Burgundské dušené hovězí
1 70 dkg hovězí kližky nebo plecka očištěné a na kostky pokrájené 2 lžíce másla 1/2 hrnku uzeného vepřového ramínka nakrájené na 1 cm proužky 2 středně velké cibule na tenké plátky pokrájené 1 stroužek česneku usekaný 1 středně velká mrkev (nakrájená na 1 cm plátky) 1/4 hrnku petrželky usekané 1 bob
Podobné recepty jako Burgundské dušené hovězí
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
rozmarýn 1 snítka bobkový list 1 ks česnek 2 velké stroužky červené víno 400 ml hovězí vývar 1 litr sůl šalotka 12 ks žampiony 20 ks máslo 40 g med 1 lžička čerstvě namletý pepř Recepty na ty nejlepší masové pečínky, které potřebují svůj čas! Postup přípravy
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Suroviny: špička hovězí, slanina, víno červené, vývar hovězí, žampióny, mrkev, cibule, česnek, protlak rajčatový, cibule šalotka, mouka hladká, tymián čerstvý, bobkový list, máslo, olej, pepř, sůl
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Hovězí po burgundsku
Hovězí po burgundsku je klasika, kterou by měl umět každý kuchař. Kupte si dvě láhve vína, jednu na vaření, druhou k jídlu, a pusťte se do toho. ( celý recept) Ingredience receptu 1,8 kg hovězího masa (třeba svíčková) 2 lžíce olivového oleje snítka tymiánu snítka petržele 1 bobkový list 1 cibule 2 m
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Dusene hovezi s restovanym bramborem recept
Přisypeme nové koření, kmín, drcený pepř, přidáme prolisovaný česnek, bobkový list, rajský protlak, bujónovou kostku, podlijeme vodou a na mírném plameni dusíme do měkká (1 a 1/2 - 2 hodiny). Podle potřeby dále podléváme.
Podobné recepty jako Dusene hovezi s restovanym bramborem
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
Suroviny: hovězí zadní, cibule, protlak, víno červené, paprika čerstvá červená, mrkev, žampióny, rozmarýn, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, vývar. Připravíme mísu, kam dáme nakrájenou cibuli, maso, vše osolíme a opepříme. Přidáme trochu červené papriky, protlak a rukama vmasírujeme do ma
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
Suroviny: kýta hovězí, bůček vepřový uzený, cibulka, bouquet garni, sádlo, víno červené, mouka polohrubá, sůl, pepř, ořech muškátový. V kastrolku bez jakéhokoli tuku necháme škvířit na kostičky nakrájený bůček s celými cibulkami. Když oboje zezlátne, vyjmeme je. Do kastrolu dáme….
Podobné recepty jako Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
Burgundské dušené hovězí fotografie 4
Burgundské dušené hovězí. maris. maris. Ivana79. 3 z 3. Fotografie k receptu Burgundské dušené hovězí.
Podobné recepty jako Burgundské dušené hovězí fotografie 4
Hovězí bourguignon
7 fotografií. Nahrát fotku. Vynikající hovězí po burgundsku pochází, jak už název napovídá, z Francie. Maso dušené na červeném víně s rajčatovou omáčkou, zeleninou a žampiony má výraznou chuť a zasytí i ty nejhladovější strávníky.
Podobné recepty jako Hovězí bourguignon
Hovězí na burgundský způsob podle mne
Pridáme orestovanú cibuľu s mrkvou a slaninou a zalejeme červeným vínom, prípadne môžeme zriediť trochou vývaru.Dobre premiešame aj s lyžicou pretlaku,posekaným cesnakom a bylinkami. Privedieme do varu a v papiňáku na miernom ohni varíme 40 minút.
Podobné recepty jako Hovězí na burgundský způsob podle mne
Dušené hovězí
Dušené hovězí recept. Dušené hovězí s rajčaty a paprikami můžeme podávat s noky nebo s těstovinami. Ale vlastně třeba i houskovými knedlíky nebo s brambory.
