Recept Patizonové karbanátky

Detail receptu na jídlo Patizonové karbanátky. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Patizonové karbanátky

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Patizonové karbanátky se sýrem příjemně překvapí svou chutí. Velmi chutné jídlo vhodné nejen pro vegetariány.

Patizonové karbanátky se sýrem příjemně překvapí svou chutí. Velmi chutné jídlo vhodné nejen pro vegetariány....

Nejprve oloupeme patizon, odstraníme z něho semena a a nahrubo ho nastrouháme. Přebytečnou tekutinu slijeme. Přidáme k němu vejce, mouku a nastrouhaný sýr a vše dobře promícháme. Směs podle své chuti osolíme a opepříme.

Z hotové směsi vytvoříme malé karbanátky, obalíme je v jemné strouhance a na rozpáleném oleji je smažíme dozlatova.

Patizonové karbanátky doplníme bramborovou kaší nebo vařenými brambory.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 50 min
  • Počet porcí 3

Recenze a hodnocení receptu Patizonové karbanátky


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Patizonové karbanátky

Ingredience receptu Patizonové karbanátky

1 vejce
120 g strouhaného sýra
1 patizon
3 lžíce polohrubé mouky
rostlinný olej na smažení
strouhanka na obalení
špetka soli
špetka mletého pepře

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Zeleninové
Hledat podobné recepty jako Patizonové karbanátky

Podobné recepty jako Patizonové karbanátky


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů