Mořidlo s červeným vínem
Už jste zkoušeli mořit maso? Určitě to stojí za to, jelikož mořidlo dodá maso vynikající a nezaměnitelnou chuť. Obzvláště...
Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu
Pokud chcete připravit opravdu delikatesní maso, které se bude na jazyku rozpadat, vyzkoušejte tohle mořidlo s vínem. Je ...
Vinné mořidlo s jalovcem
Jednoduchý recept na vynikající mořidlo, které vám zaručí jedinečnou chuť masa. Koření a víno stáhne typickou chuť zvěřin...
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
Maso dám na 1 den do mléka - je šťavnatější a křehčí. Pak opláchnu a dám do vychladlé marinády, kterou dělám takto: Ocet zředím vodou 1:1 a přidám všechny ingredience, povařím 5 minut a nechám vychladnout. Ponořím do ní maso a nechám minimálně 1 den, lépe ale 2 - 3 dny. Pro doplnění: tuto marinádu p
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Kančí maso se šípkovou omáčkou recept
Dáme do trouby a pečeme asi hodinu a půl na 200°C. Pak vyndáme a doděláme omáčku na plotně. Vyjmeme koření a maso, které dáme do alobalu. Do omáčky přidáme šípkovou zavařeninu a provaříme. Rozmixujeme a dochutíme solí, pepřem a cukrem dle chuti. Provaříme a nakonec vlijeme na zjemnění smetanu.
Podobné recepty jako Kančí maso se šípkovou omáčkou
Mořidlo s octem na zvěřinu
Necháme vychladnout. Omytou, opracovanou (odblaněnou) zvěřinu prošpikujeme slaninou a posolíme. Nádobu na naložení vysypeme polovinou pokrájené cibule a zeleniny, na to položíme maso, zalijeme vychladlým mořidlem a navrch posypeme zbytkem zeleniny a cibule. Maso zatížíme a necháme odležet 2-4 dny a
Podobné recepty jako Mořidlo s octem na zvěřinu
Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu
Očištěnou zvěřinu prošpikujeme, cibuli nakrájíme nadrobno a zeleninu na kostičky. Polovinu zeleniny nasypeme do nádoby na naložení, vložíme maso a to posypeme druhou polovinou zeleniny s cibulí. Nakonec zalijeme vychladlým mořidlem. Maso zatížíme a necháme 2-4 dny uležet. Obden obrátíme.
Podobné recepty jako Vinné mořidlo na skvělou zvěřinu
Mořidlo s balsamikovým octem
Způsob přípravy. Nejdříve si nadrobno nasekáme cibuli, zeleninu nakrájíme na kostičky a polovinu z toho nasypeme do nádoby, ve které chceme maso nakládat. Maso omyjeme, očistíme a položíme do nádoby na zeleninu. Vodu s balsamikem a kořením přivedeme k varu, ihned odstavíme a necháme vychladnout. Vyh
Podobné recepty jako Mořidlo s balsamikovým octem
Mořidlo s červeným vínem
Už jste zkoušeli mořit maso? Určitě to stojí za to, jelikož mořidlo dodá maso vynikající a nezaměnitelnou chuť. Obzvláště pokud použijete mořidlo s dobrým červeným vínem, tak neprohloupíte. ..
Podobné recepty jako Mořidlo s červeným vínem
Vinné mořidlo s jalovcem
Způsob přípravy. Do hrnce dáme vodu, víno, koření a přidáme cibuli nakrájenou na osminky, zeleninu na kostičky. Přivedeme k varu a krátce na mírném ohni povaříme. Odstavíme z plotny a přídáme kůru z poloviny citronu. Necháme vychladnout. Maso si očistíme nasolíme a vložíme do nádoby na naložení. Zal
Podobné recepty jako Vinné mořidlo s jalovcem
Svíčková z kuřete recept
Na másle zesklovatíme cibuli, přidáme obě zeleniny (mražená nebo nakrájená + halali), koření a podusíme. Vychladlou směs nalijeme do pekáče na…
Podobné recepty jako Svíčková z kuřete
Srnčí svíčková recept
2011 00:27. Maso na svíčkovou (hovězí i srnčí) nakládám do mořidla. Ta práce navíc stojí za to. Maso natáhne veškerou chuť použitých ingrediencí a svíčková je lepší. Na 1,5 kg masa dělám tento nálev: - 750 ml vody. - 2-3 lžíce 8% octa. - 6-8 kuliček pepře. - 4-6 kuliček nového koření.
Podobné recepty jako Srnčí svíčková
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne - recept: Rohlíky do sekané nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme mléko vsáknout. Do mísy vložíme maso, rohlíkové kostičky i s mlékem a promícháme.
Podobné recepty jako Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne