Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlriech sáhnul po českém wagyu hovězím mase a připravil ho na grilu s nevšední přílohou. 4 porce. 30 minut. Suroviny. wagyu steak (steaky wagyu z podplečí) 2 ks. hlíva královská. wasabi. bobkový list. sójová omáčka. olivový olej. sůl. pepř. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Steak z českého wagyu s houbami a wasabi podle Zdeňka Pohlreicha
VIDEO: Hovězí steak wagyu s chřestem
4 porce. 30 minut. Suroviny. wagyu steak. chřest. olivový olej. sůl. pepř. Grilujte jako šéf! Máme pro vás videorecept: Postup přípravy. Steak i chřest opepřete a osolte. Gril rozpalte a vložte maso a chřest, který pokapejte olejem. Opečte ze všech stran tak, aby maso bylo středně propečené.
Podobné recepty jako VIDEO: Hovězí steak wagyu s chřestem
Hovězí steak a houbová omáčka recept
Postup přípravy. Maso vytáhneme z lednice 1 hodinu před zhotovením, opepříme, osolíme, pomažeme olejem a necháme odpočívat. Zatím uvaříme brambory. Jak budou uvařené, dáme je do předehřáté trouby i se zeleninou. Rozpálíme pánev a položíme na ni steak, z každé strany 4 minuty.
Podobné recepty jako Hovězí steak a houbová omáčka
Klasické dušené hovězí se zeleninou
4 porce. 120 minut. anglická. Suroviny. hovězí krk 800 g. hladká mouka 1/4 hrnku. rostlinný olej 2,5 lžíce. červený vinný ocet 2 lžíce. hovězí vývar 3,5 hrnku. červené víno 200 ml. bobkový list 2 ks. cibule 1 ks. brambory (velké) 2 ks. mrkev 2 ks. hladkolistá petržel (na ozdobu) čerstvě namletý pepř 1/4 lžičky. sůl 2 lžičky.
Podobné recepty jako Klasické dušené hovězí se zeleninou
Hovězí steak recept
1. 500 g hovězí roštěné, odleželá, síla cca 3 cm. olivový olej. sůl. pepř. rozmarýn. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Postup přípravy. Maso osušit, potřít olejem a okořenit rozmarýnem a pepřem. S kořením každý podle chuti. Nechat chvíli odležet. Rozpálit pánvičku.
Podobné recepty jako Hovězí steak
Hovězí steak s hořčičnou omáčkou recept
1. 2 lžíce rostlinného oleje. 3 středně velké brambory (oloupané a nakrájené na malé kostičky) 200 g plátek hovězí svíčkové (může být i roštěnec) 1 lžíce vinného octa. 1 lžíce zakysané smetany. 1 lžíce smetany ke šlehání. 1 lžíce hrubozrnné hořčice. estragon nebo provensálské koření. sůl. pepř. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot.
Podobné recepty jako Hovězí steak s hořčičnou omáčkou
Hanger steak s brokolicí a houbovou omáčkou podle Šéfa ...
Hanger steak s brokolicí a houbovou omáčkou podle Šéfa. V nové řadě pořadu Rozpal to, šéfe! se Zdeněk Pohlreich zaměřil hlavně na přípravu klasických steaků. Kvalitní maso nepotřebuje složité úpravy, koření ani marinády, ale určitě si můžete vyhrát s přílohami, které pořádnému kusu masa budou zdatně ...
Podobné recepty jako Hanger steak s brokolicí a houbovou omáčkou podle Šéfa ...
Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha
1 lžička pikantní hořčice. zelený pepř. Způsob přípravy. Na pánev ve které jsme opékali maso nalijeme do výpeku smetanu a víno, přivedeme k varu a vaříme asi 2 minuty. Po této době přidáme hořčici a dvě lžíce rozmačkaného zeleného pepře. Povaříme už jen krátce a omáčka je hotová. Nepřehlédněte.
Podobné recepty jako Pepřová omáčka na steaky podle Pohlreicha
Steak, který se zaručeně povede recept
Po této době maso rozbalíme, z obou stran osolíme, znovu zabalíme a dáme do trouby na 3-4 minuty. Po této době vyndáme, rozbalíme a servírujeme. Dobré rady: Tento způsob zajistí středně propečený steak. Pokud rádi krvavý uberte minutu. Pokud propečenější, minutu přidejte.
Podobné recepty jako Steak, který se zaručeně povede
Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou
4 porce. 60 minut. rakouská. Suroviny. hovězí roštěná (roštěnky z dobře odleželého (vyzrálého) kusu, asi 8 mm vysoké a o váze 200 g každá) 4 ks. cibule (velké ) 2 ks. hladká mouka 1 hrst. rostlinný olej (kvalitní,na smažení) máslo 2 lžičky. mletá sladká paprika 1 lžička. dijonská hořčice 1 lžička. smetana (tučnost zvolte podle vlastní chuti) 250 ml
Podobné recepty jako Hovězí roštěná po vídeňsku se smaženou cibulkou
Steak z hovězího pupku – flank steak recept
Máte-li po ruce kousek kvalitního hovězího pupku, připravte si dokonalý flank steak. Základní recept je velmi rychlý a jednoduchý. Abychom výtečnou chuť masa nepřebili, k dochucení nám stačí sůl, pepř a kapka oleje.
Podobné recepty jako Steak z hovězího pupku – flank steak
Hovězí pupek podle Pohlreicha
Takto připravené plátky položíme na slaninou potřený rozpálený gril a krátce grilujeme po obou stranách. Nenecháme ho úplně propéct. Po grilování necháme maso chvíli odpočinout, pak ho nakrájíme kolmo k vláknům a můžeme podávat. Se zeleninovým salátem, s hranolky, s vařenými bramborami. S oblíbeným dipem.
