Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře recept
Postup přípravy receptu. Maso naložíme do rozmarýnového oleje a necháme v chladu 24 hodin marinovat. Druhý den ho nakrájíme přes vlákno na stejné, 2-3 centimetry silné plátky.
Podobné recepty jako Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Pepřová omáčka na steaky recept
Postup přípravy. Na pánev do výpeku z masa nalijeme smetanu a víno, provaříme 2 minuty, až se obsah zmenší, přidáme kuličky pepře a hořčici, rozmícháme a část kuliček vařečkou nebo lžící rozdrtíme.
Podobné recepty jako Pepřová omáčka na steaky
Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)
Steaky jemně naklepeme, abychom nenarušili jejich strukturu (stačí pouze klouby rukou). Dobře posypeme pepřem. Nesolíme! Olej rozehřejeme na těžké, nejlépe litinové nebo grilovací pánvi.
Podobné recepty jako Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)
Steak s pepřovou omáčkou
Svíčkovou pokrájejte na 4 steaky, posypte je černým pepřem a smažte na oleji asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte špetkou soli.
Podobné recepty jako Steak s pepřovou omáčkou