Podobné recepty jako Dušené hovězí
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně - recept: Na rozehřátou pánev nalijte trochu oleje a opečte kousky slaniny. Dejte stranou. Na pánvi hned nechte zatáhnout kousky masa a až bude ze všech stran
Podobné recepty jako Burgundská hovězí pečeně
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Hovězí po burgunsku
Dušené hovězí maso na červeném víně doplněné o omáčku z rajčatového protlaku, žampionů, cibulky a špeku. O výslednou chuť a vůni se postarají rozmarýn a tymián. Tento tradiční francouzský recept si nejlépe vychutnáte s pečivem nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty jako Hovězí po burgunsku
Hovězí plátky ve vlastní šťávě recept
Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, okraje nařízneme, aby se plátky při tepelné přípravě nekroutily. Maso osolíme, opepříme, okořeníme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Nakrájíme nadrobno cibuli, slaninu a česnek. V hrnci rozpálíme olej, plátky zprudka opečeme po obou stranách a vyjmeme
Podobné recepty jako Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Burgundská
Přidáme maso a uzený bok (oboje nakrájené) a smažíme dalších cca 5 minut. Pak přilijeme cca 1/4-1/2 litru vína a vodu, všechno koření a nadrobno nakrájenou zeleninu (mrkev, fazolové lusky, žampiony, rajčata, petrželovou nať). Všechno vaříme 1 až 1 a 1/2 hod.
Podobné recepty jako Burgundská
Dušené hovězí
Dušené hovězí recept. Dušené hovězí můžeme podávat s jakoukoliv přílohou. Brambory, knedlík, rýže. A klidně i s kvalitními těstovinami.
Podobné recepty jako Dušené hovězí
Hovězí na provázku Le boeuf à la ficelle recept ...
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 danielle72 Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 zizala Načíst další ...
Podobné recepty jako Hovězí na provázku Le boeuf à la ficelle ...
Dušené hovězí maso recept
Maso očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu na sádle cibuli osmahneme, na ní pak i maso. Osolíme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Podušenou směs nalijeme do sklenic asi do 2/3-3/4, zavřeme víčky s červenou gumičkou (ještě stále se dají koupit) a
Podobné recepty jako Dušené hovězí maso
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel recept
Suroviny: kližka hovězí, bůček uzený, klobása, cibule, víno červené, šlehačka, brambory, mrkev, celer, petržel, mouka hladká, kečup sladký, džem rybízová, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř drcený, jalovec, majoránka, kůra citronová, sůl
Podobné recepty jako Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Dušené hovězí kostky recept
Postup přípravy. Drobně pokrájený špek dáme do hrnce, přisypeme na kostičky pokrájenou cibuli a smažíme dozlatova. Během smažení maso pokrájíme na větší kostky, dochutíme solí, pepřem, kmínem a zázvorem. K osmažené cibuli přidáme připravené hovězí kostky, necháme je zatáhnout a přisypeme nasekaný če
Podobné recepty jako Dušené hovězí kostky
Japonské dušené hovězí s bramborami
Japonské dušené hovězí s bramborami. Sytý, hřejivý a překvapivě lehký pokrm nejlépe vystihuje přesný překlad jeho japonského názvu – nikujaga znamená masová brambora. Představuje japonskou odpověď na v Evropě oblíbené jídlo z jednoho hrnce nebo francouzské burgundské hovězí.
Podobné recepty jako Japonské dušené hovězí s bramborami
Burgunské dušené hovězí recept
Postup přípravy. Ve velkém kastrolu rozpusťte máslo, na něm osmahněte do hněda maso. Až zhnědne, přidejte proužky uzeného. Přidejte cibuli, česnek, mrkev, petrželku, bobkový list, sůl, pepř, tymián a rajský protlak. Vmíchejte víno, přidejte houby i s lákem.
Podobné recepty jako Burgunské dušené hovězí