Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků.
V kastrole rozehřejte sádlo přidejte cibuli a smažte tak dlouho, než dostane zlatohnědou barvu. (celý recept)
Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků.
V kastrole rozehřejte sádlo přidejte cibuli a smažte tak dlouho, než dostane zlatohnědou barvu.
...
Hovězí guláš je klasika, která se hodí zejména pokud je třeba nasytit větší množství strávníků.
V kastrole rozehřejte sádlo přidejte cibuli a smažte tak dlouho, než dostane zlatohnědou barvu.
Poté do kastrolu přidáme maso (na hovězí guláš je nejlepší kližka) nakrájené stejně velké kostky a orestujeme.
Nyní do kastrolu přisypeme všechno koření, podlijeme vodou, aby se maso začalo dusit.
Maso necháme vydusit a v případě potřeby ho podléváme, aby se nepřipálilo.
Až hovězí maso změkne dolijeme hrnec větším množstvím vody, zahustíme moukou, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a vaříme než maso zcela změkne.
Hovězí guláš podáváme s houskovým knedlíkem nebo chlebem.