Mladá jarní zelenina nás láká k přípravě mnoha různých chutných jídel. Jarní kuře v hrnci je rychlé, snadné a velkou výhodou je, že ho připravíte v jednom hrnci. (celý recept)
Mladá jarní zelenina nás láká k přípravě mnoha různých chutných jídel. Jarní kuře v hrnci je rychlé, snadné a velkou výhodou je, že ho připravíte v jednom hrnci.
Ve vysokém hrnci rozpálíme olej a o...
Mladá jarní zelenina nás láká k přípravě mnoha různých chutných jídel. Jarní kuře v hrnci je rychlé, snadné a velkou výhodou je, že ho připravíte v jednom hrnci.
Ve vysokém hrnci rozpálíme olej a osmahneme na něm cibulku až zesklovatí. Pak přidáme vykostěné kuře nakrájené na kostky a opečeme po všech stranách. Nyní přidáme brambory, ty větší překrojíme na polovinu.
Zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme mletý pepř a přivedeme k varu.
Hrnec přikryjeme pokličkou a pomalu dusíme 30 minut. Nyní přidáme nakrájenou jarní zeleninu, nakrájenou zelenou papriku a dusíme znovu přikryté pokličkou ještě asi 5-10 minut, až zelenina změkne.
Nakonec přidáme pesto, promícháme, podle chuti osolíme a můžeme podávat.