Hovězí vývar
...velkého hrnce vložíme dobře omyté hovězí maso nakrájené na větší kusy. Zalijeme ho asi dvěma litry ... cibuli, česnek, libeček a všechno koření. Hrnec přikryjeme pokličkou a na mírném ohni zvolna ... dolít vodou, vždy přidáváme vodu vroucí. Během pomalého vaření sbíráme z povrchu polévky pěnu, aby vývar zůstal čistý. Po této době vývar scedíme přes ... dosolíme. Podáváme ho horký, buď samotný nebo s nakrájeným uvařeným hovězím masem, s vaječnými...
Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
...je vydatné, křehké a velmi chutné. Omáčka je dokonale hustá a zelenina je křehká a sytá. A dnes vám ... prozradíme všechna tajemství, abyste si mohli připravit ten...
Dušená ryba s krevetami a mušlemi z pomalého hrnce ...
Vaření v jednom hrnci je staré skoro jako lidstvo samo, pomalé vaření v jednom hrnci či pekáči praktikovaly naši předci na kamnech nebo peci. Teď se trend přípravy šťavnatého vydatného jídla bez zbytečné námahy vrací. Moderní pomalý hrnec však už vypadá úplně jinak, vybrat si můžete z různých značek
Podobné recepty jako Dušená ryba s krevetami a mušlemi z pomalého hrnce ...
Indický dhál z červené čočky z pomalého hrnce
Vaření v jednom hrnci je staré skoro jako lidstvo samo, pomalé vaření v jednom hrnci či pekáči praktikovaly naši předci na kamnech nebo peci. Teď se trend přípravy šťavnatého vydatného jídla bez zbytečné námahy vrací. Moderní pomalý hrnec však už vypadá úplně jinak, vybrat si můžete z různých značek
Podobné recepty jako Indický dhál z červené čočky z pomalého hrnce
Rajčatová polévka s cizrnou z pomalého hrnce
Vaření v jednom hrnci je staré skoro jako lidstvo samo, pomalé vaření v jednom hrnci či pekáči praktikovaly naši předci na kamnech nebo peci. Teď se trend přípravy šťavnatého vydatného jídla bez zbytečné námahy vrací. Moderní pomalý hrnec však už vypadá úplně jinak, vybrat si můžete z různých značek
Podobné recepty jako Rajčatová polévka s cizrnou z pomalého hrnce
Kuře Calypso s kokosem z pomalého hrnce
Vaření v jednom hrnci je staré skoro jako lidstvo samo, pomalé vaření v jednom hrnci či pekáči praktikovaly naši předci na kamnech nebo peci. Teď se trend přípravy šťavnatého vydatného jídla bez zbytečné námahy vrací. Moderní pomalý hrnec však už vypadá úplně jinak, vybrat si můžete z různých značek
Podobné recepty jako Kuře Calypso s kokosem z pomalého hrnce
Zlatá slepičí polévka Goldene joich židovský penicilín ...
Tímto způsobem se polévka vaří přibližně 5 - 6 hodin, což závisí na věku slepice. Výhody pomalého vaření ze zmrzlé slepice spočívá v tom, že se všechno vaří přikryté najednou, během celého vaření se nesbírá žádná pěna, protože se netvoří. Vývar je nádherně zlatý, dokonale čirý a průzračný.
Podobné recepty jako Zlatá slepičí polévka Goldene joich židovský penicilín ...
Jarní polévka minestrone
Do hrnce přilejte vývar s vodou, zamíchejte, přidejte fazole a opět zamíchejte. Nakonec přidejte celozrnné těstoviny. Hrnec přiklopte pokličkou a vařte 15–20 minut nebo dokud těstoviny nezměknou. Polévku dochuťte solí a pepřem a podávejte s nastrouhaným parmazánem. Autor: Jíme zdravě ve městě i na v
Podobné recepty jako Jarní polévka minestrone
Zlatá slepičí polévka Goldene joich židovský penicilín ...
Tímto způsobem se polévka vaří přibližně 5 - 6 hodin, což závisí na věku slepice. Výhody pomalého vaření ze zmrzlé slepice spočívá v tom, že se všechno vaří přikryté najednou, během celého vaření se nesbírá žádná pěna, protože se netvoří. Vývar je nádherně zlatý, dokonale čirý a průzračný.
Podobné recepty jako Zlatá slepičí polévka Goldene joich židovský penicilín ...
Marocké zeleninové tajine
Hrnec má poklici vysokého kónického tvaru, díky které okamžitě stéká odpařující se tekutina zpátky. V podstatě jde o dlouhé pomalé dušení, kdy se zachová co nejvíce lahodné šťávy. do 1 hodiny 6 porcí Markéta z food blogu Kitchenette.cz má na tento pokrm vzpomínky přímo romantické :) Byl to náš nejob
Podobné recepty jako Marocké zeleninové tajine
Špenátová krémová polévka s tahini
Cibulku nasekejte nadrobno a zprudka opražte na oleji. Stáhněte plamen a do hrnce přidejte utřené stroužky česneku, zamíchejte a nechte zatáhnout 1–2 minuty. Přisypte římský kmín, bazalku, koriandr, kari, zamíchejte a hned zalijte vývarem. Hrnec přiklopte a polévku přiveďte k varu. Do vroucího vývar
Podobné recepty jako Špenátová krémová polévka s tahini