Nabídka
Přidej
recepty

Nakládaný hermelín


Nakládaný hermelín je pikantní pochoutka, rychlé pohoštění a můžete si ho připravit i nějaký čas předem. Tedy spíš musíte, uležet by se měl nechat.
(celý recept)

Nakládaný hermelín je pikantní pochoutka, rychlé pohoštění a můžete si ho připravit i nějaký čas předem. Tedy spíš musíte, uležet by se měl nechat....

Ingredience receptu

  • 5 hermelínů
  • 5 stroužků česneku
  • 2 cibule
  • 2 červené papriky
  • 1 feferonka - nemusí být
  • 2 lžičky plnotučné hořčice
  • 1 lžička mleté papriky
  • 2 bobkové listy
  • 4 kuličky nového koření
  • 5kuliček černého pepře
  • 1 snítka rozmarýnu
  • olivový olej
  • sůl

Způsob přípravy

V misce smícháme utřený česnek s hořčicí, mletou paprikou a špetkou soli. Hermelín rozpůlíme , vnitřní část namažeme česnekovou směsí a pak obě poloviny zase slepíme.

Cibuli nakrájíme na kolečka, papriky na proužky. Do uzavíratelné skleněné nádoby pak skládáme střídavě vrstvy cibule papriky a hermelínů až ji naplníme. Přidáme snítku rozmarýnu, nové koření, pepř, bobkové listy a feferonku, naplníme nádobu olejem až po okraj a uzavřeme ji víčkem. Neměl by se tam dostat vzduch.

Uzavřenou nádobu uložíme asi na 10 až 15 dní do chladna a temna. Po této době můžete nakládaný hermelín podávat.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Předkrmy

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Nakládaný hermelín.
Nebo hledejte podobné podle části názvu nakládaný hermelín .
Hledat podobné recepty na internetu jako Nakládaný hermelín

Naši partneři