Sdílet:

Pivní roštěnky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Pivní roštěnky jsou skvělé třeba s rýží. Dobře upravené hovězí maso bude chutnat hlavně dospělým.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g hovězí roštěné
  • 200 ml piva
  • 150 g pivního sýra
  • 1 velká cibule
  • 1 mrkev
  • zelená petrželová nať
  • mořská sůl
  • mletý černý pepř
  • rostlinný olej


Způsob přípravy

Z masa nakrájíme tenčí pláty a lehce je naklepeme. Z obou stran osolíme a opepříme. Pivní sýr nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka, mrkev na kolečka a petrželovou nať nasekáme nadrobno. Troubu si předehřejeme na 180 stupňů.

Na každou roštěnku položíme plátek sýra, kolečko cibule a trochu petržele. maso svineme a ovážeme potravinovou nití.

Do olejem vytřeného pekáčku roštěnky naskládáme a v troubě je opečeme ze všech stran. Pak přidáme do pekáče nakrájenou mrkev, zbylou cibuli a vše zalijeme pivem.

Pekáč přikryjeme víkem a roštěnky dusíme doměkka.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pivní roštěnky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pivní roštěnky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pivní roštěnky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pivní roštěnky

Kde najít informace



×