Voňavá vepřová líčka s červeným vínem a bylinkami recept ...
Voňavá vepřová líčka s červeným vínem a bylinkami Líčka jsou jemná a šťavnatá, zkrátka skvělý kus masa. Šťávě dodají vynikající chuť i sílu, proto není zapotřebí ji nijak zvlášť zahušťovat a dochucovat. V tomto receptu jsme kromě zeleniny přidali také červené víno a bylinky. 5,0 (53×) mirca75 50 náz
Podobné recepty jako Voňavá vepřová líčka s červeným vínem a bylinkami ...
Kližka na bylinkách a červeném vínu recept
Postup přípravy. Omytou a odblaněnou kližku prošpikujeme polovinou uzené slaniny, druhou polovinu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a kližku ze všech stran orestujeme. Vše vložíme do tlakového hrnce, osolíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okořeníme, podlijeme vínem a dusíme do změknutí cca 40-
Podobné recepty jako Kližka na bylinkách a červeném vínu
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou recept
Postup přípravy. Kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na kostky. Naťovou cibulku nakrájíme na větší kousky. Líčka dobře očistíme (zejména blanky) a zlehka obalíme v hladké mouce. V kastrolu rozehřejeme olej a líčka na něm rychle opečeme.
Podobné recepty jako Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem recept ...
Pokud dodržíte náš recept, vykouzlíte šťavnatou pochoutku, která se dá krájet lžící. 4,8 (15×) Colombo65 20 názorů 115 min 1. 11. 2010 18:46 +7 dalších fotek Přidat fotku Suroviny 4 porce 1 kg hovězích líček (6-8 kusů) 2 mrkve 2 cibule 0,5 celeru pažitka 200 ml červeného vína bobkový list sůl pepř s
Podobné recepty jako Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem ...
Hovězí líčka na víně recept
Líčka nakrájíme na větší kusy (kus = porce), vetřeme do nich sůl, pepř, dobře je obalíme v hladké mouce a ze všech stran osmažíme na sádle. Maso vyjmeme a ve výpeku osmahneme drobně krájenou cibuli a slaninu. Vložíme maso zpět, přidáme nakrájený česnek, bobkový list, kytičku bylinek, zalijeme vínem
Podobné recepty jako Hovězí líčka na víně
Líčka na červeném víně s karotkou a fenyklovým pyré
Líčka na červeném víně s karotkou a fenyklovým pyré Zdroj: Kitchenette.cz 5x Recept je obohacen o fenyklové pyré a fenyklovo-citronový olej. Obě tyto složky maso osvěží a odlehčí. 3 porce 120 minut Líčka telecí líčka 4–5 ks cibule 2 ks česnek 4 stroužky mrkev 1 ks petržel 1 ks bobkový list 2 ks tymi
Podobné recepty jako Líčka na červeném víně s karotkou a fenyklovým pyré
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech Hovězí líčka byla dříve odpadovým masem, jejich popularita vzrostla díky televizním pořadům. Upravují se pomalým dušením. Tato jsou dušená na víně a zelenině a podávaná s bramborovou kaší. Recept je časově náročný, ale chuť výborn
Podobné recepty jako Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech
Kližka na bylinkách a červeném vínu stránka 2 ...
Kližka na bylinkách a červeném vínu 4,9 (21×) Jenda1 17 názorů 12. 8. 2012 22:17 Jenda1 +1 další fotka Přidat fotku Suroviny 1 kg hovězí kližky 150 g uzené slaniny 1 větší cibule sůl mletý pepř černý drcený kmín 6 kuliček nového koření 4 jalovčinky 4 bobkové listy 2 větvičky tymiánu 1 větvička rozma
Podobné recepty jako Kližka na bylinkách a červeném vínu stránka 2 ...
Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky
Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky - recept: Na vetší kusy nakrájená líčka osolíme, opepříme a orestujeme ve větším hrnci s divokým kořením. Orestovaná líčka vyjmeme a na výpeku opečeme slaninu a.
Podobné recepty jako Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky
Telecí líčka na červeném víně recept
Postup přípravy. Postup na líčka: Maso osolíme a opepříme. V kastrolu rozpálíme olej a maso na něm ze všech stran opečeme dozlatova, aby se zatáhlo. Opečené maso vyjmeme, do kastrolu přidáme kořenovou zeleninu pokrájenou na kostičky, cibuli pokrájenou nahrubo, popřípadě dolijeme trochu oleje a opeče
Podobné recepty jako Telecí líčka na červeném víně
Hovězí líčka na červeném víně s bylinkami recept ...
5 kuliček nového koření 5 kuliček celého pepře plátek citronu s kůrou cca ½ cm silný 0,5-0,75 litru dobrého červeného vína cca ½ l hovězího vývaru (může být masox a voda, nemáme-li vývar) plátek vychlazeného másla cca 2 cm silný pro dochucení někdo použije trochu cukru – podle chuti Naše kuchařky pr
Podobné recepty jako Hovězí líčka na červeném víně s bylinkami ...
