Sdílet:

Pomalu tažená kachna recept


Pomalu tažená kachna recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Pomalu tažená kachna, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Pomalu tažená kachna. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Pomalu tažená kachna receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Kachna pomalu pečená
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kachna pomalu pečená

Kachna pomalu pečená je nejlepší, navíc kůrčičku vyrobíme, když na závěr sundáme víko. Peču i déle a na méně stupňů, třeba jen 100 nebo 90. :-[ Peču i déle a na méně stupňů, třeba jen 100 nebo 90.

Podobné recepty jako Kachna pomalu pečená

Pomalu tažená kachna s játrovo-kaštanovou nádivkou
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pomalu tažená kachna s játrovo-kaštanovou nádivkou

Pomalu tažená kachna s játrovo-kaštanovou nádivkou? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!

Podobné recepty jako Pomalu tažená kachna s játrovo-kaštanovou nádivkou

Pomalu pečená kachna recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pomalu pečená kachna recept

Aby kachna nebyla samá kost, měla by vážit alespoň 2 kilogramy, mysleme na to při koupi. Kachna je samozřejmě nejlepší z domácího chovu, ale koupíme-li mraženou, musíme ji vyndat z mrazáku 24 hodin před přípravou. Kachnu poté důkladně omyjeme, osušíme a vyndáme sáček s droby, pokud je kachna obsahuj

Podobné recepty jako Pomalu pečená kachna

Pečená kachna s moravským červeným zelím recept

kachna byla po upečení na můj vkus gumová ..mám ráda když se maso rozpadá.. příště zkusím delší čas pečení při nižší teplotě.. dočetla jsem se na netu, že u kachny je důležitý čas pečení.. aby byla kachna pěkně měkká a maso se rozpadalo, je třeba péct při nízké teplotě až 5 hodin

Podobné recepty jako Pečená kachna s moravským červeným zelím

Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně

Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně, foto: Kitchen and the City . Představujeme Kitchen and the City! Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně

Kde najít informace



×