Salát Coleslaw recept
Receptů na Coleslaw je hodně, někdo přidává česnek, někdo celer a každý je zaručeně ten pravý :)) Nám chutná nejvíc tento. maris. Kuchařka: maris Uvařeno Uvařeno Do oblíbených . Ohodnoťte recept. Zelí nakrouháme na jemno, prosolíme, zakápneme olejem, necháme chvíli odstát a potom rukou promačkáme.Mr
Podobné recepty jako Salát Coleslaw
Kuře v polévce
Přidejte nakrájenou zeleninu – řapíkatý celer, pórek, mrkev a cibuli. Vývar nechte hodinku povařit na mírném ohni. Vývar nechte hodinku povařit na mírném ohni. Po hodince dejte do vývaru jeden kus kuřecích prsou a nechte je pomalinku vařit na 90 °C.
Podobné recepty jako Kuře v polévce
Polévka z řapíkatého celeru
Na másle mírně osmahněte nadrobno nasekanou cibuli. Přidejte omytý řapíkatý celer nakrájený na 1 – 1,5 cm velké kousky a po cca 2 – 3 minutách přisypte na kolečka nakrájenou mrkev.; Po krátkém zarestování zalijte zeleninovým vývarem, přídejte zázvor nakrájený na tenké plátky, osolte a vařte do změkn
Podobné recepty jako Polévka z řapíkatého celeru
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha ...
Nakrájíme si mrkev, řapíkatý celer a 2 stroužky česneku a spolu s rozpůlenou cibulí přidáme do vývaru. 4. Var stáhneme na minimum a necháme povařit asi hodinu. 5. Potom vývar přecedíme a připravíme si omáčku velouté, což je směs jíšky a vývaru. 6. Nejprve si uděláme jíšku: v hrnci necháme rozpustit
Podobné recepty jako Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha ...
Těstoviny s ragú z telecího masa
V hrnci nechte rozehřát olivový olej a připravte si zeleninový základ: do hrnce přisypte nadrobno nakrájenou šalotku, česnek, mrkev, petržel a řapíkatý celer. Orestujte a až zelenina změkne, vložte maso. Osolte a opepřte, přisypte čerstvé oregano, zalijte bílým vínem a vmíchejte loupaná rajčata a tr
Podobné recepty jako Těstoviny s ragú z telecího masa
Fenyklová polévka s celerovým olejem
Mezitím oloupejte celer a nakrájejte ho na kostičky, česnek a fenykl nakrájejte na plátky. Vsypte je k cibuli a restujte další minutu. Vsypte je k cibuli a restujte další minutu. Zalijte vývarem, přidejte kokosové aminos, kmín, sůl a pepř, promíchejte a na středním stupni nechte pod pokličkou 25 min
Podobné recepty jako Fenyklová polévka s celerovým olejem
Dokonalá boloňská omáčka
Cibuli, mrkev a řapíkatý celer nakrájejte nadrobno, česnek podrťte. V jiném hrnci rozpusťte máslo. Vsypte cibuli, mrkev, řapíkatý celer a česnek a opékejte je na středním stupni 3 minuty doměkka. Přilijte rajčatové pyré a vařte 3 minuty za stálého míchání. Přidejte k masu zbylé suroviny, vařte 5 min
Podobné recepty jako Dokonalá boloňská omáčka
Pečené kuře s fenyklem a zázvorem
Smíchejte dohromady najemno nasekaný fenykl, petrželku, zázvor a máslo a dochuťte solí a pepřem. Prsty se dostaňte pod kůži na prsou a uvolněte ji až na konec stehýnek. Lžičkou naneste pod kůži na prsou a stehnech trochu fenyklové směsi. Zbytkem potřete kuřecí prsa. Kůži zatlačte zpět na původní mís
Podobné recepty jako Pečené kuře s fenyklem a zázvorem
Pečené kuře s dýní a fenyklem
Mezitím dýni rozkrojte, odstraňte semena, oloupejte slupku a dužinu nakrájejte na kousky velikosti sousta. Fenykl rozkrojte na poloviny, odstraňte košťál a nakrájejte ho na plátky. Když už kuře zlátne a je skoro měkké, zhruba po 60–80 minutách pečení, vsypte k němu dýni s fenyklem a podlijte vínem.
