Mořská ryba na zelenině s neobvyklou přílohou recept TopRecepty ...
Komentáře k receptu Mořská ryba na zelenině s neobvyklou přílohou. zizala (autorka receptu) 6. 6. 2012 13:26:54 . zvědavá: Děkuju za vyzkoušení receptu Moje zkušenost je, že muži (ne všichni) bývají konzervativní, co se týká nových chutí Ten můj už postupem doby přivykl, ale taky se mi stane, že to
Podobné recepty jako Mořská ryba na zelenině s neobvyklou přílohou TopRecepty ...
Ohnivé cibulky v balsamikové redukci recept
Přílohy Doba přípravy: 15 minut 26 názorů Suroviny ... jako omáčka k rybám nebo masu. Odpovědět. rebeka. 7. 9. 2012 15:23:51. tohle mi uniklo jak mohlo vypadá to fantasticky dělala jsem něco podobného, ale tak krásné to nebylo přidávám bodík a ukládám. Odpovědět. Danca (autorka receptu) 20. 7. 2012
Podobné recepty jako Ohnivé cibulky v balsamikové redukci
Letní kukuřičný salát
Letní kukuřičný salát se perfektně hodí jednak k samostatné konzumaci, ale zároveň i jakožto příloha k masovým pokrmům, zejména rybám. ( celý recept ) Tento svěží, lehký a zdravý salát je připraven vaše smysly zaujmout chutnou a vizuálně nesmírně líbivou kombinací kukuřice, okurky a bazalky.
Podobné recepty jako Letní kukuřičný salát
Zimní salát
Přidáme k nim na tenké proužky nakrájený fenykl a rukolu. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na dílky. Přidáme je také do mísy a salát zlehka promícháme. Všechny ingredience na zálivku důkladně promícháme. Zálivkou salát zalijeme a můžeme ho podávat.Třeba jako přílohu ke grilovaným rybám nebo kuřatům.
Podobné recepty jako Zimní salát
Zapečená ryba a žampiónová příloha recept
Tématické fráze: zapečená ryba příloha k rybe ryba příloha zapečená ryba s porkem ryby a přilohy prilohy k rybe příloha k rybám ryba,příloha ryba a prilohy ryba a příloha ryba plus priloha ryba, příloha žampióny příloha ryba s římským kmínem žampionová směs k rybě ryby, příloha ryby přílohy ryba s p
Podobné recepty jako Zapečená ryba a žampiónová příloha
Treska s bylinkovou krustou
Treska patří k nejchutnějším mořským rybám vůbec. Její maso je navíc tělu prospěšné, takže jí nepohrdnou ani příznivci zdravého stravování. Vyzkoušejte variantu s krásně křupavou a voňavou krustou plnou bylinek. Sliny se vám budou sbíhat už při pečení. Suroviny. 4 porce. 4 plátek toastový chléb 1 lž
Podobné recepty jako Treska s bylinkovou krustou
Bílá sangria
Bílá sangria je lahodnou alternativou, která se dokonale hodí k lehčím pokrmům – k rybám, mořským plodům nebo kuřecímu masu.
Podobné recepty jako Bílá sangria
Pečený pstruh se špenátem a omáčkou z červeného vína ...
K sladkovodním rybám se zpravidla podává bílé víno, ať už k pití, nebo v základu omáčky. Marie Janků-Sandtnerová, ikona prvorepublikové kuchyně, ve své Klasické české kuchařce popisuje recept na pošírovaného pstruha v červeném víně. Omáčka z červeného vína je výraznější a hodí se k jakékoliv pečené
Podobné recepty jako Pečený pstruh se špenátem a omáčkou z červeného vína ...
Černá čočka beluga s kurkumou
Přílohy. Ryby . Ryby a mořské plody ... Často se servíruje jako příloha k bělomasým rybám, s kterými výborně ladí. Se ztraceným vejcem bude báječným zpestřením zdravého jídelníčku. Nejlepší recepty s čočkou . reklama . Suroviny (4 porce) černá čočka beluga 250 g; vetší mrkev 1 ks; celer 1/4 ks; velk
Podobné recepty jako Černá čočka beluga s kurkumou
Italská marináda
Italská marináda je nejlepší s kuřecím masem, ale dá se využít i k rybám či zelenině. Voní bazalkou a tymiánem a nesmí v ní chybět ani pepř. Ideální samozřejmě je naložit maso s dostatečným předstihem, aby chutě pěkně prostoupily.
