Zapečené žampiony Portobello recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí2 porce

Pochoutka, jejichž vůně se rozline po celé kuchyni.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 ks žampiony Portobello
  • kari koření
  • 1 ks hermelín (s bylinkami)
  • 1 ks hermelín (s česnekem)
  • sůl
  • černý pepř – mletý
  • chilli koření
  • sladká červená paprika
  • máslo
  • 2 ks rajčata
  • mrkev
  • rukola
  • 2 plátky anglická slanina


Způsob přípravy

Nejprve si dáme předehřát troubu a plech si vyložíme pečícím papírem. Vezmeme si žampiony očistíme je, oloupeme a vyřízneme nožičky.

Žampiony položíme na plech a dovnitř kloboučku vložíme plátky másla. Vnitřek kloboučku osolíme, opepříme přidáme kari koření, sladkou papriku a chilli koření.

Do mísy si dáme na maličké kousky nakrájené hermelíny. Přidáme pokrájenou rukolu, rajčata a anglickou slaninu. Vmícháme nastrouhanou mrkev. Směs promícháme a naplníme jimi hlavičky žampionů.

Dáme péct do trouby a servírujeme. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Zapečené žampiony Portobello recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Zapečené žampiony Portobello.
Nebo hledejte podobné podle části názvu zapečené žampiony portobello .
Hledat podobné recepty na internetu jako Zapečené žampiony Portobello

Kde najít informace



×