Cukeťák pro mlsné jazýčky recept
Mouku smícháme se sodou, zázvorem a skořicí. Do vyšlehané pěny přidáme olej, jogurt a mouku. Jakmile se hmota spojí, přidáme nastrouhanou cuketu a úplně nakonec vmícháme namočené rozinky i ořechy, spolu s rumem. Pečeme ve vymazané a vysypaném hlubším plechu, ve vyhřáté troubě.
Podobné recepty jako Cukeťák pro mlsné jazýčky
Perník s pomerančovou polevou a pekanovými ořechy recept ...
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Přidáme olej, vaječný koňak, mouku smíchanou se sodou, kořením a kakaem. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve vyhřáté troubě. Pomerančovou polevu roztopíme ve vodní lázni a nalijeme ji na vychladlý perník. Posekané pekanové ořechy nasypeme na
Podobné recepty jako Perník s pomerančovou polevou a pekanovými ořechy ...
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky - recept: 1. Tvaroh dáme do misky, vidličkou rozmačkáme a osolíme.2. Přidáme lžičku sody, pořádně promícháme a necháme 10 minut odležet.3. V kastrůlku si
Podobné recepty jako Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí chleba recept
1polévková lžíce kmínu.Postup,,nejdříve dáme vodu pak droždí do toho ocet potom dáme mouku postupně mícháme nepřidáváme najednou,jak máme vsypáno půl sáčku přidáme sůl.Pak zbytek mouky,mícháme a uděláme tvar jaký se nám líbí,nemělo by se těsto lepit klidně podsypeme moukou musí krásně držet tvar kte
Podobné recepty jako Domácí chleba
Domácí chléb pečený v troubě recept
Do větší mísy dáme 1 kg hladké mouky, 1 polévkovou lžíci soli s kmínem, přidáme vykynutý kvásek a 1/2 litru vlažné vody, dobře vypracujeme těsto. Já těsto prvně zpracuji hnětačem a potom si ho předělám na vál a rukama dodělám. Pokud se bude zdát těsto řídké, můžeme přidat trochu mouky. Necháme dobře
Podobné recepty jako Domácí chléb pečený v troubě
Staročeský domácí chléb
Staročeský chléb se skládá z chlebové pšeničné a chlebové žitné mouky (chlebová mouka obsahuje více popelovin než klasická hladká, z které děláte palačinky; úhrnné množství žitné mouky musí být v tradičním staročeském chlebu alespoň 50%; dalším typem žitné mouky je kvalitnější vejražka, z níž se tak
Podobné recepty jako Staročeský domácí chléb