastní šťávě recept

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, okraje nařízneme, aby se plátky při tepelné přípravě nekroutily. Maso osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Nakrájíme nadrobno cibuli, slaninu a česnek. V hrnci rozpálíme olej, plátky zprudka opečeme po obou stranách a vyjmeme

Podobné recepty jako Hovězí plátky ve vlastní šťávě

recept internet
recept internet

Burgundská

Přidáme maso a uzený bok (oboje nakrájené) a smažíme dalších cca 5 minut. Pak přilijeme cca 1/4-1/2 litru vína a vodu, všechno koření a nadrobno nakrájenou zeleninu (mrkev, fazolové lusky, žampiony, rajčata, petrželovou nať). Všechno vaříme 1 až 1 a 1/2 hod.

Podobné recepty jako Burgundská

Dušené hovězí recept

Dušené hovězí

Dušené hovězí recept. Dušené hovězí můžeme podávat s jakoukoliv přílohou. Brambory, knedlík, rýže. A klidně i s kvalitními těstovinami.

Podobné recepty jako Dušené hovězí

Hovězí na provázku Le boeuf à la ficelle recept ...

Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 danielle72 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 zizala Načíst další ...

Podobné recepty jako Hovězí na provázku Le boeuf à la ficelle ...

recept internet
recept internet

Dušené hovězí maso recept

Maso očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu na sádle cibuli osmahneme, na ní pak i maso. Osolíme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Podušenou směs nalijeme do sklenic asi do 2/3-3/4, zavřeme víčky s červenou gumičkou (ještě stále se dají koupit) a

Podobné recepty jako Dušené hovězí maso

Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel recept

Suroviny: kližka hovězí, bůček uzený, klobása, cibule, víno červené, šlehačka, brambory, mrkev, celer, petržel, mouka hladká, kečup sladký, džem rybízová, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř drcený, jalovec, majoránka, kůra citronová, sůl

Podobné recepty jako Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel

Dušené hovězí kostky recept

Postup přípravy. Drobně pokrájený špek dáme do hrnce, přisypeme na kostičky pokrájenou cibuli a smažíme dozlatova. Během smažení maso pokrájíme na větší kostky, dochutíme solí, pepřem, kmínem a zázvorem. K osmažené cibuli přidáme připravené hovězí kostky, necháme je zatáhnout a přisypeme nasekaný če

Podobné recepty jako Dušené hovězí kostky

Japonské dušené hovězí s bramborami

Japonské dušené hovězí s bramborami. Sytý, hřejivý a překvapivě lehký pokrm nejlépe vystihuje přesný překlad jeho japonského názvu – nikujaga znamená masová brambora. Představuje japonskou odpověď na v Evropě oblíbené jídlo z jednoho hrnce nebo francouzské burgundské hovězí.

Podobné recepty jako Japonské dušené hovězí s bramborami

Burgunské dušené hovězí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Burgunské dušené hovězí recept

Postup přípravy. Ve velkém kastrolu rozpusťte máslo, na něm osmahněte do hněda maso. Až zhnědne, přidejte proužky uzeného. Přidejte cibuli, česnek, mrkev, petrželku, bobkový list, sůl, pepř, tymián a rajský protlak. Vmíchejte víno, přidejte houby i s lákem.

Podobné recepty jako Burgunské dušené hovězí

Kde najít informace



×