Gnocchi s červenými fazolemi a olomouckými syrečky recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Rychlý oběd, který ocení milovníci olomouckých syrečků.


(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 sáček gnocchi
  • 1 konzerva červené fazole ve slaném nálevu – bio
  • olomoucké syrečky s kmínem
  • český česnek
  • 1 ks žlutá paprika
  • slunečnicový olej
  • bazalka


Způsob přípravy

Nejprve si uvaříme podle návodu gnocchi, nebo si uděláme domácí.

Na pánvičce, na slunečnicovým oleji si osmahneme nakrájenou žlutou papriku. Přihodíme pár stroužků česneku.

Olomoucké syrečky si pokrájíme na malé kousky a dáme na pánev k paprice. Přidáme hotové gnocchi.

Na závěr vmícháme fazole (bez nálevu) a prolisujeme trochu česneku. Promícháme. Ozdobíme bazalkou a můžeme servírovat. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Gnocchi s červenými fazolemi a olomouckými syrečky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu gnocchi červenými fazolemi olomouckými syrečky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Gnocchi s červenými fazolemi a olomouckými syrečky

Kde najít informace



×