Kachna pečena na medu a tymiánu recept
Postup přípravy. Kachnu posolíme, posypemem tymiánem a potřeme medem, podlijeme a dáme péci... Pečeme pozvolna asi 1,5h odiny a mezitím podléváme výpekem a sem tam potřeme medem. Podáváme s červeným zelím a knedlíkem.
Podobné recepty jako Kachna pečena na medu a tymiánu
Kuřecí stripsy podle Majkla recept
0,5 l kuřecího vývaru. citronová šťáva z 1/2 citronu. 40 g hladké mouky. 3 vejce (a do nich trochu mléka) 2 velké lžíce provensálského koření. 1 lžíce česneku sušeného. 1 lžíce sladké papriky. 1 lžička pepře.
Podobné recepty jako Kuřecí stripsy podle Majkla
Nakládaná mozzarella recept
Postup přípravy. Mozzarellu zcedíme (nálev odložíme stranou) a nakrájíme na kostičky. Rajčátka nakrájíme na čtvrtky a střídavě naskládáme s mozzarellou do sklenice. Ve větším hrnku smícháme nálev z mozzarelly, ocet, olej, přidáme nastrouhaný nebo rozmačkaný česnek, mletou papriku, pepř, sůl, bazalku
Podobné recepty jako Nakládaná mozzarella
Rychlá rybí polévka
Rychlá rybí polévka - recept: 1. Naporcujte kapra. Z hlavy odstraňte žábry pomocí kuchyňských nůžek.2. Kapří hlavu a skelet přendejte spolu s očištěnou a na menší kousky nakájenou
Podobné recepty jako Rychlá rybí polévka
Kapusta v šunce smažená
Kapusta v šunce smažená - recept: Kapustu rozpůlíme tak, aby obě poloviny měly polovinu košťálu a uvaříme ji v osolené vodě na skus, nejlépe den předem. Kapustu po uvaření scedíme a
Podobné recepty jako Kapusta v šunce smažená
Plněné cuketové květy s mátovo-ančovičkovou omáčkou
Plněné cuketové květy s mátovo-ančovičkovou omáčkou - recept: V míse spolu promíchejte mouku, a sůl s ledovou minerálkou na hladké řídké těsto. Nechte asi 20 minut stranou. Připravte si sýrovou náplň. Všechny
Podobné recepty jako Plněné cuketové květy s mátovo-ančovičkovou omáčkou
Hnětynky posvícenská specialita z Prácheňska
Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska - recept: Máslo a vejce vyndáme z ledničky cca 1 - 2 hodiny předem, aby měly pokojovou teplotu. Rozměklé máslo utřeme s cukrem do pěny a postupně přidáváme
Podobné recepty jako Hnětynky posvícenská specialita z Prácheňska
Tempura z časopisu F.O.O.D
Tempura z časopisu F.O.O.D - recept: Do remosky nalijte asi centimetrovou vrstvu oleje, přiklopte víkem a zapněte ji. V misce spolu prošlehejte vejce, mouku, sůl a tolik vody, aby vám
Podobné recepty jako Tempura z časopisu F.O.O.D
Grilované krevety recept
Jak oloupat a očistit krevety. Do misky nasekáme česnek na jemno, přidáme olivový olej, citronovou šťávu a nasekanou petrželovou nať. Vše společně spojíme v emulzi, lehce osolíme a opepříme. Krevety bohatě potřeme olejovou směsí a necháme odležet cca hodinu v chladu.
Podobné recepty jako Grilované krevety
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D. - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Nudličky na čínský způsob recept
Kuřecí maso pokrájíme na nudličky a osmažíme se šunkou. K předsmaženému masu přidáme špagety (nejlepší je pánev wok, je hluboká a smaží rychle) zakapeme sojovou omáčkou, můžete klidně víc. Přidáme kečup - podle množství, ale špagety v něm nemají plavat, jen mají být obarvené. Osolíme, nejlepší je ..
Podobné recepty jako Nudličky na čínský způsob
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku - recept: Ze zmrzliny vytvarujte čtyři kuličky. Vložte do mrazáku, až budou hodně zmrzlé.Z mouky, piva, žloutků, poloviny množství cukru, skořice a citronové
Podobné recepty jako Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku
Loupáky dle Ládi Hrušky
Postup přípravy receptu. 1. Všechny ingredience si smícháme v míse. Kromě jednoho žloutku-ten necháme na potření. Těsto uhněteme ručně nebo s pomocí kuchyňských robotů. Hezky vláčné těsto, necháme vykynout na teplém místě. 2. Připravíme si pomoučněný vál, a když těsto vykyne, vytvarujeme rohlíčky.
Podobné recepty jako Loupáky dle Ládi Hrušky
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D. - recept: Mouku, sůl a kůru prosejte do mísy. Droždí rozdrobte do trochy smetany či mléka s cukrem. Žloutky s cukrem šlehejte nad parou do zhoustnutí, přilijte
Podobné recepty jako Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.