Sdílet:

Hrušky s ghí recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření10 minPočet porcí1 porce

Přepuštěné máslo je pro vaření mnohem lepší volbou než klasické máslo, protože ho lze zahřát na vysokou teplotu. Ghí má navíc protizánětlivé účinky a zlepšuje zažívání. V kombinaci s podzimním ovocem je skvělou svačinou nebo snídaní do chladných dní.

(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 lžíce vlašských nebo lískových ořechů
  • 1 hruška
  • 4 lžičky přepuštěného másla (ghí)
  • ½ lžičky mleté skořice
  • 2 pšetky mletého kardamomu
  • 2 lžičky čekankového sirupu nebo medu


Způsob přípravy

Ořechy nasekáme nahrubo. Hrušku umyjeme, osušíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky.

V hrnci rozehřejeme ghí, přidáme hrušku, ořechy, snížíme teplotu a za občasného míchání dvě minuty povaříme. Ovoce dochutíme skořicí, kardamomem a sirupem nebo medem.

Hrušky podáváme teplé.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Hrušky s ghí recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Hrušky s ghí.
Nebo hledejte podobné podle části názvu hrušky ghí .
Hledat podobné recepty na internetu jako Hrušky s ghí

Kde najít informace



×