Zapečené brambory s mletým masem a smetanou recept ...
mlete maso delam podobne jako na spagety, pridam rajcata a papriky, protlak nebo kecup, to vsechno udusim na panvi domekka. Brambory na loupacky dospod zaliju masem, pak prikryju zbytkem brambpr a zaliju tak 5ti vejce romichanymi ve smetane. Na vrch nastouhany syr a zapecu tak pul hodky, vlacne stav
Podobné recepty jako Zapečené brambory s mletým masem a smetanou ...
Jemná roláda z mletého masa recept
Mleté maso okořeníme, zalijeme šlehačkou, promícháme a necháme alespoň hodinku rozležet v lednici. Poté si namočíme vlažnou vodou větší igelitový sáček nebo potravinovou fólii a rozprostřeme na ni masovou směs. Tu potřeme hořčicí, poklademe šunku, dále usmažené vejce a nakonec Moravanku. Uchopíme za
Podobné recepty jako Jemná roláda z mletého masa
Hovězí guláš Lubika Majera recept
Maso pokrajame na kocky. Na rozohriatom tuku opecieme maso zo vsetkych stran. Odhrnieme ho do stran a do stredu dame nasekanu ocistenu cibulu a stiplavu papricku. Nechame ju od spodu orestovat a premiesame s masom. Vsetko osolime, okorenime, opaprikujeme a podlejeme vriacou vodou. Ak pouzijeme pasir
Podobné recepty jako Hovězí guláš Lubika Majera
Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku recept
Pak přidáme maso nakrájené na větší kostky, necháme je osmažit až se maso zatáhne, dáme mletou papriku, pak přidáme ostatní koření, víno, papriky na proužky, česnek, rajčatové pyré, osolíme, zalijeme vodou, papiňák zavřeme a maso necháme dusit. Pokud je maso koňské, tak dusíme o něco déle, než hověz
Podobné recepty jako Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
paštika z divočiny
Vepřové maso nakrájíme, prosolíme, necháme odležet a pak nahrubo umeleme na masovém mlýnku. Játra umeleme najemno, přidáme zbytek koření, vejce a šleháme za postupného přidávání smetany. K vyšlehaným játrům přidáme jemně umleté maso ze zvěřiny a hrubě umletý bůček. Dobře promícháme s kostičkami slan
Podobné recepty jako paštika z divočiny
Recept: Kapustový nákyp s mletým masem
Uvařené brambory oloupeme a přepůlíme. Z očištěné kapusty vyřízneme košťál a rozkrájíme jí na kousky, blanšírujeme cca 5 minut ve vroucí vodě. Mleté maso opečeme za stálého obracení na horkém oleji asi 5 minut, osolíme a opepříme. Cibule najemno nasekáme, zahřejeme tuk a cibuli na něm necháme zesklo
Podobné recepty jako Recept: Kapustový nákyp s mletým masem
Mufloní kýta recept
Dobrý večer, Váš recept mně velice zaujal,muflonní kýtu jsme vyhráli v tombole na mysliveckém plese a tak už jsem ho naložila podle receptu a v neděli bude k obědu.Moc se těšíme,jen mně není jasné,co s tou zeleninou, ve které je maso naložené.Ta se vyhazuje a nebo se na ní peče to maso zároveň s mar
Podobné recepty jako Mufloní kýta