Hovězí srdce na víně a mrkvi recept
Když je do sklovita, přidáme máslo a olej (ten je jen na zchladnutí, aby se nám máslo nepřepálilo) a když máslo přestane pěnit, přidáme plátky srdce a z obou stran je opečeme. Pak podlijeme polovinou vína, necháme dojít k varu, ztlumíme oheň a pod pokličkou dusíme.
Podobné recepty jako Hovězí srdce na víně a mrkvi
Pštrosí steak s dýňovou kaší recept
Pštrosí steak: 2 pštrosí steaky z horního stehna (každý cca 200 g) 2 lžíce kvalitního olivového oleje. 4 lžičky otrhaných lístků tymiánu. mořská sůl v mlýnku. barevný pepř v mlýnku. Dýňová kaše: 1 malá muškátová dýně. 2 lžíce štýrského dýňového oleje.
Podobné recepty jako Pštrosí steak s dýňovou kaší
Zvěřina na červeném víně
Zvěřina na červeném víně. Podzim a zima rozehrávají celou škálu možností toho nejlepšího masa z přírody, zvěřiny. Jeho průmyslovým chovem nezatížená, výrazná, jemně nasládlá chuť, minimum tuku a spousta cenných látek z něj činí ideální, zdravou a chutnou volbu. Klasická elegantní úprava pak nádherné
Podobné recepty jako Zvěřina na červeném víně
Králík dušený na červeném víně
Na trupu nahmatejte žebra a veďte řez mezi druhou a třetí řadou od ocasu po obou stranách trupu – odříznete slabiny. Sekáčkem odsekněte hrudní koš a ocasní obratel, které nebudete potřebovat. Hřbet přesekněte podélně na dvě poloviny. Troubu předehřejte na 180 °C. V míse smíchejte víno, ocet a cukr,
Podobné recepty jako Králík dušený na červeném víně
Líčka na červeném víně
Pak zeleninu vyndejte a na másle v hrnci ze všech stran nechte zatáhnout maso. Zeleninu vraťte k masu, přidejte trochu soli a pepře a majoránku. Vše zalijte vínem a trochou vývaru tak, aby líčka byla potopená, a nechte pod pokličkou pomalu dusit asi hodinu (nebo více – podle stáří masa) doměkka. Až
Podobné recepty jako Líčka na červeném víně
Oháňka na červeném víně
Give Oháňka na červeném víně 1/4. Give Oháňka na červeném víně 2/4. Give Oháňka na červeném víně 3/4. Give Oháňka na červeném víně 4/4. Hodnoceno: 2x. Maso z hovězí oháňky je velmi dobré a nehodí se jen na silnou polévku. Zkuste ho pomalu dusit s červeným vínem a zeleninou. Na konci na vás bude čeka
Podobné recepty jako Oháňka na červeném víně
Skotská „pštrosí“ vejce
Give Skotská „pštrosí“ vejce 3/4. Give Skotská „pštrosí“ vejce 4/4. Hodnoceno: 0x. Vznikla prý u skotského regimentu v koloniální Indii, ale vítězně vmašírovala do leckteré kuchyně. Pokud máte z velikonoční koledy natvrdo uvařená vejce, je ideální chvíle na vyzkoušení tohoto báječného receptu! do 30
Podobné recepty jako Skotská „pštrosí“ vejce
VIDEO: Steak z pštrosa s omáčkou z vína shiraz
Vložte na gril a opečte z obou stran tak, aby maso bylo středně propečené. Pak vložte do alobalu, posypte bylinkami, zabalte a nechte chvíli odpočinout. Směs se zeleninou přelijte do kastrůlku a přilijte vypečenou šťávu z masa, která zůstala v alobalu. Pak maso nakrájejte, nandejte na talíř a podáve
Podobné recepty jako VIDEO: Steak z pštrosa s omáčkou z vína shiraz
Tymiánové kuře na víně a bílých fazolích recept ...
Postup přípravy receptu. Na rozehřátém oleji opečeme rychle ze všech stran kuřecí kousky. Kuře odhrneme trochu stranou, vsypeme najemno nakrájenou cibuli, posekaný česnek a tymián a opékáme ještě asi 2 minuty. Vlijeme víno, mírně osolíme a opepříme. Vaříme asi 20 minut bez pokličky (po 10 minutách p
Podobné recepty jako Tymiánové kuře na víně a bílých fazolích ...
