Kolouščí kýta na hříbkách a víně recept
Kolouščí kýta na hříbkách a víně. 5,0 (34×) rebeka. 79 názorů. dlouho. 24. 11. 2012 15:56. rebeka. Přidat fotku. Suroviny. 8. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Maso omyjeme, pečlivě osušíme, potřeme kořením Divočina a osolíme.
Podobné recepty jako Kolouščí kýta na hříbkách a víně
Kolouščí kýta na hříbkách a víně stránka 3
Maso omyjeme, pečlivě osušíme, potřeme kořením Divočina a osolíme. V brutvanu nebo jiné, vhodné nádobě, rozpálíme máslo s olejem a maso opékáme… - stránka 3
Podobné recepty jako Kolouščí kýta na hříbkách a víně stránka 3
Staročeská vepřová kýta
Staročeská vepřová kýta - recept: Maso osolíme, vetřeme do něj česnek a posypeme kořením. Na rozehřátém sádle maso opečeme a podlijeme horkou vodou. Pečeme v troubě, občas maso.
Podobné recepty jako Staročeská vepřová kýta
Povedené řízky z kýty
1. kg vepřová kýta. 4. ks vejce. 1. lžička sůl. 1. špetka pepř mletý. 3. stroužek česnek nemusí být. 80. g hladká mouka. 80. g strouhanka. Postup přípravy receptu. 1. Kýtu nakrájíme na řízky (já raději menší kusy) a naklepeme. 2 vejce rozšleháme se solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Soli dáváme kávovou lžičku, dodatečně už nesolíme.
Podobné recepty jako Povedené řízky z kýty
Přírodní vepřová kýta recept
Připravíme si misku, hrnec, kdo jak je zvyklý a na dno dáme trochu oleje a střídavě vrstvíme maso - na plátky nakrájenou cibuli - zakápneme olejem - maso atd. až zpracujeme všechny suroviny. Misku či hrnec uzavřeme, dáme do lednice uležet minimálně na dva dny, naložené vydrží i déle. Je dobré maso během odpočívání ...
Podobné recepty jako Přírodní vepřová kýta
Hamburská vepřová kýta
1. Vepřovou kýtu protkněte klínky šunky nebo slaniny a opečte jí na troše tuku. Vydejte a na zbylém tuku opečte nakrájenou zeleninu. Vraťe maso, podlijte vodou, přidejte koření, sůl, 2-3 kolečka omytého citrónu, případně lžičku octa. Maso duste nebo pečte v troubě.
Podobné recepty jako Hamburská vepřová kýta
Pečená kůzlečí kýta dia 191g sacharidů
Kýtu posypeme kmínem osolíme, vložíme do pekáčku, mírně podlijeme vodou a pečeme 70 minut při 190°. Pravidelně obracíme a podléváme. Asi v polovině doby pečení obložíme kýtu rozpůlenými rajčaty, opepříme a osolíme a pokapeme olivovým olejem.
Podobné recepty jako Pečená kůzlečí kýta dia 191g sacharidů
Jehněčí kýta à la Středomoří
Štítky Středomoří maso jehněčí maso. Pro středomořskou kuchyni je typická jednoduchá příprava a několik voňavých přísad. Tato úprava jehněčího osciluje někde mezi Řeckem a Francií – a bude skvěle konvenovat českým chutím.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta à la Středomoří
Provensálská vepřová kýta recept
Provensálská vepřová kýta. Chutná a jednoduchá úprava masa z vepřové kýty s provensálským kořením a rajčaty. Provensálská kýta bude vaší rodině určitě chutnat a její přípravu zajisté zvládne i začátečník. 5,0 (40×) isindy. 31 názorů. 55 min. 30. 1.
Podobné recepty jako Provensálská vepřová kýta
Vepřová kýta na kousky s omáčkou a rýží
1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme přes noc uležet v lednici. Na oleji osmažíme cibulku nakrájenou na proužky. Po chvilce přidáme maso s zprudka opečeme, aby se zatáhlo, pak podlijeme vodou. 2. Až je maso hotové, dolijeme 2 litry vařící vody z rychlovarné konvice.
Podobné recepty jako Vepřová kýta na kousky s omáčkou a rýží
Řízky naruby z vepřové kýty recept
Zbylá vajíčka osmažíme a natrháme na kousky a také přidáme na maso. Podlijeme vodou, přiklopíme poklicí a asi 45 minut necháme na sporáku, aby řízečky pěkně změkly. Někdy dávám do trouby v misce z varného skla. Hotové řízky naruby podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší, polijeme šťávou a dozdobíme usmaženými vajíčky. Uvařeno.
Podobné recepty jako Řízky naruby z vepřové kýty
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
1. Vykostěnou kančí kýtu očistíme a osolíme. Kousky cibule a slaniny opečeme na rozehřátém oleji, přidáme kančí kýtu, kterou po všech stranách opečeme. Potřeme tlučeným jalovcem a divokým kořením, podlijeme a v troubě upečeme doměkka. Během pečení maso podláváme a několikrát obrátíme.
