Domácí škvařené sádlo recept
Škvarky můžeme nechat bokem nebo přidat do sklenic se sádlem, každý jak má rád. Poznámka od kuchařky Sádlo děláme na 100-120° ani víc ani méně, pokud bude pod 100°C, bude mdlé a bez chuti, nad 120°C bude naopak přepálené a rychleji se zkazí.
Podobné recepty jako Domácí škvařené sádlo
Rychlá škvarková pomazánka recept
Právě jsem namlela škvarky a pomazánku udělám! Jednou za čas něco kalorického tělu neuškodí!!!Naše prababičky to nikdy neřešily!!
Podobné recepty jako Rychlá škvarková pomazánka
Bavorská škvarková pomazánka recept
300 - 500 g vepřového boku bez kůže(mohou být rovnou škvarky) 1 vajíčko uvařené natvrdo 1 větší jablko 2 bobkové listy 1 kyselá okurka 1 cibule celý pepř mletý pepř sůl ještě můžeme přidat: 1 lžičku kremžské hořčice (nedávala jsem) pažitka (nemusí být) Postup přípravy receptu. Vepřový bok nakrájíme
Podobné recepty jako Bavorská škvarková pomazánka