Dušená játra v pomalém hrnci recept
Postup přípravy. Do pomalého hrnce jsem dala cca 400 ml vody a pustila hrnec naplno. Pak jsem si opláchla játra, nakrájela na menší kousky cca 3 x 3 cm. Na drobno cibulku osmažit na pánvi, přidat játra a vše opražit. Pak přesunout do hrnce a dusit asi 2 hodiny.
Podobné recepty jako Dušená játra v pomalém hrnci
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch recept
Do plastikového sáčku dáme směs na obalování, protřeme ho a na řízky z obou stran zatlačíme, aby se směs na řízky přichytila. Pak dáme do pekáčku, nebo plechu papír na pečení a na něj rozložíme obalené řízky. Troubu zapneme na 230 °C a nastavíme horkovzduch.
Podobné recepty jako Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Kotleta s vůní koření z horkovzdušné fritézy recept ...
Postup přípravy. Kotlety naklepeme, ale ne příliš. Snažíme se, aby byly aspoň 8 mm vysoké, jinak by se vysušily. Z oleje a koření smícháme marinádu. Kotlety mírně osolíme a potřeme je marinádou, necháme je odležet cca 2 hodiny. I zde platí, čím déle, tím lépe.
Podobné recepty jako Kotleta s vůní koření z horkovzdušné fritézy ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Brambory s kuřetem a smetanou pečené v jednom hrnci ...
Vsypte je do hrnce, zlehka osolte, přidejte provensálské bylinky a promíchejte. Zalijte vývarem a zahřívejte k varu. Troubu předehřejte na 180 °C. Jakmile se směs vaří, přiklopte hrnec nebo pekáč poklicí a vložte do předehřáté trouby zhruba na 45 minut, až maso a brambory téměř změknou.
Podobné recepty jako Brambory s kuřetem a smetanou pečené v jednom hrnci ...
Guláš z multifunkčního hrnce
Guláš z multifunkčního hrnce. Na skvělý guláš s pěti nemusíte jen do hostince. Z hovězího masa a s pomocí multifunkčního hrnce si jej snadno připravíte i doma. A pokud takový hrnec nemáte, nevadí, s přípravou guláše se jistě poradíte i s klasickým hrncem na sporáku. 0,0 (0×) vladhn. 0 názorů.
Podobné recepty jako Guláš z multifunkčního hrnce
Řízky z pomalého hrnce recept
Prudce osmažíme, jen tak, aby byl hotový obal řízku - pěkně červený, křupavý. Jak správně smažit řízky. Na dno pomalého hrnce nakrájíme brambory, osolíme je a poklademe nedosmaženými řízky. Na každý řízek položíme plátek másla, zavřeme pokličkou a zapneme na High na 2-3 hodiny.
Podobné recepty jako Řízky z pomalého hrnce
Dušená hovězí líčka na pivu s podmáslovými knedlíky ...
Černé pivo dodá pokrmu výraznou, jemně nasládlou chuť a skvěle ho doplní jednoduché knedlíky z podmáslí. 4 porce. 120 minut. anglická. Maso. hladká mouka 50 g. hovězí líčka (nakrájená na 4cm kostky) 1 kg. olivový olej 3 lžíce. cibule (najemno nakrájená) 1 ks. česnek (najemno nasekaný) 1 stroužek. ra
Podobné recepty jako Dušená hovězí líčka na pivu s podmáslovými knedlíky ...
Brambory s náplní zapečené v horkovzdušné fritéze
Vnitřky brambor osolíme a naplníme směsí. Brambory narovnáme do děrovaného koše horkovzdušné fritézy a zasuneme do přístroje. Teplotu nastavíme na 200°C a časovač na 4 minuty. Poté koš z fritézy vysuneme a na každou bramboru dáme po jednom dílu nastrouhaného sýru.
Podobné recepty jako Brambory s náplní zapečené v horkovzdušné fritéze
Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny
Máte rádi uzené maso, ale udírnu si doma jen tak nepostavíte? Nevadí, i tak tu máme možné řešení. :) Stačí mít doma pomalý hrnec a nějaké to další náčiní. Ani na ingredience není příprava nijak extra nároční – celé kouzlo tkví v použití tekutého kouře. Naopak budete potřebovat dostatek času a trpěli
Podobné recepty jako Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny
Hovězí horký hrnec recept
Přikryjeme poklicí a dáme péci do vyhřáté trouby asi na 1 hodinu. Před koncem pečení sundáme pokličku a necháme brambory zezlátnout. Uvařeno. Přidat do oblíbených (53×) Přidat poznámku. Nahlásit chybu v receptu. Hovězí maso. Pečení.
Podobné recepty jako Hovězí horký hrnec
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou recept
Včas zapneme troubu a vyhřejeme ji na 160 °C na horkovzdušný program. Nachystaný plech vyložíme pečicím papírem, vylejeme na něj připravené těsto a zaskládáme ovocem. Na závěr připravíme drobenku. Všechny přichystané suroviny dáme do mísy. Vše pořádně spojíme ručně, rozdrobíme, aby se dobře spojilo
Podobné recepty jako Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Recept na přepuštěné máslo (ghí) z pomalého hrnce ...
