Nejchutnější houby v octě recept
Postup přípravy receptu. Příprava hub: očistěné houby opláchneme pod tekoucí vodou. Ve velkém hrnci, kde houby budou do poloviny výšky a zbytek nálev č.1,houby vaříme podle velikosti a tvrdosti 10-20 minut (čirůvku, žampión a bedlu jsem vařil 15 minut, václavky 25 minut). Připravíme nálev č. 2 tak,
Podobné recepty jako Nejchutnější houby v octě
Neitalsky gnocchi recept
Opražíme a přidáme nakrajane hřiby z lesa ake máme, dubáky, kuriatka a podusíme. Znizime plamen vmiesame smotanou (kdo chce spolu s troškou muky alebo kočkou másla), ochutíme přidáme cerstvu petrzlenovu vnat. Vmiesame uvařené gnocchi. Na taniery ozdobíme nastruhanym syrom a opraženou slaninkou. Pozn
Podobné recepty jako Neitalsky gnocchi