Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně recept
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek. 4,8 (14×) yanull 11 názorů 150 min 25. 7. 2
Podobné recepty jako Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Srnčí na víně recept
Srnčí steaky rozkrájíme na poloviny (na cca 5x10cm kousky), můžeme i na menší kousky. Z obou stran je posypeme kořením Divočina, dáme do misky a zalijeme červeným vínem - aby bylo maso ponořené. Dáme do ledničky a necháme několik hodin naležet. V pánvi necháme rozpustit máslo a steaky na něm z obou
Podobné recepty jako Srnčí na víně
Srnčí játra za minutu podle herce Petra Haničince recept ...
Suroviny: játra, sádlo, solamyl, víno červené, protlak rajčatový, sůl, cibule, jeřabiny. Odblaněná játra umyjeme, nakrájíme na plátky. Dusíme na sádle. Měkká játra vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou solamylu nebo hladké mouky, přidáme 2….
Podobné recepty jako Srnčí játra za minutu podle herce Petra Haničince ...
Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Rozmixujeme, povaříme, dosolíme, dochutíme vínem, kečupem nebo zavařeninou, vychladíme a uložíme alespoň na den do ledničky. Rozhodně nejíme čerstvé, chutě se musí rozležet a spojit (čerstvé chutná jako nepodařená rajská).
Podobné recepty jako Srnčí (hovězí, králík) na červeném víně
Srnčí ragú na houbách s celozrnným knedlíkem
6x. Srnčí maso považují gurmáni i šéfkuchaři za jedno z nejlepších, je totiž červenohnědé, mírně aromatické a velmi křehké. Pozvolným dušením krásně změkne a vstřebá chutě a vůně přidaných surovin, kořenové zeleniny, bylinek nebo hub. Sušené se postarají o aroma, čerstvé dodají texturu, použijte pro
Podobné recepty jako Srnčí ragú na houbách s celozrnným knedlíkem
Srnčí na zelenině
Podělte se s přáteli o recept. Srnčí na zelenině - recept: Maso odblaníme a prošpikujeme uzeným bůčkem nebo špekem, osolíme a dáme do pekáčku. Přidáme všechno koření a zeleninu, zakápneme olejem, podlijeme.
Podobné recepty jako Srnčí na zelenině
Srnčí s kuřecími játry recept
1 cibule 1 pl koření na zvěřinu sádlo pepř sůl Na játra: 500 g kuřecích jater hladká mouka na obalení 150 g anglické slaniny 1 dl červeného vína 1-2 pl brusinek sádlo pepř sůl Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postu
Podobné recepty jako Srnčí s kuřecími játry
Rýžový srnčí hřbet
Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli studenou vodou. Na pudink položíme vypeckované třešně a ostatní ovoce. Ze zbylého mléka, rýže, cukru a vanilkového cukru uvaříme hustou kaši, kterou horkou navrstvíme na ovoce a je
Podobné recepty jako Rýžový srnčí hřbet
Srnčí maso po zámecku recept
Jak nakrájet cibuli? Mírně pokapeme olejem a za stálého míchání osmahneme. Pak maso podlijeme sklenkou vína a trochou vody a dusíme pod pokličkou. Během dušení můžeme přidat plátky žampionů, na kostičky nakrájenou mrkev a celer nebo spařené rozinky. Jak správně dusit maso
Podobné recepty jako Srnčí maso po zámecku
Srnčí na šlehačce s karlovarským knedlíkem recept
Odstraníme celé koření a šťávu se zeleninou rozmixujeme a zahustíme moukou rozmíchanou v mléce. Povaříme, dochutíme solí, cukrem a citrónem. Nakonec přidáme šlehačku, rozmícháme, vložíme zpátky maso, které jsme si nakrájeli na plátky a necháme prohřát. Ozdobíme šlehačkou, plátkem citrónu a brusinkam
Podobné recepty jako Srnčí na šlehačce s karlovarským knedlíkem
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci recept
kýta srnčí, sůl koření na divočinu, slanina cibule zelenina kořenová rozmarýn čerstvý jalovec protlak mouka hladká vývar. Maso lehce naklepeme, osolíme a posypeme kořením divočina. Můžeme dát odležet, ale není to potřeba.V hrnci rozehřejeme na špalíčky nakrájenou….
Podobné recepty jako Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Srnčí medajlonky s citronovo česnekovou omáčkou recept ...
