Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha recept ...
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha. 4,9 (15×) Veroly. 11 názorů. 35 min. 31. 5. 2010 08:47. Veroly. Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku. Suroviny. 2 pstruhy (zbavené vnitřností) 1 citrón. tymián (čerstvý, šušený v pytlíku) sůl. pepř. máslo. slanina (není nutná, může se položit přes pstruhy) Příloha: vařené brambory.
Podobné recepty jako Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha ...
Pstruh na tymiánu recept
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Veroly 35 min Načíst další Přečtěte si 15 receptů ... pstruha už jsem neměla fakt docela dlouho. Eli, nevím, jestli Jenda nemluvil o kari koření?, teď si vůbec nejsem jistá a já tam cpu kari. Kurkumu stejně nemám. Odpovědět Eliza 8. 9. 2009 21:43 Páťo, děkuju... Odpovědět Eliza 8. 9 ...
Podobné recepty jako Pstruh na tymiánu
Pstruh pečený v troubě recept
Pstruh pečený v troubě. Pstruha si rádi připravujeme k večeři nebo jako lehký oběd. Maso má jemnou konzistenci i chuť, kterou by bylo škoda přebít výrazným ochucením. Proto stačí přidat máslo, pár koleček cibule, případně trochu bylinek, upéct v troubě a užít si tu skvělou dobrotu. 4,9 (61×) Hella. 77 názorů.
Podobné recepty jako Pstruh pečený v troubě
Filet ze pstruha v bramborové krustě
Osušíme, osolíme. Bramboru nastrouháme na struhadle nahrubo, přidáme vejce, lžičku hladké mouky, sůl a trošku nasekaného kopru. Pstruha obalíme v mouce a v bramboře rozmíchané s vejci a vložíme do mírně rozpáleného oleje (je dobré použít teflonovou pánev, ryba se na to nelepí). Opečeme do zlatova. Vyjmeme na ...
Podobné recepty jako Filet ze pstruha v bramborové krustě
Pečený pstruh s koprem a bramborami
Citron nakrájejte na kolečka a vložte ho do naříznutého pstruha spolu s očištěnými větvičkami kopru. Vrchní stranu ryby nařízněte párkrát křížem a pečte zakápnutou olivovým olejem na pečicím papíru v troubě předehřáté na 180 stupňů 15 minut. Mezitím uvařte přílohové brambory.
Podobné recepty jako Pečený pstruh s koprem a bramborami
Pohlreichova pórková polévka
1. l hovězí vývar nebo bujon. Postup přípravy receptu. 1. Jemně nakrájený pórek osmažíme dozlatova na másle, vmícháme mouku, opražíme, zalijeme vývarem a vínem a 20 minut povaříme. Ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem. 2. Na dno talíře dáme trochu strouhaného sýra a přelijeme horkou polévkou. Můžeme doplnit osmaženými kostičkami chleba.
Podobné recepty jako Pohlreichova pórková polévka
Pstruh po mlynářsku s pohankovým rizotem se zeleninou ...
Pstruh po mlynářsku s pohankovým rizotem se zeleninou. Pstruh je oblíbená ryba, které sluší jednoduchá úprava. Orestujte ji na přepuštěném másle, které pokrmu dodá příjemnou máslovou chuť, ale při smažení se nepřepaluje.
Podobné recepty jako Pstruh po mlynářsku s pohankovým rizotem se zeleninou ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Polévka ze pstruha
Postup přípravy receptu. 1. Hlavy a odřezky pstruhů i s kořením zalijte 1 litrem vody a 15 minut povařte. Na másle orestujte nasekanou cibuli a nakrájenou kořenovou zeleninu, pak i nakrájené brambory. Zaprašte moukou, zalijte scezeným vývarem a uvařte. 2. Polévku rozmixujte dohladka, podle chuti osolte a opepřete.
Podobné recepty jako Polévka ze pstruha
Jednoduchý pstruh recept
Postup přípravy. Zmiešame soľ, provensálske korenie a bazalku. Pstruhy potrieme veľmi jemne olejom a posypeme zvnútra a vonku koreniacou zmesou. Dovnútra pstruhov dáme po plátku masla. Pstruhy uložíme do pekáča, podlejeme cca 1 dl horúcej vody (viac nie) a v rúre pri 180°C pečieme 15 minút.
Podobné recepty jako Jednoduchý pstruh
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
4 porce. 60 minut. Suroviny. těstoviny (kolínka) 500 g. smetana ke šlehání (min. 31%) 200 ml. ementál (nebo gouda či jiný polotvrdý sýr) 200 g. šunka 4 silné plátky. strouhanka 1 hrst. strouhaný parmazán 25 g. sůl. čerstvě namletý pepř. Postup přípravy. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu akorát na skus, tzv. al dente.
Podobné recepty jako Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem podle Pohlreicha ...
