Pokud se vám poštěstí koupit nebo nasbírat v lese menší hříbky, můžete vyzkoušet tento recept. Lepší než klasika v trojobale. Těstíčko s bylinkami výborně doplní chuť čersttvých hub. .. (celý recept)
Pokud se vám poštěstí koupit nebo nasbírat v lese menší hříbky, můžete vyzkoušet tento recept. Lepší než klasika v trojobale. Těstíčko s bylinkami výborně doplní chuť čersttvých hub. ...
Houby důkladně očistěte a větší z nich rozkrojte na půl. Posolte a odložte.
Ve větší misce si vyrobte těstíčko. Rozšlehejte vejce, přidejte čerstvé nadrobno nasekané bylinky (nebo sušené), postupně přisypávejte mouku,dokud těstíčko nebude hladké.
Poté hříbky obalujte v těstíčku a pak ještě ve strouhance. Osmažte na předem rozehřátém oleji.