Podobné recepty jako Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu recept
Tématické fráze: recepty ze zveriny zverina recepty kolouch se šípkovou omáčkou zvěřina na černém pivě recepty zvěřina kolouch zvěřina na šípkové omáčce recepty zveřina kolouch recepty jelen sika zverina zverina na cernem pivu zvěřina recepty jelen sika grilování recepty s koloucha recepty na zvěřinu zvěřina ...
Podobné recepty jako Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu
Postup přípravy receptu. 1. 1. Troubu předehřejte na 220 °C. Pekáč vymažte olejem a rozložte do něj očištěné a pokrájené papriky, bobkový list, hřebíčky a kardamom. Posypte mořskou solí a drceným pepřem. 2. 2. Do pekáče položte dobře osolenou a opepřenou jehněčí kýtu a okolo rozložte stroužky česneku.
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu
Pečená kýta recept
Postup přípravy. Mäso vcelku dáme do pekáčika. Zmiešame všetky prísady na marinádu a v nej dobre obalíme stehno. Mäso necháme cez noc marinovať, je dobré ho raz otočiť. Marinované mäso podlejeme vodou tak, aby sme mali dosť šťavy a zakryté pečieme na 200°C v rúre.
Podobné recepty jako Pečená kýta
Přírodní vepřová kýta a houbový kuskus recept
Postup přípravy. Vepřovou kýtu nakrájíme, osolíme, okmínujeme, zakápneme olejem a prudce osmahneme po obou stranách na pánvi. Poté kousky osmahnutého masa dáme do alobalu, posypeme nakrájeným pórkem, zabalíme a dáme péct do trouby na 3/4 hodiny.
Podobné recepty jako Přírodní vepřová kýta a houbový kuskus
Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
1 / 4. 4 fotografie. Nahrát fotku. Suroviny. 4 porce. 3. ks cibule. 250. g celer. 250. g mrkev. 150. g petržel. 1500. g kančí kýta 1200 - Koření. 150. g máslo. sůl. bobkový list. 150. ml červené víno. nové koření. kmín. zázvor. pepř celý. marmeláda Šípková. jalovec. Postup přípravy receptu. 1.
Podobné recepty jako Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Vepřová kýta s hříbkovou omáčkou recept
Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 toprecepty.cz 60 min Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 50 min Vepřová kýta na houbách Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Lenka Škulinová 50 min Načíst další Přečtěte si 15 receptů 15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře ...
Podobné recepty jako Vepřová kýta s hříbkovou omáčkou
Plněná, pečená vepřová kýta recept
kýta vepřová, rajče pečené, klobása, bazalka čerstvá, mrkev, celer, víno červené, vývar, olej olivový. Vepřovou kýtu si umyjeme a nakrájíme na řízky, ale maso neprokrojíme až do konce, ale necháme asi 1 cm neprokrojený. Klobásu nakrájíme na plátky….
Podobné recepty jako Plněná, pečená vepřová kýta
Vepřová kýta na houbách recept
Suroviny: kýta vepřová, houby sušené, sůl, pepř, cibule, česnek, olej slunečnicový, voda, citron, solamyl. Vepřová kýta na houbách. Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód: https://rcpt.cz/Z9oJ. Dokonalá úprava vepřové kýty, která potěší vaše chuťové pohárky.
Podobné recepty jako Vepřová kýta na houbách
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou recept
Opečeme, přidáme 3 lžíce rajčatového protlaku a orestujeme s cibulí. Přidáme teplou vodu do čtvrt hrnce a dusíme45 minut. Omáčku zahustíme - ze 4 lžíc hladké mouky a oleje uděláme jíšku. Vyndáme maso a odmotáme z něj provázek. Do omáčky přidáme 2 lžíce mléka a mícháme asi 2 minuty. Přidáme citron a okurky.
Podobné recepty jako Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Pražská uzená kýta, šťouchané brambory recept
Jakmile máme "barvu", tak musíme pánev stáhnout z plemene a nejlépe zchladit ve studené vodě, aby se cibulka dále nesmažila (mohla by zčernat!). Uvařené brambory zcedíme a rozšťoucháme spolu s osmaženou cibulkou. Na pánev dáme "oprančit" kýtu. Jako přílohu můžeme podávat sterilovaný okurek, "čalamádu" nebo kompot.
Podobné recepty jako Pražská uzená kýta, šťouchané brambory
Spišská vepřová kýta na divoko recept
Vepřovou kýtu převážeme nití, z důvodu udržení hezkého tvaru při podávání. Takto ovázané maso prošpikujeme klíny Spišské uzené slaniny (6-8 klínů). Ve třech lžících oleje rozmícháme koření „Zvěřina“, které je velmi jemně mleté a po smíchání s olejem vytvoří tmavošedou až černou emulzi.
Podobné recepty jako Spišská vepřová kýta na divoko