Hovězí líčka na červeném víně
Jelikož jsou hovězí líčka velmi tuhá tak potřebují dlouhé dušení asi tři hodiny. Líčka je možné také pomalu dusit v troubě na 120° C. Mezitím si můžete připravit bramborovou kaši. Jakmile jsou líčka hotová vyjměte je z omáčky a zeleninu propasírujte. Pokud je omáčka příliš hustá, lze ji rozředit ...
Podobné recepty jako Hovězí líčka na červeném víně
Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky
Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky - recept: Na vetší kusy nakrájená líčka osolíme, opepříme a orestujeme ve větším hrnci s divokým kořením. Orestovaná líčka vyjmeme a na výpeku opečeme slaninu a
Podobné recepty jako Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky
Hovězí s mrkví na červeném víně recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na nudličky nebo menší kostky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Použijeme nejlépe těžký litinový kastrol, ve kterém rozehřejeme asi 2 lžíce oleje a maso prudce osmahneme ze všech stran.
Podobné recepty jako Hovězí s mrkví na červeném víně
Recept Kluci v akci-Kachna na medovině s červeným zelím ...
Kluci v akci-Kachna na medovině s červeným zelím - 8 porcí - pro velké jedlíky
Podobné recepty jako Recept Kluci v akci-Kachna na medovině s červeným zelím ...
Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně recept ...
Suroviny: líčka hovězí, cibule, špek, máslo, česnek, rozmarýn, víno červené, sůl, pepř mletý, bujón hovězí. Očištěná a omytá líčka si osolíme, opepříme, dáme rozmarýn a necháme asi 2 hod. uležet. V kastrolu si rozehřejeme máslo, přidáme nakrájený špíček….
Podobné recepty jako Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně ...
Kachna na medu a víně recept
Postup přípravy. Kachnu osolíme tak, že sůl důkladně vetřeme do masa, okořeníme pepřem, tymiánem, kmínem a přelijeme medem. Vložíme do pekáče, podlijeme vínem, vodou a necháme přes noc odležet. Druhý den vložíme do trouby a 20 minut pečeme při 200°C odkryté, potom stáhneme teplotu na 165°C a přiklop
Podobné recepty jako Kachna na medu a víně
Telecí líčka na víně
Postup přípravy receptu. Líčka jsou dnes gastronomickým hitem. Maso z lícní části hlavy zvířete je velice jemné, vhodné na dlouhé dušení a díky kližkovitým částem šťáva z něj skvěle rosoluje. My jsme zvolili dražší, ale delikátní líčka telecí. **1.**.
Podobné recepty jako Telecí líčka na víně
Lahodný králík na červeném víně recept
Suroviny: králík, slanina, sůl, tuk, cibule, zelenina kořenová, pepř, koření nové koření, bobkový list, víno červené, citron, ocet, povidla švestková, mouka hladká, cukr, vývar. Králíka naporcujeme osolíme a prošpikujeme, pak ho ze všech stran orestujeme na másle. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičk
Podobné recepty jako Lahodný králík na červeném víně
Krkovička na červeném víně recept
Na výpeku z krčků mírně orestujeme plátky česneku, přidáme víno, kečup a necháme cca 15 minut probublávat. Vínovou směsí zalijeme krkovici, pekáček přikryjeme alobalem a pečeme asi 40 minut na 140°C. Ke konci pečení odkryjeme a několik málo minut pečeme na barvu. Podáváme s bramborami, rýží, popřípa
Podobné recepty jako Krkovička na červeném víně
Králík na červeném víně recept
Suroviny: králík, voda, víno červené, masox, rozinky, bobkový list, pepř celý, feferonka, cibule, máslo, mouka polohrubá, sůl, paprika sušená sladká, olej. Králíka naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a prudce opečeme na oleji.
Podobné recepty jako Králík na červeném víně
Nudličky na ratatouille a červeném víně recept
Na oleji osmahneme cibulku a opečeme na ní maso doběla. Zalijeme červeným vínem, trochu osolíme a dusíme 40 minut. Podle potřeby poldléváme vývarem. Pak přidáme rozmixované ratatouille, tymián a pepř a dusíme do úplného změknutí masa, občas podléváme a nakonec dochutíme solí.
Podobné recepty jako Nudličky na ratatouille a červeném víně
LAHODNÝ KRÁLÍK NA ČERVENÉM VÍNĚ recepty.cz
1. Králíka rozkrájíme na větší kusy. Maso protkneme částí slaniny a osolíme. Rozehřejeme tuk či máslo a maso ze všech stran opečeme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky a rozpustíme v kastrůlku. Přidáme trochu tuku a přisypeme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Když začne zelenina zlátnout, vl
Podobné recepty jako LAHODNÝ KRÁLÍK NA ČERVENÉM VÍNĚ y.cz