Podobné recepty jako Hovězí pupek podle Pohlreicha
Rib Eye Steak s pečenými bramborami na grilu
Štítky gril maso Zdeněk Pohlreich hovězí maso steak máslo brambor krkovice. V nové řadě pořadu Rozpal to, šéfe! se Zdeněk Pohlreich zaměřil především na úpravu steaků. Zatímco krkovici nebo kuře házíme na gril bez rozpaků, z přípravy kvalitního, a tudíž i dražšího hovězího masa máme pořád respekt.
Podobné recepty jako Rib Eye Steak s pečenými bramborami na grilu
Hovězí líčka podle Pohlreicha
1 lžíce másla. sůl. mletý černý pepř. Způsob přípravy. Z masa nejprve odstraníme velkou šlachu. Ty malé necháme, jsou při pečení masa důležité. Líčka překrájíme na trochu menší kousky, osolíme a opepříme. Ve vysoké pánvi rozehřejeme olej s máslem a maso na něm opečeme ze všech stran. Pak ho přendáme do připraveného většího pekáče.
Podobné recepty jako Hovězí líčka podle Pohlreicha
Hovězí steak filet mignon s omáčkou ze zeleného pepře
Do stejné pánve přidejte nakrájenou šalotku a restujte 2 minuty. Odstraňte z tepla. Přidejte zredukovaný hovězí vývar, šlehačku, 3 lžíce koňaku a zrnka zeleného pepře. Vařte, dokud směs nezhoustne na konzistenci omáčky – asi 6 minut. Podle chuti dochuťte pepřem. Nalijte omáčku na steaky a podávejte se salátem nebo pečenými bramborami.
Podobné recepty jako Hovězí steak filet mignon s omáčkou ze zeleného pepře
Steak s kávovou omáčkou ( Red eye barbecue) recept ...
Suroviny: steak hovězí, sůl, pepř, máslo, cibule šalotka, česnek, kečup sladký, káva černá, balsamico, cukr hnědý, koření chilli sušené, sůl. Do steaků vetřeme trochu oleje a necháme je 20 minut odpočinout. V mezičase připravíme omáčku. Na másle orestujeme cibulku, až začne hnědnout,….
Podobné recepty jako Steak s kávovou omáčkou ( Red eye barbecue) ...
Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka Pohlreicha. „Pro přípravu klidně použijte zadní hovězí nebo roštěnec. Tatarák nemelu na mlýnku. Dávám si s ním práci a krájím ho ručně, abych si mohl sám určit, jak moc bude směs hrubá. Nemám totiž v oblibě, když je maso na tatarák namleté moc jemně.
Podobné recepty jako Oblíbený na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou recept ...
2 2 hanger steaky hrubá sůl pepř Na omáčku: hrst hrst čerstvých ostružin ( popř. cca 4 PL ostružinové zavařeniny, v tom případě už nepřidáváme cukr) snítka snítka tymiánu 1 KL 1 KL hnědého cukru 1 PL 1 PL balsamikového krému 1 PL 1 PL demi glace nebo gelový hovězí bujón
Podobné recepty jako Hanger steak ( veverka) s ostružinovou omáčkou ...
Dušené hovězí se zeleninou recept
Dusíme cca hodinku, do změknutí masa. Mezitím si očistíme zeleninu, mrkev nakrájíme na kolečka, květák rozebereme na malé kousky a i s hráškem přidáme k podušenému masu. Podle potřeby dolejeme vývarem a dál vaříme, dokud není zelenina měkká. Zahustíme hotovou jíškou, popřípadně dochutíme. Jako vhodnou přílohu ...
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
4 porce. 60 minut. Suroviny. hovězí kýta (nebo kližka) 750 g. rostlinný olej 2 lžíce. cibule (velká ) 1 ks. hladká mouka 2 lžíce. loupaná rajčata (konzervovaná ) 1 plechovka. bobkový list 2 ks. brambory 3 ks. mrkev (velká ) 1 ks. červená paprika 1/2 ks. žlutá paprika 1/2 ks. sůl. čerstvě namletý pepř. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Hovězí
Hovězí carpaccio s parmazánem podle Zdeňka Pohlreicha Recepty. Česko na grilu: Lanýžové burgery se smetanovými žampiony podle Heleny a Rada Maso. Smažené hovězí řízky z roštěnky se svěžím jarním salátem Maso. Bò kho – Vietnamské pomalu vařené hovězí s citronovou trávou, badyánem a kořenovou zeleninou Maso. Čínské dušené hovězí s brambory a mrkví ...
Podobné recepty jako Hovězí
Hovězí stir-fry
4 porce. 30 minut. asijská. Suroviny. nudle (sušené vaječné nudle) 250 g. hovězí steak 300 g. česnek 2 stroužky. zázvor (oloupaný) kousek. chilli papričky 1–2 ks. fazolové výhonky 150 g. zelené fazolky 150 g. kukuřice (kukuřičné klasy) 2 ks. limetková šťáva (z jedné limetky) červená paprika 1 ks. koriandr (lístky) 1 hrst. sójová omáčka. sůl.
Podobné recepty jako Hovězí stir-fry
Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem
V druhém díle nové řady pořadu Šéfem za pár minut připravil Zdeněk Pohlreich hovězí jazyk s lehkou přílohou z vařených brambor s kořenovou zeleninou. Jazyk je skvělá surovina, má příjemnou strukturu a jemnou chuť, která vynikne v této jednoduché úpravě trochu podobné přípravě Tafelspitzu. 4 porce. 120 minut. Suroviny. hovězí jazyk.
Podobné recepty jako Vařený hovězí jazyk s bramborami a ajvarem