Pstruh na zelenině recept
Postup přípravy. Čerstvého pstruha omyjeme a osušíme. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepřime. Obalíme v mouce. Na 2 lžících másla opékáme po každé straně 5 min dozlatova. Šalotku oloupeme, jemně posekáme a zesklovatíme na 1 lžíci rozehřátého másla. Přidáme zeleninu.
Podobné recepty jako Pstruh na zelenině
Filety ze pstruha recept
Ryby v naší kuchyni - recepty z kapra, pstruha nebo lososa? Stačí si vybrat Filety ze pstruha osolíme, okmínujeme a dáme péci na horký olej. Jakmile maso zbělá, opatrně obrátíme a jen krátce opečeme i z druhé strany. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty jako Filety ze pstruha
Kuřecí játra na majoránce
smetana ke šlehání 200 ml. cibule (nakrájená najemno) 1 ks. jablka (menší, nakrájené na kostičky) 1 ks. majoránka (lístky) 6 snítek. česnek (nasekaný najemno) 1 stroužek. máslo kousek. extra virgin olivový olej. sůl. pepř (čerstvě namletý) pečivo (opečené) 4 plátky. Lahůdkové recepty z jater. Postup přípravy.
Podobné recepty jako Kuřecí játra na majoránce
Hamburger podle Pohlreicha
Super rychlý recept podle opravdového kouzelníka v kuchyni. Burger, o kterém se vám doteď jen zdálo, zkrátka pravý gastronomický zážitek!
Podobné recepty jako Hamburger podle Pohlreicha
Pečené kuře s nádivkou
Do bílků přidejte špetku soli a vyšlehejte sníh. Po částech ho přidejte do směsi na nádivku a znovu promíchejte. Kuře nasolte ze všech stran a naplňte ho nádivkou. Pomocí špejle kuře uzavřete, aby nádivka nevytekla. Dno pekáčku poklaďte nahrubo nakrájenou cibulí, přidejte kousek másla a pak vložte kuře zády nahoru.
Podobné recepty jako Pečené kuře s nádivkou
Trhanec podle Pohlreicha upravený recept
Postup přípravy. Oddělte žloutky od bílků. V míse utřete žloutky s vanilkovám a krupicovým cukrem, přidejte mléko, mouku a ušlehejte. Vzniklou směs nechte chvíli odpočinout. Z bílků a špetky soli vyšlehejte tuhý sníh a opatrně ho vmíchejte do žloutkové směsi.
Podobné recepty jako Trhanec podle Pohlreicha upravený
Grilovaná vepřová panenka s paprikami se sýrem podle ...
4 porce. 30 minut. Suroviny. vepřová panenka 2 ks (po 500 g) sýr (sýr Liptov Pološtiepek na gril) 120 g. zelená paprika (malé zelené papričky pimientos de padron) 18 ks. Suchá kořenicí směs. mletá sladká paprika 1/2 lžičky. sušená cibule 3 lžičky. sušený česnek 1 lžička. mletý kmín 3 lžičky. fenykl (mletý ) 1 lžička.
Podobné recepty jako Grilovaná vepřová panenka s paprikami se sýrem podle ...
Hrášková polévka podle Pohlreicha recept
Mezitím na oleji nebo na sádle osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli a 50 g slaniny. Jak jemně nakrájet cibuli. Přidáme hrášek (4 lžíce dáme stranou) a oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Orestujeme a po chvíli přilijeme vývar. Přidáme česnek, pepř a sůl. Po změknutí brambor polévku odstavíme z ohně a rozmixujeme dohladka.
Podobné recepty jako Hrášková polévka podle Pohlreicha
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Postup přípravy receptu. 1. Do kastrolu vložíme rybí skelety, hlavy a všechny odřezky (z hlav vyndejte žábry, jinak bude polévka hořká). Přidáme pár kuliček černého pepře a nového koření, bobkový list, mrkev, cibuli, celer a kořen petržele. Zalijeme studenou vodou, osolíme.
Podobné recepty jako Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
Postup přípravy. Maso zalijte dostatečným množstvím studené vody (asi 2,5 l), přidejte nové koření, pepř a bobkový list, osolte a přiveďte k varu. Přiklopte, stáhněte teplotu na minimum a nechte pobublávat asi 2 hodiny. Průběžně sbírejte pěnu, která se utvoří na hladině. Po 1,5 hodině vaření masa oloupejte cibuli ...
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...
Netradičně dobrý tradiční tatarák
Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický hovězí tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo. 4 porce. 30 minut.
Podobné recepty jako Netradičně dobrý tradiční tatarák
VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa
4 porce. 60 minut. česká. Suroviny. kuřecí vývar 1 litr. houby (čerstvé nebo sušené - lesní směs) 200 g. brambory 3 ks. smetana ke šlehání 250 ml. hladká mouka 3 lžíce. máslo 3 lžíce. ocet asi 4 lžíce podle chuti. kopr menší svazek. vejce 1 kus na osobu. ocet 200 ml. Uvařte si tu nejlepší kulajdu podle našich receptů. Postup přípravy.
Podobné recepty jako VIDEO: Kulajda se ztraceným vejcem podle šéfa