Minutka ze tří druhů masa recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Minutka ze tří druhů masa bude opravdu hotová za pár minut. Počítejte ale se dvěma hodinami marinování navíc.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 200 g vepřových jater
  • 200 g hovězího roštěnce
  • 200 g vepřové kýty
  • 1,5 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžička worcesterové omáčky
  • 1 lžička kari koření
  • špetka soli
  • olivový olej


Způsob přípravy

Všechno maso nakrájíme na nudličky, přidáme worcesterovou omáčku, sojovou omáčku, špetku soli, kari koření a 4 lžíce olivového oleje. Vše dobře promícháme a necháme v chladnu marinovat dvě hodiny.

Ve vysoké pánvi zahřejeme trochu oleje, přidáme maso a za občasného promíchání maso smažíme přibližně 10 minut. Pak pánev odstraníme z plotny, přikryté maso necháme dvě minuty odležet a můžeme podávat. Vhodnou přílohou jsou smažené brambory nebo hranolky opečené nasucho v troubě.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Minutka ze tří druhů masa recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Minutka ze tří druhů masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu minutka tří druhů masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Minutka ze tří druhů masa

Kde najít informace



×