Nabídka
Přidej
recepty

Buřtguláš na pivě


Buřtguláš na pivě podáváme většinou s čerstvým pečivem. Ale ani rýže nebo houskové knedlíky nejsou špatnou volbou.
(celý recept)

Buřtguláš na pivě podáváme většinou s čerstvým pečivem. Ale ani rýže nebo houskové knedlíky nejsou špatnou volbou....

Ingredience receptu

  • 500 g kvalitních špekáčků
  • 2 červené papriky
  • 1 cibule
  • 5 středně velkých rajčat
  • 250 ml piva
  • olivový olej
  • mletá červená paprika
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • hladká mouka

Způsob přípravy

Ve vysoké pánvi na oleji zprudka osmahneme na kostky nakrájené špekáčky. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli a dusíme společně, až cibule zesklovatí.

Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Společně s na proužky nakrájenou paprikou je přidáme do pánve, podlijeme pivem a dusíme, dokud papriky nezměknou. Během toho guláš osolíme a okořeníme pepřem a paprikou podle chuti.

Nakonec buřtguláš zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě, a už jen krátce povaříme.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Buřtguláš na pivě.
Nebo hledejte podobné podle části názvu buřtguláš pivě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Buřtguláš na pivě

Naši partneři