Krůtí karbanátky z mletého masa recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Krůtí karbanátky z mletého masa jsou šťavnaté a hodí se k nim zejména bramborová kaše. Ale brambory v jakékoliv podobně nebudou špatnou volbou.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g krůtího masa
  • 1/2 mladé cukety
  • 1 mrkev
  • 2 vejce
  • 1 lžíce másla
  • 3 vrchovaté lžíce kukuřičné strouhanky
  • špetka kurkumy
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • jarní cibulka
  • olivový olej na smažení


Způsob přípravy

Maso nakrájíme na kostičky, mrkev a cuketu nastrouháme na hrubém struhadle. Všechno v mixéru rozmixujeme na hrubší kaši.

V míse směs smícháme s vejci, strouhankou a okořeníme a osolíme podle chuti.

Z těsta mokrýma rukama tvoříme malé karbanátky a smažíme je ve vyšší vrstvě oleje, ve kterém jsme rozpustili máslo.

Hotové karbanátky posypeme nadrobno nakrájenou jarní cibulkou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Krůtí karbanátky z mletého masa recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu krůtí karbanátky mletého masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Krůtí karbanátky z mletého masa

Kde najít informace



×