Rýži důkladně opláchneme a osušíme. Houby očistíme a nakrájíme. (celý recept)
Rýži důkladně opláchneme a osušíme. Houby očistíme a nakrájíme. Cibuli a česnek očistíme a nasekáme.
Skvělá rychlá a lahodná večeře nebo oběd. Rizoto zasití celou vaši rodinu!
Vhodné i pro vegetar...
Rýži důkladně opláchneme a osušíme. Houby očistíme a nakrájíme. Cibuli a česnek očistíme a nasekáme.
Skvělá rychlá a lahodná večeře nebo oběd. Rizoto zasití celou vaši rodinu!
Vhodné i pro vegetariány.
Orestujeme cibuli a česnek v hrnci na olivovém oleji do zlatova.
Přisypeme houby a dále restujeme.
Opláchneme rýži a osušenou ji přidáme do hrnce a dále pořádně zarestujeme.
Přidáme bílé víno promícháme a začneme podlévat zeleninovým vývarem.
Řýži musíme zvolna dusit až do měkka.
Když je rýže měkká přidáme máslo a najemno nasekanou petržel.
Servírujeme na talíř a ozdobíme parzmezánem.