Recept Hovězí guláš

Detail receptu na jídlo Hovězí guláš. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Hovězí guláš

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků.

V kastrole rozehřejte sádlo přidejte cibuli a smažte tak dlouho, než dostane zlatohnědou barvu.

Poté do kastrolu přidáme maso (na hovězí guláš je nejlepší kližka) nakrájené stejně velké kostky a orestujeme.

Nyní do kastrolu přisypeme všechno koření, podlijeme vodou, aby se maso začalo dusit. Maso necháme vydusit a v případě potřeby ho podléváme, aby se nepřipálilo.

Až hovězí maso změkne dolijeme hrnec větším množstvím vody, zahustíme moukou, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a vaříme než maso zcela změkne.

Hovězí guláš podáváme s houskovým knedlíkem nebo chlebem.

Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků. V kastrole rozehřejte sádlo přidejte cibuli a smažte tak dlouho, než dostane zlatohnědou barvu. ...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Hovězí guláš


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Hovězí guláš

Ingredience receptu Hovězí guláš

500 g hovězího masa 
50 g sádla
3 stroužky česneku
4 cibule
1 lžička mleté sladké papriky
1 lžíce hladká mouky
sůl
kmín 
mletý černý pepř
majoránka

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Maso
Hledat podobné recepty jako Hovězí guláš

Podobné recepty jako Hovězí guláš


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů