recepty

Minutka ze tří druhů masa


Minutka ze tří druhů masa bude opravdu hotová za pár minut. Počítejte ale se dvěma hodinami marinování navíc...
(celý recept)

Minutka ze tří druhů masa bude opravdu hotová za pár minut. Počítejte ale se dvěma hodinami marinování navíc....

Ingredience receptu

  • 200 g vepřových jater
  • 200 g hovězího roštěnce
  • 200 g vepřové kýty
  • 1,5 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžička worcesterové omáčky
  • 1 lžička kari koření
  • špetka soli
  • olivový olej

Způsob přípravy

Všechno maso nakrájíme na nudličky, přidáme worcesterovou omáčku, sojovou omáčku, špetku soli, kari koření a 4 lžíce olivového oleje. Vše dobře promícháme a necháme v chladnu marinovat dvě hodiny.

Ve vysoké pánvi zahřejeme trochu oleje, přidáme maso a za občasného promíchání maso smažíme přibližně 10 minut. Pak pánev odstraníme z plotny, přikryté maso necháme dvě minuty odležet a můžeme podávat. Vhodnou přílohou jsou smažené brambory nebo hranolky opečené nasucho v troubě.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Minutka ze tří druhů masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu minutka tří druhů masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Minutka ze tří druhů masa

Naši partneři