Vepřové kousky na koření a víně recept
Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na menší kousky. V misce smícháme olivový olej, sojovou omáčku, zázvor, libeček, anýz, sůl a pepř. Promícháme a do nálevu vložíme maso. Přikryjeme a dáme na půl hodiny do lednice. Cibuli nakrájíme na menší kousky a zpěníme na oleji. Přidáme naložené maso i s nálevem
Podobné recepty jako Vepřové kousky na koření a víně
Smažená pštrosí vejce
Give Smažená "pštrosí" vejce 4/4. Hodnoceno: 0x. Jestli vám z koledy zbylo hodně uvařených vajec a vajíčkové pomazánky už jste přejedení, zkuste něco nového. Recept na pštrosí vejce je rychlý, chutný a zamilují si ho i vaše děti. Vypadají totiž jako od dinosaura! do 1 hodiny. 4 porce.
Podobné recepty jako Smažená pštrosí vejce
Pštros na paprice recept
Na pánvičce rozpustíme máslo a orestujeme pórek nakrájený na kousky. Zasypeme mletou sladkou paprikou, zamícháme a přidáme pštrosí maso nakrájené na kousky. Orestujeme, aby se maso zatáhlo a podlijeme vodou. Přikryjeme pokličkou a dusíme, než je maso měkké.
Podobné recepty jako Pštros na paprice
Krémové kuře na víně recept
Krémové kuře na víně. Hodnocení receptu je 4.5. 4.5 5×. Ohodnoťte recept. • Maso: Kuřecí/krůtí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, pořádně promícháme. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla a 1 lžíci oleje a…. jahoda.
Podobné recepty jako Krémové kuře na víně
Šlehačkové brambory
Pštrosí maso s rozmarýnem. Čínská sladkokyselá omáčka . Slaný koláč z listového těsta. Směs na špagety. Guláš z hovězího (vepřového) srdce. Pórková polévka se žampiony. Základní těsto na koblihy. Doporučujeme. 30 minut. Polévka z červené čočky. 30 minut. Quiche s čedarem a rajčaty. 55 minut. Švestko
Podobné recepty jako Šlehačkové brambory
Lahůdka nejen k vínu Plněné švestky ve slaninovém kabátku ...
Čedar si nakrájejte na menší hranolky, podle velikosti švestek. Kousky sýra pak jednoduše zasuňte do otvoru namísto pecky. Naplno rozehřejte gril v troubě. Poté švestku zaviňte do plátku anglické slaniny (tak, abyste zakryly otvor po pecce – jinak by vám vytekl sýr) a zajistěte párátkem. Naskládejte
Podobné recepty jako Lahůdka nejen k vínu Plněné švestky ve slaninovém kabátku ...
Segedínský guláš
Give Klasický segedínský guláš krok za krokem 3/4. Give Klasický segedínský guláš krok za krokem 4/4. Hodnoceno: 230x. Save. Sebevědomí závratně roste při pomyšlení, že dokážete bez velké dřiny udělat velký hrnec báječného jídla. A právě kotel výborného segedínského guláše z vepřového masa ve vás ..
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Pštrosí kýta v zeleném pepři s dýňovo-bramborovým pyré | Prima ...
Postup. Pštrosí kýtu očistěte a naporcujte. Osolte a obalte čerstvě drceným zeleným pepřem a česnekem. Zprudka opečte na pánvi ze všech stran a dopečte dorůžova v troubě. Sos připravíte tak, že do kastrolku nalijete víno, které svaříte, a přidáte omáčku demi-glace. K masu s omáčkou podávejte pyré.
Podobné recepty jako Pštrosí kýta v zeleném pepři s dýňovo-bramborovým pyré | Prima ...
Hovězí na celeru
Hovězí na celeru - recept: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře naklepeme. Polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky. Marinádu připravíme smícháním vody, octa a
Podobné recepty jako Hovězí na celeru
Skotská vejce z mletého masa pečená v troubě
Troubu předehřejte na 190 °C, plech vyložte pečicím papírem. Uvařená vejce slijte, propláchněte studenou vodou a oloupejte. Masovou směs rozdělte na šest stejných dílů. Každý rozprostřete v dlani, doprostřed položte oloupané vejce a zabalte ho do masové směsi, aby nikde neprosvítal bílek.
Podobné recepty jako Skotská vejce z mletého masa pečená v troubě
Balkánské krůtí hamburgry recept
na přílohy: 1 cibule 1 rajče 1 zelená paprika Ajvar Hořčice Olivy Balkánský sýr Eidam. Postup přípravy receptu . Mleté maso smícháme se všemi přísadami a necháme 30 minut odležet. Po odležení vytvarujeme bochánky, kterými asi 10x hodíme (bouchneme) o pracovní desku, abychom z nich dostali vzduch. V
Podobné recepty jako Balkánské krůtí hamburgry