Vepřové výpečky z krkovice recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Vepřové výpečky z krkovice jsou ve finále téměř libové, protože většina tuku z masa se vypeče. Pro milovníky hodně tučných jídel zvolte místo krkovice raději bůček.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 800 g vepřové krkovice
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • kmín
  • sůl
  • vepřové sádlo
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Maso nakrájíme na kostky asi 4x4 cm. V míse smícháme sůl, mletý pepř a kmín, přidáme nakrájené maso a promícháme.

V pánvi na lžíci sádla osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a nadrobno nasekaný česnek, pak přidáme kostky masa a zprudka vše opečeme. Všechno přendáme do pekáče, přikryjeme ho víkem a maso zvolna pečeme v předehřáté troubě.

Během pečení občas maso promícháme a je-li třeba, lehce podlijeme. Když maso změkne, odstraníme víko, zvýšíme teplotu na 200 stupňů a výpečky krátce dopečeme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové výpečky z krkovice recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vepřové výpečky z krkovice.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové výpečky krkovice .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové výpečky z krkovice

Kde najít informace



×