recepty Gnocchi s červenými fazolemi a olomouckými syrečky Rychlý oběd, který ocení milovníci olomouckých syrečků. (celý recept) Rychlý oběd, který ocení milovníci olomouckých syrečků. ... Fotogaleriezážitek pro oko Přidat fotku Komentáře 0x Vytisknout Poslat emailem Sdílejte obsah s přáteli 30 min4 porce Nepřehlédněte Březen je ideální čas pro sadbu bylinek: Vypěstujte si doma bylinky ze semínek…Chlorella a mladý ječmen - vyzkoušejte tyto super potraviny nabité zdravím…Vládou nařízený respirátor – jak jej udržovat ve formě Ingredience receptu 1 sáček gnocchi 1 konzerva červené fazole ve slaném nálevu – bio olomoucké syrečky s kmínem český česnek 1 ks žlutá paprika slunečnicový olej bazalka Způsob přípravy Nejprve si uvaříme podle návodu gnocchi, nebo si uděláme domácí.Na pánvičce, na slunečnicovým oleji si osmahneme nakrájenou žlutou papriku. Přihodíme pár stroužků česneku. Olomoucké syrečky si pokrájíme na malé kousky a dáme na pánev k paprice. Přidáme hotové gnocchi. Na závěr vmícháme fazole (bez nálevu) a prolisujeme trochu česneku. Promícháme. Ozdobíme bazalkou a můžeme servírovat. Dobrou chuť. Kuchař: Monika K. Publikováno: 12.05.2019 - 20:43 Kategorie: Obědy Sdílejte recept s přáteli! Facebook Twitter Pinterest Přidat komentář Jméno a příjmení: Váš komentář: Další recepty na Gnocchi s červenými fazolemi a olomouckými syrečky. Nebo hledejte podobné podle části názvu gnocchi červenými fazolemi olomouckými syrečky . Hledat podobné recepty na internetu jako Gnocchi s červenými fazolemi a olomouckými syrečky Podobné recepty jako Gnocchi s červenými fazolemi a olomouckými syrečky Houbové smetanové rizoto Žampiony s fazolkami, uzeným masem a bramborovou kaší. Hovězí líčka na červeném víně Zapečené žampiony Portobello Špenátové špagety s masovými koulemi Grilované papriky s masovou náplní Nové články a rozhovory Tipy jak správně uchovávat chléb, aby vydržel dlouho čerstvý To potraviny na březen - probuďte svůj metabolismus…Sedm potravin nabitých vlákninou jako zdroj energieChlorella a mladý ječmen - vyzkoušejte tyto super potraviny nabité zdravím…Vládou nařízený respirátor – jak jej udržovat ve forměSezónní stravování je zdravé. Takže co bychom měli jíst v březnu?5 mýtů o hygieně v domácnostiBřezen je ideální čas pro sadbu bylinek: Vypěstujte si doma bylinky ze semínek…Sůl – ve větším než malém množství nebezpečná celoživotní přítelkyněCeloroční dostupnost listové zeleniny je nedostižnou výhodou Nové video recepty Marinovaná krkovice video receptGrilované kuře video receptZeleninové špízy video receptSalát s polníčkem, rajčaty a mozzarellou video receptMasové špízy video receptTzatziki video recept Nejnovější recepty Pomazánka z řeřichouŘecká citronová polévkaStředomořský cizrnový salátLangoše bez kynutí, bez droždíPřírodní kuřecí plátek s omáčkouVejce na tvrdoMascarpone krém do dortůKuřecí čínaVepřové maso s těstovinamiHrníčková buchta bez vajec Top recepty Velikonoční beránekTatarákHolandský řízekSvíčková na smetaněSegedínský gulášAperol SpritzTiramisuCheesecakeRatatouilleBramborové knedlíky od babičkyMazanecKulajdaČočka na kyseloRychlé lasagneMuffiny mufiny mafinyHovězí guláš Letáky kategorie Hypermarkety a supermarketyDrogerie a kosmetikaDům a zahradaLékárnaNábytekKuchařky a knihyOblečení a módaDětské zbožíElektronikaSportKuchyňské vybaveníChovatelské potřeby Naši partneři