Podobné recepty jako Pečené kuře s dýní a fenyklem
Hustá zelňačka z kysaného zelí s klobásou
Zdeněk Pohlreich: Rve mi srdce, když se jídlo zavařuje do plastové vaničky. Prima Living. Jitrocel a řebříček poskytnou první pomoc na zahradě . Dům ve svahu poskytuje relaxační výhledy. Karavan připomíná Buckinghamský palác. V pozlacené miniatuře najdete i královský záchod. Prima Cool. Je nahý baná
Podobné recepty jako Hustá zelňačka z kysaného zelí s klobásou
Kuřecí paličky v hořčično-medové marinádě
Omyjte mrkve, řapíkatý celer, papriku, oloupejte cibuli. Papriku zbavte semínek a zeleninu nakrájejte na proužky. Vložte vše do zapékací misky, pokapejte olejem, posypte kmínem, osolte, opepřete a promíchejte. Přidejte do trouby ke kuřeti a pečte 20 minut. Hotové kuře má temně medovou barvu a křupav
Podobné recepty jako Kuřecí paličky v hořčično-medové marinádě
Domácí tatarka s řapíkatým celerem a jarní cibulkou
Očištěný řapíkatý celer, šalotku a cibulku nakrájejte nadrobno. Do misky dejte crème fraîche a zakysanou smetanu, přilijte olej a šťávu z limetky, zlehka promíchejte. Přidejte nadrobno nakrájenou jarní cibulku, šalotku, řapíkatý celer a prolisovaný stroužek česneku. Strouhaný parmazán či sýr pecorin
Podobné recepty jako Domácí tatarka s řapíkatým celerem a jarní cibulkou
Vepřová líčka s polentou
ZDENĚK POHLREICH. Po sérii úspěšných kuchařek, představuje šéfkuchař Zdeněk Pohlreich knihu, která jim měla logicky předcházet. Kulinárium představuje 17 kuchařských metodik a sto receptů, kterými si je můžete vyzkoušet a naučit. „O receptech vaření není,“ tvrdí Zdeněk Pohlreich. „Celý vtip je v tom
Podobné recepty jako Vepřová líčka s polentou
VIDEO: Steak z pštrosa s omáčkou z vína shiraz
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! III. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Podobné recepty jako VIDEO: Steak z pštrosa s omáčkou z vína shiraz
Salát Waldorf s krůtím masem
Zdeněk Pohlreich ve své kuchařce tento klasický recept mírně odlehčil řeckým jogurtem a krůtím masem. Výběr svěžích salátů, na kterých si pochutná leckterý milovník masa . reklama . Suroviny (4 porce) krůtí prsa bez kůže a kosti 4 ks (à 150 g) Olivový olej 2 lžíce; sůl a čerstvě namletý pepř; pekano
Podobné recepty jako Salát Waldorf s krůtím masem
Tagliatelle s ragú z divočáka
Mrkev, řapíkatý celer, tři stroužky česneku a cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme v hrnci na olivovém oleji dozlatova. Pak směs rozmixujeme. Do hrnce nalijeme olivový olej a orestujeme namleté kančí maso. Ochutíme solí, pepřem a bobkovým listem. Ze začátku bude maso pouštět trochu vody, ta se po
Podobné recepty jako Tagliatelle s ragú z divočáka
Marinovaná vepřová plec s kapustou
Pekáč pokapejte olivovým olejem a připravte si zeleninový základ – nakrájejte řapíkatý celer, spařená rajčata, cibuli, česnek a vše poklaďte na dno pekáčku. Maso vyndejte z fólie, položte na zeleninu a dejte péct do trouby předehřáté na 170 stupňů. Asi po hodině vyndejte z trouby, plec zabalte do al
Podobné recepty jako Marinovaná vepřová plec s kapustou
Pošírovaný losos s citronovou majonézou
Pórek, řapíkatý celer, kousek fenyklu a mrkev nakrájejte na kostičky a vhoďte do hrnce s vodou. Dochuťte solí, pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Přidejte kapku bílého vinného octa a čerstvý tymián a petrželku. Do hrnce s vodou vložte lososa a přiveďte k varu. Mezitím v míse rozmíchejte žloutk