Postup přípravy. Do pomalého hrnce dejte kostky másla, zapněte ho na vysoký stupeň (high) a nastavte 3 hodiny. Přikryjte poklicí a hodinu a půl nechte bez povšimnutí. Poté lžící z povrchu seberte sraženou syrovátku (schovejte si ji v mističce – je dokonalá třeba do bramborové kaše).
Podobné recepty jako Recept na přepuštěné máslo (ghí) z pomalého hrnce ...
Rychlé ořechové řezy- hrnkové recept
Z mouky, prášku do pečiva, cukru, nastrouhaných ořechů, rozpuštěného másla, mléka a vajec připravíme těsto. Těsto nalijeme na vymazaný plech, případně můžeme použít i pečicí papír. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 180 °C asi 20 minut. Upečení vyzkoušíme vpíchnutím špejle (po vytažení z těsta mu
Podobné recepty jako Rychlé ořechové řezy- hrnkové
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Horkovzdušná fritéza je jedním z oblíbených pomocníků k přípravě jídla v kuchyni. Její výhodou je pečení bez tuku. Příkladem jsou i tyto pečené brambory. Nakrájené je promícháte v marinádě a dáte do košíku propéct. Během chvilky máte chutnou přílohu. 5,0 (3×) mika59. 5 názorů. 11. 10. 2023 11:43. mi
Podobné recepty jako Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Dušená játra v pomalém hrnci stránka 2
Postup přípravy. Do pomalého hrnce jsem dala cca 400 ml vody a pustila hrnec naplno. Pak jsem si opláchla játra, nakrájela na menší kousky cca 3 x 3 cm. Na drobno cibulku osmažit na pánvi, přidat játra a vše opražit. Pak přesunout do hrnce a dusit asi 2 hodiny. Na konec jsem játra vyndala, do šťávy
Podobné recepty jako Dušená játra v pomalém hrnci stránka 2
Opečené brambory recept
Postup přípravy. Brambory oloupeme a uvaříme. V hmoždíři rozdrtíme rozmarýn, česnek a sůl. Brambory rozkrájíme na čtvrtiny a na pekáči je smícháme s olejem a směsí z hmoždíře. Pečeme cca 45 minut.
Podobné recepty jako Opečené brambory
Hovězí na hořčici a medu v multifunkčním hrnci
Nad maso položíme mřížku multifunkčního hrnce a na ni brambory. Hrnec uzavřeme a pustíme tlakový program na 30 minut. Po dohotovení necháme hrnec samovolně snížit tlak. Podáváme přizdobené chilli papričkou. TIP Tlakový hrnec a jak v něm vařit
Podobné recepty jako Hovězí na hořčici a medu v multifunkčním hrnci
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy recept
Do misky nasypeme mouku, přidáme žloutek, máslo, cukr a sůl, přidáme kvásek a vypracujeme hladké těsto, které na teplém místě necháme vykynout. Z vykynutého těsta ukrajujeme kousky, které na pomoučněné desce zploštíme, naplníme povidly a zabalíme. Síto horkovzdušné fritézy vysteleme pečicím papírem.
Podobné recepty jako Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Čevapčičí z horkovzdušné fritézy recept
Postup přípravy. Maso smícháme s kořením, smetanou a cibulí a vytvoříme šišky zhruba 10 cm dlouhé. Koš fritéty malinko vystříkáme olejem. Brambory omyjeme a nakrájíme na kolečka zhruba 4 mm široká. Šišky mletého masa naskládáme do fritovacího koše a nastavíme 180 stupňů a 18 minut.
Podobné recepty jako Čevapčičí z horkovzdušné fritézy
Hrnkové housky recept
Dám je na plech a ještě asi 15 minut nechám kynout. Jak tvarovat housky. Poté je dám do vyhřáté trouby na 180 stupňů, do spodu trouby dám rendlík s vodou. Peču do zlatova. Hotové housky dám vychladnout na mřížku. Hned po vyndání z trouby je potřu osolenou vodou.
Podobné recepty jako Hrnkové housky
Hrníčkový perník do 5 minut recept
Postup přípravy. Do hrnečku nebo muffinové formičky nasypejte a nalijte všechny suroviny, co jsem já napsal. Rozmíchejte tak aby tam nebyly hrudky. Dejte to bez lžičky do mikrovlnné trouby na 3 minuty. Vytáhněte a vyndejte perník z hrníčku. Nechte hodinu vychladnout. Můžete posypat cukrem jestli mát
Podobné recepty jako Hrníčkový perník do 5 minut
Houby vařené jako ovar recept
Hříbečky očistíme, ty větší překrojíme, omyjeme a vložíme do vařícího vývaru. Vaříme přesně 25 minut. (žampiony samozřejmě oloupeme) Uvařené vyjmeme na talíř a podáváme se strouhaným křenem. Přelijeme horkým máslem nebo hořčicí. Podáváme s tmavým pečivem nebo s topinkami. Vývar použijeme jako bujón
Podobné recepty jako Houby vařené jako ovar