Nakládaný bůček recept
Vepřový bok dobře očistíme a omyjeme. Připravíme si nálev. Všechen česnek oloupeme a spolu se 2 lžičkami soli a černým pepřem jej vložíme do vody. Vše přivedeme k varu a přidáme připravený bůček. Ten vaříme asi hodinu. Uvařený bůček vyndáme a krátce necháme vychladnout. Stačí zhruba 5 minut.
Podobné recepty jako Nakládaný bůček
Nakládaný bůček Habunda recept
Postup přípravy. Vyšší vepřový bok dáme společně s kořením (bobkový list, nové koření, cibule) do vody a vaříme asi 3 hodiny. Během vaření si rozmačkáme česnek do misky, přidáme sladkou a pálivou papriku, trochu chilli, sůl a med. Záleží na naší chuti, nemusíme přidat pálivou papriku a chilli.
Podobné recepty jako Nakládaný bůček Habunda
Masové válečky z vepřového recept
Vepřový bok, kousek plecka a slaninu osolíme. Přidáme pepř, majoránku, oloupaný česnek a cibuli, trochu zalijeme vodou a téměř doměkka uvaříme. Maso vyndáme, vařený česnek ani cibuli už nepoužijeme. Pak část masa posekáme a zbytek hrubě umeleme. Promícháme, přidáme trochu grilovacího koření a tvořím
Podobné recepty jako Masové válečky z vepřového