Nakonec nalijeme vodu (množství podle množství chtěné omáčky), ještě dosolíme a necháme pomalit 3 a půl hodiny. PH vypneme, zalijeme malým množstvím vody smíchané se solamylem, zahustíme, PH zavřeme a omáčka i z vypnutého se nám provaří.
Podobné recepty jako Srnčí medajlonky s citronovo česnekovou omáčkou ...
Srnčí na smetaně recept
Postup přípravy. Srnčí vložíme do pekáče, osolíme, zasypeme pokrájenou zeleninou a kolečky z půlky citrónu. Přidáme koření a proložíme slaninou. To celé zalijeme vínem a dáme do lednice na 1 den marinovat. Po marinování vložíme pekáč do trouby na 180°C na 90 minut.
Podobné recepty jako Srnčí na smetaně
Srnčí ragú recept
Suroviny: maso srnčí, mrkev, cibule, olej, pepř, koření nové koření, bobkový list, citron, sůl, víno červené, marmeláda rybízová, solamyl. Na oleji opražíme cibuľu spolu s mäsom narezaným na kocky. Osolíme, pridáme korenie, podlejeme horúcou vodou a dusíme asi 30 minút. V prípade….
Podobné recepty jako Srnčí ragú
Srnčí řízky v trojobalu recept
Maso z kýty nakrájíme přes vlákno na plátky, ty naklepeme a pak shrneme do původního tvaru. Osolíme podle chuti, trochu opepříme a po jedné straně potřeme slabounce česnekem, opravdu slabounce - opatrně, říkám tomu „postrašit česnekem“. Na druhou stranu každého řízku můžeme přitisknout plátek anglic
Podobné recepty jako Srnčí řízky v trojobalu
Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou recept
Srnčí maso nakrájíme na kostky. V misce smícháme olej, mletou papriku, prolisovaný česnek a kuličky jalovce. Maso přidáme do misky a promícháme,….
Podobné recepty jako Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou
Srnčí játra po tyrolsku recept
Postup přípravy. Očistěná játra vložíme na 2 hodiny do mléka, potom je vyjmeme, osušíme a protáhneme slaninou, opepříme a dáme dusit na máslo a osmaženou zeleninu. Přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list, tymián. Zalijeme vývarem z kostí a dusíme do měkka.
Podobné recepty jako Srnčí játra po tyrolsku
Srnčí kýta s jablky recept
Postup přípravy. Mäso narežeme na plátky, osolíme, okoreníme. Do hrnca dáme maslo, narezanú cibuľu a položíme plátky mäsa. Pridáme klinčeky, podlejeme časťou vína a dusíme 40 minút. Počas dusenia podlievame vínom. Potom pridáme na kocky narezané jablká a klobásu a ešte spolu dodusíme ( asi 15 minút
Podobné recepty jako Srnčí kýta s jablky
Boubínský srnčí guláš recept
Postup přípravy. Srnčí plec nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Malinko pokapeme olejem, přidáme rozmarýn, utřený česnek a nasekané feferony. Vše pořádně promícháme a pokud máme dost času, necháme marinovat přes noc, jinak aspoň 3 hodiny.
Podobné recepty jako Boubínský srnčí guláš
Srnčí kýta po znojemsku recept
Přidáme nakrájené okurky, zaprášíme moukou a případně doředíme vodou, necháme krátce povařit. Podáváme s rýží nebo knedlíkem. Poznámka autorky receptu Bylo to pohodové,rychlé vaření a výsledek nám moc chutnal. Uvařeno Přidat do oblíbených (21×)
Podobné recepty jako Srnčí kýta po znojemsku
Srnčí ragú od Sofie recept
Postup přípravy. 1.den: 3/4 kg srnčího masa, mrkev, celer, cibule - na kostičky, koření Divočina (1/2 sáčku), trochu vody (2 dcl), octa (1/2 dcl), soli, cukru. Maso nakrájíme na větší kostky, ostatní suroviny svaříme v kastrůlku - dochutíme podle potřeby, chuť by měla být trochu silnější, zelenina n
Podobné recepty jako Srnčí ragú od Sofie
Srnčí žebírka na houbách se smetanou recept
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osolená žebírka která ze všech stran osmahneme, přidáme 200 ml vývaru a necháme dusit. Až začnou žebírka měknout přidáme houby, česnek na plátky a kari. Do smetany dáme zbytek vývaru a mouku, promícháme a když jsou i houby udušené, nalijeme na že
Podobné recepty jako Srnčí žebírka na houbách se smetanou