Pappa al pomodoro (rajčatová polévka)
V hrnci na oleji orestujte nasekanou šalotku s česnekem, přidejte polovinu svazku bazalky, rajčata, protlak, sůl a pepř. Promíchejte a vařte na mírném plameni asi 15 minut.
Podobné recepty jako Pappa al pomodoro (rajčatová polévka)
Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka Recepty ...
V hrnci na másle necháme zkaramelizovat cibulku, poté do polévky přidáme na půlky nakrájená a omytá rajčata a chilli papričku, zalijeme trochou vody a necháme cca 10 minut dusit, dokud rajčata nezměknou a nevypustí se šťáva.
Podobné recepty jako Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka Recepty ...
Pizza těsto z pizzerie
Pár připomínek, to těsto ani nemá kynout. Min. 24hod by mělo ležet v chládku zabalené v igelitu (lednice nebo chladnej sklep) potom vyválet tak do tenka, že se až bojíte, že se protrhne a dát ho na plech, vymazanej ol.olejem. Kečup a protlak mají na chuť pizzy fakt devastující účinky ;-)
Podobné recepty jako Pizza těsto z pizzerie