Losos se zázvorem a medem je trochu neobvyklý, ale skvělý recept na přípravu této zdravé ryby. Kombinace zelené cibule, česneku a zázvoru je jedinečná. (celý recept)
Losos se zázvorem a medem je trochu neobvyklý, ale skvělý recept na přípravu této zdravé ryby. Kombinace zelené cibule, česneku a zázvoru je jedinečná.
Sušený česnek, zázvor, nakrájenou zelenou cib...
Losos se zázvorem a medem je trochu neobvyklý, ale skvělý recept na přípravu této zdravé ryby. Kombinace zelené cibule, česneku a zázvoru je jedinečná.
Sušený česnek, zázvor, nakrájenou zelenou cibulku, med, sójovou omáčku a pomerančový džus smícháme v míse.
Do jiné mísy nalijeme 2/3 hrnku této marinády a filet z lososa v ní marinujeme v chladnu nejméně půl hodiny.
Občas maso obrátíme.
Zbývající marinádu zatím odložíme do chladna. Marinované maso položíme na rošt potřený olejem do grilu a grilujeme ho asi 15 až 20 minut. Během posledních 5 minut maso potřeme zbývající marinádou.
Rybu podáváme s čerstvým zeleninovým salátem a s pečenými brambory.