Smetanové fazolky s hovězím masem a máslovými brambůrky ...
Než se maso uvaří, tak v hrnci rozpustíme 100 g másla a vložíme nakrájené a dobře očištěné fazolky obou barev. Ideální délka krájení fazolek je cca 4 cm. Fazolky promícháme s máslem, osolíme a podlijeme cca 2 dl vody. Dusíme asi 30 minut. Voda se skoro všechna vydusí.
Podobné recepty jako Smetanové fazolky s hovězím masem a máslovými brambůrky ...
Losos s bylinkovým máslem a teplou zeleninou na másle ...
Během grilování lososa si dáme do hrnce mraženou zeleninovou směs (mrkev, květák, brokolice, kukuřice - kdo jak má rád, můžeme přidat i fazolové lusky).
Podobné recepty jako Losos s bylinkovým máslem a teplou zeleninou na másle ...
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Může být jak čerstvá, tak i mražená: mrkev, pórek, paprika, cuketa, lilek, fazolové lusky ... Vařenou rýži smícháme se ... Špekové knedlíky s máslem.
Podobné recepty jako Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Pikantní hořčice z cukety
Je to vynikající.Použít se dá místo hořčice,kečupu,do pomazánek,k masu,apod.Chutná i samotné na chleba s máslem.Jen ... Pikantní fazolové lusky ...
Podobné recepty jako Pikantní hořčice z cukety