Nevařená marmeláda z černého rybízu recept
Postup přípravy K šťávě přidáme cukr a dobře promícháme. Jak zpracovat rybíz Nádobu se šťávou uložíme v chladu do druhého dne, ale občas ji promícháme. Když je cukr ve šťávě zcela rozpuštěn, plníme marmeládu do čistých suchých skleniček a upevníme víčky. Uložíme v chladu a temnu. Jak se pečou palači
Podobné recepty jako Nevařená marmeláda z černého rybízu
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) recept ...
Suroviny 1 3 asi 500 g uzeniny (větší klobáska, točený salám, párky, buřty) 6 větších brambor 2 střední cibule olej 2 stroužky česneku sůl pepř sladká mletá paprika pálivá mletá paprika majoránka 250 ml smetany na vaření hladká mouka Edice Toprecepty.cz Tipy na dárky Vánoční akce Nutriční hodnoty Zo
Podobné recepty jako Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) ...
Zapékaná zelenina
Vymažeme vaničku na pečení (jako forma na srnčí hřbet, ale bez zářezů), směs do ní urovnáme a pečeme v středně horké troubě zakryté alobalem asi 1 hodinu. 5.
Podobné recepty jako Zapékaná zelenina
Moravský vrabec se zelím recept
Postup přípravy Maso nakrájíme na větší kousky (cca 2 x 2 cm). Dáme do mísy, osolíme, opepříme, posypeme kmínem, cibulkou a česnekem. Promícháme a necháme v lednici tak na 4-5 hodin odležet.
Podobné recepty jako Moravský vrabec se zelím
Ratatouille
Postup přípravy receptu. 1. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a mladé cibulky. Poté přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, koření, sůl a vše podlijem vínem. Přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 3 minuty.
Podobné recepty jako Ratatouille
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Postup přípravy receptu. 1. Omyté a osušené maso pokrájejte na větší kostky o velikosti asi 4 x 4 cm. Oloupanou cibuli nakrájejte nahrubo a česnek na tenké plátky. Přidejte bobkové listy, osolte, opepřete a smíchejte v pekáči. Přiklopte jej nebo překryjte alobalem a 2 hodiny pečte při teplotě 130 °C
Podobné recepty jako Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Opilí čerti
autor: Marcela 1 5.0 hodnotilo: 1 doba přípravy: neuvedeno obtížnost: snadné Nahrát fotku Suroviny počet porcí: neuvedeno 1 balíček perník na strouhání 180 g máslo 200 g cukr 10 lžíce hnědý rum 6-10 50 g kakao kokos Postup přípravy receptu 1 Perník nakrájíme na 1/2 cm plátky. Rozpustíme máslo a vmíc
Podobné recepty jako Opilí čerti
Vepřové kotlety zapečené se zelím
Potom bobkový list odstraníme,syrový brambor oloupeme, omyjeme a na jemném struhadle nastrouháme. Přimícháme ho do zelí, abychom ho zahustili. Opečené maso rozložíme do tukem vymazané zapékací mísy. Na každou kotletku navršíme kopeček připraveného zelí a lžíci zakysané smetany. Zapečeme v předehřáté
Podobné recepty jako Vepřové kotlety zapečené se zelím
Jablečná omeleta II.
doba přípravy: 15 minut obtížnost: snadné Nahrát fotku Suroviny 1 porce Suroviny 2 ks jablka 20 g máslo 2 ks vejce 2 lžíce mléko 20 g cukr 2 lžíce polohrubá mouka Postup přípravy receptu 1 Oloupaná jablka bez jádřince nakrájíme na tenké plátky a podusíme je na pánvi na rozehřátém másle tak, aby nezt
Podobné recepty jako Jablečná omeleta II.
Nejlepší špenát recept
25 g oleje 50 g cibule 20 g hladké mouky 150-200 ml mléka (podle potřeby) 2 –3 stroužky česneku (podle chuti) sůl mletý pepř Tento recept najdete v nové kuchařce! Naše kuchařka 2 obsahuje 150 receptů včetně tohoto. Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnot
Podobné recepty jako Nejlepší špenát