Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená je nejlepší, navíc kůrčičku vyrobíme, když na závěr sundáme víko. Peču i déle a na méně stupňů, třeba jen 100 nebo 90. :-[ Peču i déle a na méně stupňů, třeba jen 100 nebo 90.
Podobné recepty jako Kachna pomalu pečená
Pomalu tažená kachna s játrovo-kaštanovou nádivkou
Pomalu tažená kachna s játrovo-kaštanovou nádivkou? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Pomalu tažená kachna s játrovo-kaštanovou nádivkou
Pomalu pečená kachna recept
Aby kachna nebyla samá kost, měla by vážit alespoň 2 kilogramy, mysleme na to při koupi. Kachna je samozřejmě nejlepší z domácího chovu, ale koupíme-li mraženou, musíme ji vyndat z mrazáku 24 hodin před přípravou. Kachnu poté důkladně omyjeme, osušíme a vyndáme sáček s droby, pokud je kachna obsahuj
Podobné recepty jako Pomalu pečená kachna
Pečená kachna s moravským červeným zelím recept
kachna byla po upečení na můj vkus gumová ..mám ráda když se maso rozpadá.. příště zkusím delší čas pečení při nižší teplotě.. dočetla jsem se na netu, že u kachny je důležitý čas pečení.. aby byla kachna pěkně měkká a maso se rozpadalo, je třeba péct při nízké teplotě až 5 hodin
Podobné recepty jako Pečená kachna s moravským červeným zelím
Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně
Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně, foto: Kitchen and the City . Představujeme Kitchen and the City! Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně