Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v ...
Postup přípravy. Šalotky nakrájejte najemno a lehce poduste na másle do změknutí, přidejte žampiony nakrájené na asi 1cm kostičky, drcený česnek, osolte, opepřete, vložte bobkové listy a nechte pomalu odpařit vodu ze žampionů přibližně na polovinu. Přilijte 500 ml červeného vína, nechte svařit na po
Podobné recepty jako Jak to bylo šéfe? Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v ...
S houbami
Oeufs en meurette – vejce pošírovaná v červeném víně podle Jana Kracíka Recepty. Smažené žampiony s domácí tatarkou podle Romana Vaňka Recepty. Podkrkonošský hubník – nákyp se sušenými houbami Zobrazit další Návrhy pro vás. Maso. Rychlá večeře: Kuřecí prsa plněná špenátem se smetanovým sýrem ...
Podobné recepty jako S houbami