Podobné recepty jako Italská marináda
Dušený květák na česneku
Dušený květák na česneku - recept: Očištěný květák vložíme do vroucí osolené vody, a uvaříme ho do poloměkka. Vodu slijeme, květák necháme okapat a rozebereme na růžičky. Na rozpáleném
Podobné recepty jako Dušený květák na česneku
Řapíkatý bramborový salát k bleskové rybě recept
Přílohy 36 názorů Suroviny 1 kg brambor 4 ks řapíkatého celeru 1 menší cibule trochu pažitky marináda: 2 PL olej 2 PL octu 1 KL cukru 1 KL soli 1/4 KL pepře (Případně 200 g majonézy místo oleje) Postup přípravy receptu. Zemiaky uvaríme v šupke, vychladnuté očistíme a pokrájame. Stonky zeleru umyjeme
Podobné recepty jako Řapíkatý bramborový salát k bleskové rybě
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou recept
Přílohy 15 názorů Suroviny 750 g nových brambor 1 cibule 3 lžíce másla 1 lžíce olivového oleje 1 svazek jarní cibulky sůl čerstvě mletý pepř 100 ml 12% smetany. Postup přípravy receptu. Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a rozšťoucháme na hrudky. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme na másle
Podobné recepty jako Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Ořechový křen
Ořechový křen - recept: Do misky dáme smetanu, přidáme křen i ořechy, sůl, cukr a všechno lehce promícháme.Vhodný k vařeným a dušeným rybám.
Podobné recepty jako Ořechový křen
Karotkové pyré s pastinákem
Doporučuji jako přílohu k rybám. Podělte se s přáteli o recept Podobné recepty. Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny. Dýňové pyré s bramborem. Brokolicové pyré na pohance. Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty! Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy
Podobné recepty jako Karotkové pyré s pastinákem
Citrónové brambory (v remosce) recept
Přílohy 13 názorů Suroviny Podle počtu strávníků: brambory citrón čerstvý rozmarýn neloupaný česnek sůl pepř olej. Postup přípravy receptu. Pěkné, zdravé brambory dobře omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Česnek rozdělíme na stroužky, opláchneme a lehce mu narušíme slupku. Citrón dobře omyjeme a kousek
Podobné recepty jako Citrónové brambory (v remosce)
Grilovaný fenykl
Grilovaný fenykl , Foto: Šéf na grilu II. Šéf na grilu II. V pokračování úspěšné knihy Šéf na grilu, vám Zdeněk Pohlreich poradí více než 90 tipů na skvělé steaky, hamburgery, zeleninové saláty, ryby, dezerty, ale i koktejly.. Poradí vám, jak připravit perfektní menu na vaši zahradní párty, na které
Podobné recepty jako Grilovaný fenykl
Zelené rizoto s chřestem, špenátem a bylinkami
Přílohy. Zelené rizoto s chřestem, špenátem a bylinkami ... Servírujte jako bezmasé hlavní jídlo nebo jako přílohu k bělomasým rybám. do 1 hodiny 4 porce Odkaz. Všechny recepty s chřestem na jednom místě najdete v našem speciálu. reklama . Suroviny (4 porce) hladkolistá petržel 1/2 hrnku; čerstvý es
Podobné recepty jako Zelené rizoto s chřestem, špenátem a bylinkami
Křupavé pečené ředkvičky
Pečené ředkvičky jsou famózní přílohou k masům, rybám i grilovaným sýrům. Jíst se ale dají i samotné. Vyzkoušejte svěží letní přílohu a už nebudete chtít nic jiného. Suroviny. 4 porce. 1 svazek ředkvička olivový olej bylinky například tymián. sůl pepř mletý citronová šťáva dle chuti. pesto skvěle se
Podobné recepty jako Křupavé pečené ředkvičky
Smetanová omáčka vhodná k rybě
Smetanová omáčka vhodná k rybě - recept: Do hladka rozmixujeme - smetanu, máslo, žloutek, šťávu z citronu a hladkou mouku.Za stálého míchání zahříváme a vaříme, až omáčka zhoustne. Dle chuti
Podobné recepty jako Smetanová omáčka vhodná k rybě
Domácí bylinková majonéza s česnekem
Domácí bylinková majonéza s česnekem - recept: Do mísy dejte žloutky, přilijte citronovou šťávu a začněte důkladně šlehat metlou. Za stálého šlehání přilévejte tenkým pramínkem olej. Vytrvejte a
Podobné recepty jako Domácí bylinková majonéza s česnekem
Omáčka k masům Salsa verde
Omáčka k masům - Salsa verde - recept: Vařené žloutky třeme za postupného přidávání oleje. Když nabudou, přidáme drobně rozsekaný bílek, ochutíme octem, solí, špetkou cukru a pepřem.