Podobné recepty jako Pošírovaný losos s citronovou majonézou
Grilovaný losos s italskou čočkou
Mrkev, řapíkatý celer, šalotku, stroužek česneku a pórek nakrájejte na malé kostičky. V hrnci rozehřejte olivový olej a zeleninu orestujte. Do základu přilijte kapku balsamikového octa. Uvařenou čočku přidejte k orestované zelenině a prohřejte. Nakonec vmíchejte rajče nakrájené na kostičky a nasekan
Podobné recepty jako Grilovaný losos s italskou čočkou
Pomalu pečené hovězí hrudí s javorovým sirupem
řapíkatý celer; Cibule; Javorový sirup; bourbon; řajčatový protlak 2 lžíce; Vývar ; Tymián; nové koření 2 kuličky; barevný pepř; římský kmín; Bobkový list; Olivový olej; Sůl; Nejlepší recepty emailem. Jednou týdně vám pošleme výběr nejzajímavějších receptů Chci dostávat recepty. Omlouváme se, snažím
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí hrudí s javorovým sirupem
Kančí ragú s omáčkou z čokolády
Kančí si naložte den předem: nakrájejte maso, mrkev, cibuli a řapíkatý celer. Přidejte pár kuliček jalovce, bobkový list, pokapejte malinovým octem a zalijte červeným vínem. Všechno promíchejte v pekáčku, přikryjte fólií a dejte uležet do lednice. Druhý den pekáček vyndejte a celou směs přeceďte do
Podobné recepty jako Kančí ragú s omáčkou z čokolády
Rybí polévka s fenyklem a fazolemi
V hrnci rozehřejte olej, přidejte fenykl nakrájený na plátky, šalotky, česnek a celer a opékejte na mírném ohni asi 5 minut. Přidejte bobkový list, šafrán i s vodou, ve které se namáčel, a vývar. Přiveďte do varu, přidejte fazole, přikryjte a na mírném ohni vařte 15–20 minut.
Podobné recepty jako Rybí polévka s fenyklem a fazolemi
Špagety fruti di mare
Do vařící osolené vody dejte vařit špagety. Krevety očistěte a skořápky využijte na vývar – orestujte je na olivovém oleji, přidejte nadrobno nakrájenou šalotku, řapíkatý celer a mrkev. Zalijte vodou, osolte a nechte vařit. Na pánvi rozehřejte olivový olej, vložte slávky, přikryjte pokličkou a necht
Podobné recepty jako Špagety fruti di mare
Normandské kuře s jablky
Přidejte celé oloupané šalotky a nakrájený řapíkatý celer a pár minut restujte společně. Zalijte cidrem a vývarem. Přiveďte k varu, přikryjte poklicí a kastrol vložte do trouby na 40 minut. Poté otestujte, jestli je kuře hotové, špičkou ostrého nože píchněte do masa a pokud z něj vytéká čirá šťáva,
Podobné recepty jako Normandské kuře s jablky
Ossobuco se šafránovým rizotem
Maso poté vyjmeme z pánve a do ní vhodíme na kostičky nakrájenou mrkev, kousek pórku a řapíkatý celer. Počkáme, až zelenina trochu změkne a vrátíme do pánve i maso. Zalijeme asi 1 dcl bílého vína a přidáme také zhruba 3 lžíce loupaných rajčat. Ochutíme nasekaným rozmarýnem. Podle potřeby můžeme podl
Podobné recepty jako Ossobuco se šafránovým rizotem
Penne s králičím ragú na boloňský způsob
Namelte nahrubo králičí maso, nakrájejte mrkev, pastinák a řapíkatý celer na malé kostičky (nebo je nastrouhejte nahrubo). Ve velkém kastrolu s olejem orestujte na kostičky pokrájenou slaninu s kořenovou zeleninou. Po asi 5 minutách přidejte nasekanou červenou cibuli a česnek. Jakmile zelenina změkn
Podobné recepty jako Penne s králičím ragú na boloňský způsob
S Klárou v kuchyni: Moje poctivá bramboračka
