Recept Srnčí na zámecký způsob
Recept Srnčí na zámecký způsob? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Recept Srnčí na zámecký způsob
Srnčí řízky
Očištěnou a odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme přes vlákno na menší řízky, lehce naklepeme a protkneme slaninou. Plátky osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, potřeme máslem a posypeme jalovcem.
Podobné recepty jako Srnčí řízky
Srnčí svíčková
Srnčí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a orestujeme společně s cibulí na tuku. Přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, celý pepř, nové koření bobkový list, zalijeme vývarem a dáme dusit do trouby.
Podobné recepty jako Srnčí svíčková
Guláš ze srnčího masa
Ano velmi dobrý recept, bohužel nějak tam z receptu vypadlo červené víno, to musí být. Jinak doporučuji na místo koření-kuliček-přidávat koření-mleté- na divočinu nebo na srnčí, přihucení zvládne každý sám,ale ta zveřina z toho musí být cítit.
Podobné recepty jako Guláš ze srnčího masa
Srnčí paštika s pistáciemi
Formu na chlebíček vyložíme slaninou tak, aby konce přesahovaly i přes okraje, dno posypeme drceným pepřem, na něj rozetřeme polovinu fáše, posypeme pistáciemi, rozetřeme druhou polovinu fáše, opět opepříme, přehneme na fáš slaninu, kterou máme přes okraje, a povrch zakryjeme alobalem.
Podobné recepty jako Srnčí paštika s pistáciemi
Rýžový srnčí hřbet
Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli studenou vodou. Na pudink položíme vypeckované třešně a ostatní ovoce. Ze zbylého mléka, rýže, cukru a vanilkového cukru uvaříme hustou kaši, kterou horkou navrstvíme na ovoce a je
Podobné recepty jako Rýžový srnčí hřbet
Třísky ve formě na srnčí hřbet
Srnčí hřbet na liškách. ... Upečené se vyklopí a až vychlande, nejlépe na druhý den, se nakrájí na kráječi na velmi tenké plátky, které se dají sušit do trouby. 2. Cukroví je trvanlivé, uchovávejte v nějaké krabičce, ve skříni, aby nezvlhlo a nezměklo. ... Zámecký vetešník z pořadu Poklad z půdy: Mu
Podobné recepty jako Třísky ve formě na srnčí hřbet
Domácí paštika
Játra dávám syrová, nemelu je, ale všechno rozmixuju. Na dochucení přidávám 1/2 hlavičky česneku, majoránku, nebo provensálské koření a lžičku vegety.Pokud dobře vymažete srnčí hřbet sádlem, anglickou ani nemusíte dávat. Peču to asi na 170 st. 50 min. v pekáči s vodou. Moc mi chutnala.
Podobné recepty jako Domácí paštika
Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Maso (kančí, srnčí, ale i hovězí nebo králičí) na červeném víně je u nás super sváteční jídlo. Jen místo šípkové zavařeniny dávám rybízovou a navíc trochu kečupu. Omáčka se musí uležet alespoň 2 dny nebo chutná jako nepodařená rajská. ... Zámecký vetešník z pořadu Poklad z půdy: Musel zavřít krám ..
Podobné recepty jako Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Jelení guláš
Hedviko, klidně tam šoupněte kečup a zavařeninu, patří tam, brusinky si dejte až k hotovému pokrmu. Jelení (srnčí, kančí) mívají v prodejnách drůbeže, je ovšem dražší. Takže to zkuste s normálním hovězím (kližka) nebo také s králíkem, kterého ovšem budete péci, viz Srnčí (hovězí, králík) na červeném
Podobné recepty jako Jelení guláš
Slaninový hřbet
Do plechu (srnčí hřbet) dáme nejdřív alobal, pak slaninu, tu položíme vedle sebe ale vodorovně. Na slaninu dáme připravenou směs a posypeme zbytkem sýra. Slaninu, která přesahuje, přehneme. Pečeme v předem vyhřáté troubě cca 30 minut.
Podobné recepty jako Slaninový hřbet
Játrová paštika IV.
Připravíme si plechovou vaničku nebo srnčí hřbet, který vyložíme plátky slaniny. Když je bůček dostatečně měkký, vyndáme ho a na 5 min. vhodíme na kousky nakrájená játra. Vyjmeme a necháme vychladit. Vše pomeleme na elektrickém robotu na co nejemnější kaši, ředíme podle potřeby scezeným vývarem z bů
Podobné recepty jako Játrová paštika IV.
Domácí kachní paštika
Takto připravenou směs vlijte do jednotlivých misek nebo formy na srnčí hřbet. Dejte do kastrolu nebo pekáče a do výšky forem nalijte horkou vodu. Vložte do trouby předehřáté na 95 °C asi na 35 minut. Po vystydnutí a zatuhnutí můžete paštiku zalít rozpuštěným máslem a nechat zchladnout.
Podobné recepty jako Domácí kachní paštika
Milánské špagety z mletého masa
Špagety uvaříme dle návodu v osolené vodě al dente, scedíme a dáme na talíře. Na špagety rozdělíme milánskou směs, posypeme sýrem dle chuti a podáváme. ... Srnčí maso na smetaně ... Zámecký vetešník z pořadu Poklad z půdy: Musel zavřít krám! Meghan terčem výsměchu, směje se ale ONA! ...
Podobné recepty jako Milánské špagety z mletého masa
Milánské špagety
No už od pohledu je to psí potěšení a po přečtení toho předpisu je mi jasný, že to tak i bude chutnat. V Miláně používaj na špagety především Kečup a kuřecí maso.. ideální je to taky jen tak kydnout na vrch ať se s tím každý popere sám. Fakt masakr, tímhle zasvinit vyhledávač.
Podobné recepty jako Milánské špagety
Hrnečková paštika
Vo vodě namočené žemle vymačkáme a spolu s játry na jemno umeleme. Máslo dobře vymícháme s vejci a dobře promícháme s játry. Dochutíme mletou červenou paprikou, pepřem, solí a přidáme sekanou nať (nať můžeme i umlít s játry).
Podobné recepty jako Hrnečková paštika
Třená bábovka klasik
Větší část těsta smícháme se 2 lžícemi kakaa a dobře promícháme. Nalejeme na světlé těsto. Bábovku pečeme asi 35-40 minut při 160 °C. Toto těsto je možné místo bábovky upéct ve dvou formách na srnčí hřbety - ty půlkulaté.
Podobné recepty jako Třená bábovka klasik
Ovocný tunel
Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinářskou folií. Okapané ovoce nakrájíme na plátky, kterými střídavě vyložíme formu. Na ovoce rozetřeme 2/3 náplně a doprostřed podélně vmáčkneme roládu. Potřeme zbylou náplní a na ni položíme zbylý pruh korpusu tak, aby uzavíral formu.
Podobné recepty jako Ovocný tunel
Karásci
Na širší díl trojuhelníku dám asi jednu plnou lžíci vychladlé náplně. Kraje užší části přeložím přes náplň směrem ke středu a pak smotám celé jako rohlíček. Na plech kladu s ohledem na vykynutí těsta, plech není třeba vymazávat,těsto se nelepí, je tučné dost.
Podobné recepty jako Karásci
Šuhajdy
Mám otázku na vážené prispievateľky. Roky už chcem tie šuhajdy k Vianociam pripraviť, ale stále ma odrádza ten stužený tuk. Veď sa doňho dáva loj. Nepozná niekto nejaký iný recept (s iným druhom tuku) na tú základnú čokoládu do šuhajd? Bola by som veľmi povďačná za recept.
Podobné recepty jako Šuhajdy