Domácí kmínový chleba recept
Chleba se běžně potírá vodou po upečení a já mlžím někdy i před pečením, aby se na povrch lépe přichytil semencový posyp Ale potírat VEJCEM tak to je pro mou maličkost novinka a podle obrázků soudím, že většina tvůrců se řídila selským rozumem a chleba PŘED pečením vejcem nepotřela . Odpovědět
Podobné recepty jako Domácí kmínový chleba
Vícezrnný chleba recept
Chleba s meltou znám , kolikrát se v krámu lidé těší na tmavé pečivo se zrníčky, ale ono je dobarveno meltou My jsme ale chytré holky, pečeme si samy, víme, co jíme a ušetříme + bod. Odpovědět
Podobné recepty jako Vícezrnný chleba
Domácí chléb pečený v troubě recept
Moc a moc děkuji za tento recept, příprava je naprosto srozumitelná a jednoduchá, ale hlavně obsahuje ten důležitý detail, který jinde chybí - na 10 minut zapéct a potřít máslem, mnohem lépe pak drží tvar, kůrku a získá výbornou chuť. Byl to ten nejlepší chleba, super.
Podobné recepty jako Domácí chléb pečený v troubě
Staročeský domácí chléb
Pečení chleba doporučuji nejprve krátce při vysoké teplotě, rozhodně nad 200°C, já dávám mezi 220 a 240°C (pece na chleba v pekárnách mají cca 300°C) a po zhruba 5-7 minutách stáhnu na 150, ale než teplota tolik poklesne, chléb je hotov. Kontrola poklepáním na spodek chleba - jestliže zní "dutě" je
Podobné recepty jako Staročeský domácí chléb
Vynikající tmavý chleba
Vynikající tmavý chleba - recept: Vložíme v daném pořádí do domácí pekárny, zapneme program klasik, velikost 2, barva střední. Chleba je moc dobrý i samotný nebo jen s máslem.
Podobné recepty jako Vynikající tmavý chleba