Podobné recepty jako Omáčka k masům Salsa verde
Makrela s rozmačkanou červenou řepou a křenem
Přílohy. Ryby . Ryby a mořské plody ... Makrela je navíc cenným zdrojem vitaminu B12, hořčíku, železa a omega-3 mastných kyselin a zároveň patří k nemnoha volně loveným mořským rybám, na kterých si můžete pochutnat bez výčitek svědomí. do 1,5 hodiny 4 porce Fantastické recepty z mořských ryb. reklam
Podobné recepty jako Makrela s rozmačkanou červenou řepou a křenem
Sardelová omáčka
Sardelová omáčka - recept: Vše ušlehat, podává se k grilovaným a dušeným rybám.
Podobné recepty jako Sardelová omáčka
Studená vaječná omáčka
Studená vaječná omáčka - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Studená vaječná omáčka
Jablečný křen III.
Jablečný křen III. - recept: Oloupaná jablka nastrouháme, přilijeme k nim ocet a přidáme křen, cukr, trochu soli a lehce zamícháme.Hodí se k vařenému hovězímu, k ovaru a k rybám.
Podobné recepty jako Jablečný křen III.
Chilli omáčka
Chilli omáčka - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Chilli omáčka
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkami
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkami - recept: Tři větší papriky dejte na sucho do trouby na 200 – 220°C, pečte zhruba 30 až 40 minut až do chvíle, kdy většina slupky zčerná. Po vytažení plech
Podobné recepty jako Těstovinový salát se zeleninou a bylinkami
Ratatouille IV.
Zeleninový pokrm původem z Francie se tak trochu podobá našemu leču. Nenajdete v něm ale ani žádnou uzeninu, ani vajíčka. Co nechybí, to je cuketa a lilek. Ratatouille je skvělé k masu, rybám, těstovinám, rýži i bramborám. Nejlepší je ale jen tak s kusem čerstvé křupavé bagety na vytření skvělé omáč
Podobné recepty jako Ratatouille IV.
Marinované výhonky česneku medvědího recept
Přílohy Doba přípravy: 1 hodina 22 názorů Žádná fotografie není k dispozici Buďte první a přidejte fotografii . Přílohy Doba přípravy: 1 hodina 22 názorů Suroviny 5 porcí 1 kg výhonků medvědího česneku 1 litr vody 50 g cukr 50 g sůl 90 g ocet. Postup přípravy receptu. Krom výhonků vše svařit cca 5 m
Podobné recepty jako Marinované výhonky česneku medvědího
Tykev (cuketa) jako příloha recept
Podávame k mäsu a rybám. Poznámka od kuchařky. Pokiaľ použijeme cuketu, netreba ju tepelne upravovať, nastrúhame ju rovno do misy a pridáme ďalšie suroviny. Tepelne upravíme iba cibuľu. tejaja. Kuchařka: tejaja Uvařeno Uvařeno Do oblíbených . Ohodnoťte recept. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú
Podobné recepty jako Tykev (cuketa) jako příloha
Holandská omáčka
Holandská omáčka z francouzského La sauce hollandaise je bílá omáčka z másla a šlehaného žloutku podávaná ponejvíce k rybám a mořským plodům, řidčeji též k zelenině. Patří k základním omáčkám klasické francouzské kuchyně. Z holandské omáčky se odvozuje bearnéská omáčka, součást receptury na Chateaub
Podobné recepty jako Holandská omáčka
Opékané škubánky
Oloupeme brambory, uvaříme ve větší nádobě a osolíme. Uvařené brambory zcedíme, a zasypeme hladkou moukou, přikryjeme pokličkou, necháme 10 minut zapařit. Následovně brambory a mouku rozšťoucháme a promícháme do hladké hmoty. Z vychladlé kaše vykrajujeme lžící škubánky, které opékáme na rozpáleném o
Podobné recepty jako Opékané škubánky
Holandská omáčka
Holandská omáčka je tvořena z másla a žloutků dochucené pepřem a citronovou šťávou. Tuto lahodnou omáčku můžete podávat k rybám, a mořským plodům. Skvěle bude chutnat i k masu a zelenině.
Podobné recepty jako Holandská omáčka
Recept: Jemná celerová kaše
K měkkému celeru přidáme mascarpone, česnek a všechno rozmixujeme na dokonale hladkou kaši. Ochutnáme a podle potřeb dochutíme čerstvě nadrceným pepřem a případně i troškou soli. Celerová kaše se podává jako příloha k masům a také k rybám.
Podobné recepty jako Recept: Jemná celerová kaše
Spaghetti con le cozze: voňavé špagety se slávkami ...
Přílohy. Ryby . Ryby a mořské plody ... „K hlavnímu chodu můžeme podávat nejen tichá vína, ale také vína šumivá. Zvláště ke korýšům, měkkýšům a darům moře skvěle pasuje šumivé Mionetto Rosé díky své atraktivní svěží kyselince. Zkusit můžete ale také bílé víno Sauvignon Blanc značky „i heart“ se srdc
Podobné recepty jako Spaghetti con le cozze: voňavé špagety se slávkami ...