Pak přihoďte na půlkolečka nakrájenou mrkev, řapíkatý celer na plátky a najemno nasekaný česnek a nechte lehce zarestovat. Do hrnce přidejte na silnější plátky nakrájené houby, promíchejte a nechte houby lehce změknout za občasného míchání. Směs v hrnci zasypte hladkou moukou, dobře promíchejte a po
Podobné recepty jako S Klárou v kuchyni: Moje poctivá bramboračka
Slepičí polévka se strouháním
Slepičí polévka se strouháním; foto: Silvie Kolevová/Jídlo jako vášeň Karolína, domácí kuchařka – JÍDLO JAKO VÁŠEŇ. Karolína Kamberská. Třetí kniha gastronomické novinářky a televizní kuchařky Karolíny Kamberské navazuje na předchozí velmi úspěšné tituly Karolína, domácí kuchařka a Štěstí z kuchyně
Podobné recepty jako Slepičí polévka se strouháním
Česnekové pečené fazole s chorizem
Celer očistěte a nasekejte najemno. Chorizo nakrájejte na plátky, pancettu nebo slaninu na kostičky. Troubu předehřejte na 150 °C. V pekáči nebo hrnci vhodném do trouby rozehřejte olej. Přidejte cibuli a řapíkatý celer a zlehka restujte 2 minuty doměkka. Vsypte česnek a rozmarýn a krátce restujte, a
Podobné recepty jako Česnekové pečené fazole s chorizem
Teplý houbový salát z hlívy ústřičné
Přidejte tymián, bobkový list, řapíkatý celer, mrkev, šalotku a česnek a opékejte dalších 5 minut. Vsypte bylinky a 2 minuty poduste. Mezitím promíchejte ocet s olejem a citronovou šťávou a dochuťte solí a pepřem. Restované houby rozdělte na talíř a přelijte zálivkou. Teplý houbový salát z hlívy úst
Podobné recepty jako Teplý houbový salát z hlívy ústřičné
Dršťky po florentýnsku
Osmahněte na něm zeleninový základ (cibulku, mrkev, řapíkatý celer) a poté k němu přidejte i dršťky. Restujte zeleninu s dršťkami, aby vynikla chuť každé z ingrediencí. Přidejte nasekaná „nahá“ rajčata a podle potřeby vše podlijte trochou vody. Po chvíli přidejte ještě klasické sugo (rajčatovou omáč
Podobné recepty jako Dršťky po florentýnsku
Boeuf Bourguignon
Maso nakrájejte na větší kostky asi 3 x 3 cm. Velkou cibuli nakrájejte najemno, mrkev na kolečka, řapíkatý celer na kousky velké asi 3 cm. Vložte do mísy na marinování, zalejte vínem a přidejte všechno koření. Nechte v lednici marinovat minimálně 24 hodin. Druhý den slijte maso přes síto, víno z mar
Podobné recepty jako Boeuf Bourguignon
Celerovo-bramborová kaše
Rozmačkejte brambory a celer, přidejte řapíkatý celer, cibuli, hořčici a wasabi a vše dobře promíchejte. Máslo a mléko dejte do hrnce a na nízké teplotě máslo rozpusťte do mléka. Tuto směs pak nalévejte do kaše, abyste dosáhli žádané konsistence. Dochuťte solí a pepřem. reklama . Doporučujeme recept
Podobné recepty jako Celerovo-bramborová kaše
Hovězí líčka na víně s pastinákovým pyré
celer 1/2 ks; Petržel 2 ks; Cibule 2 ... Zdeněk Pohlreich: Rve mi srdce, když se jídlo zavařuje do plastové vaničky. Prima Living. Bohyška je nenáročná trvalka do stínu. Bude se jí dařit i na severním balkonu. Jak rozeznat čápa od volavky? Jde to i za letu nebo podle zvuku či hnízda. Fazol šarlatový
Podobné recepty jako Hovězí líčka na víně s pastinákovým pyré
Zeleninová polévka s červenou čočkou
Potom přidejte bujón, sůl dle chuti, na jemné plátky nakrájený řapíkatý celer a na plátky nakrájenou cuketu – nevařte ji déle než 5 minut, aby nebyla blátivá. Nakonec dochuťte dle potřeby solí, čerstvě mletým pepřem, olivovým olejem a čerstvou bazalkou. Řasa by se měla skoro rozvařit, pokud tam zbud
Podobné recepty jako Zeleninová polévka s červenou čočkou