Utopenci klasika recept
Suroviny 1 15 15 špekáčků 6-8 ks středně velké cibule (bílá, červená) 3 čerstvé feferonky plnotučná hořčice 3 sklenice 3 l sklenice s víčkem Nálev: 0,75 l vody 0,5 l octa 4 bobkové listy 6 kuliček nového koření 1 lžička celého pepře 1 lžíce cukru
Podobné recepty jako Utopenci klasika
Utopenci nejlepší co známe recept
Jak rychle oloupat cibuli - návod. Vodu s octem, cukrem, feferonkami a kořením povaříme cca 10 minut, necháme vychladnout a zalijeme tím špekáčky s cibulí. Necháme odležet asi týden, ale již po 2 dnech jsou vhodné k jídlu. Utopenci a další naložené dobroty.
Podobné recepty jako Utopenci nejlepší co známe
Rychlí utopenci II.
Postup přípravy receptu 1 ½ kg kabanosu nebo buřtů a 4 cibule nakrájíme na kolečka, narovnáme do sklenice, asi tak do poloviny a zalijeme horkým lákem a dorovnáme zbytkem uzeniny a cibule. 2 LÁK: 3
Podobné recepty jako Rychlí utopenci II.
Rychlí utopenci
Špekáčky oloupeme, podélně rozčtvrtíme a nakrájíme na tenčí kolečka, cibule taktéž. Okurky nakrájíme nadrobno. Vše dáme do mísy, přilijeme Moravanku i s nálevem, větší kousky pokrájíme, osolíme, opepříme a dle vlastní chuti trošku přisladíme. 2. Dáme hořčici, majolku a dobře promícháme.
Podobné recepty jako Rychlí utopenci
Domácí utopenci recept
Suroviny 1 dávka 1,5 kg špekáčků (hrubých párků) 0,5 kg cibule feferonka Nálev: 400 ml octa 600 ml vody 1 lžíce soli 3 lžíce cukru 1 lžíce oleje 3 bobkové listy 5 kuliček nového koření 1 lžička celého pepře Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou p
Podobné recepty jako Domácí utopenci
Utopenci vyzkoušený nálev recept
Nálev z vody, octa, soli, cukru a koření svařím a nechám vychladnout. Do vychladlého sliji lák z 1 sklenice okurek (okurky se spotřebují při nakládání jak do špekáčků, tak mezi cibuli okolo špekáčků do nálevu). Taktéž sliji do nálevu lák z obou 0,7 l sklenic červených kapií, které také použijeme a s
Podobné recepty jako Utopenci vyzkoušený nálev
Utopenci dle mé prababičky recept
Utopenci patří neodmyslitelně na jídelní lístek každé české hospody, která má svůj tajný recept. Základ chuti spočívá v dobře vychuceném nálevu a velkém množství cibule. 5,0 (48×) santa 65 názorů 50 min 9. 8. 2011 22:20 +7 dalších fotek Přidat fotku Suroviny Porce: Kdo kolik chce 8-10 špekáčků cibul
Podobné recepty jako Utopenci dle mé prababičky
Zavaření utopenci recept
Špekáčky 3x podélně nakrojíme, do krajních zářezů dáme plátek steril. okurku, doprostřed hořčici, chilli a cibuli na kolečka. Můžeme sepnout párátkem a naskládáme do sklenic. Do každé sklenice dáme 1 pol. lžíci vegety, zalijeme vodou s octem v poměru 1:1 asi 5 cm pod okraj. Sterilujeme na 85° - 25 m
Podobné recepty jako Zavaření utopenci
Utopenci od dědy Milana recept
28. 2. 2009 22:24. Já když dělám utopence, tak z celých špekáčků, které nakrojím a řez namažu hořčicí a okořením čili a pepřem. Pak skládám do 3l sklenice spolu s cibulí a zalévám octovým nálevem s kořením (bobkový list, nové koření pepř). Chtějí tak týden uležet, ale namají chybu.
Podobné recepty jako Utopenci od dědy Milana
Utopenci od cvrndy recept
Špekáčky oloupeme, nařízneme, vkládáme do nich plátky cibule. V řezu je můžeme lehce potřít (dijonskou) hořčicí. Potřeme je směsí grilovacího koření, sladké papriky, případně špetky chilli a naskládáme do sklenice. Můžeme ještě prokládat další cibulí a vložíme 1 feferonku (já dávám zavařenou). Zalij
Podobné recepty jako Utopenci od cvrndy
Utopenci pro návštěvy recept
Vnitřek posypeme trochou pepře, sladké mleté papriky (kdo chce může i trošku pálivé papriky), nacpe půlkolečky cibule a papriky na nudličky. Na dno sklenice dáme vstvičku cibule s pokrájeným česnekem na plátky, nato utopence a ty zase zasype cibulí s česnekem.
Podobné recepty jako Utopenci pro návštěvy
Utopenci ráno naložit, večer baštit recept
Špekáčky oloupeme a s cibulí je nakrájíme na půlkolečka. Všechny suroviny na nálev dáme do kastrůlku a svaříme. Do sklenice dáme třetinu nakrájených špekáčků a cibule, zalijeme částí horkého nálevu, přidáme další třetinu špekáčků a cibule, opět zalijeme částí nálevu.
Podobné recepty jako Utopenci ráno naložit, večer baštit
Nakládaní utopenci s kysaným zelím a paprikou
Postup přípravy. Špekáčky rozřízněte podélně napůl, ale nedokrojte. Nacpěte je na proužky nakrájenou cibulí, paprikou, okurkami a kysaným zelím a nandejte do sklenice. Když zbydou ingredience, tak je přidejte ještě do sklenice ke špekáčkům. Nálev zavařte pár minut společně s divokým kořením a nechte
Podobné recepty jako Nakládaní utopenci s kysaným zelím a paprikou
Utopenci recept
Je zde plno receptů na utopence, ale bohužel ve všech receptech se musí nechat několik dní uležet. Dělám utopence, kdy se dají jíst hned druhý den a jsou vynikající. Osvědčený recept, kdo ochutnal, chce recept. Základem těchto utopenců je rozkrájet špekáčky na plátky cca 1 cm silné a poté na půlky-o
Podobné recepty jako Utopenci
Utopenci recept
Nálev: Dáme vařit vodu s octem, ve varu přidáme sůl, cukr,olej, bobkový list a chilli a povaříme 2 minuty. Necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme, nakrájíme. Cibuli nakrájíme na kolečka.
Podobné recepty jako Utopenci
Pikantní utopence recept
Ocet naředíme vodou. (Do 3,5 l. lahve se vejde tak 0,75l. octa) Na 1 litr octa 1-1,5 dcl vody a zalijeme utopence. Necháme v chladničce odležet minimálně 3 dny.
Podobné recepty jako Pikantní utopence
Perfektně naložení utopenci z Lokálu
K dostání budou hlavní jídla, ale připravují se taky oblíbené předkrmy - každý den od 11:00 do 16:00. Utopence, tatarák, nakládaný hermelín, párky, pražskou šunku, tlačenku, nebo třeba pepřenky z kapra si můžete odnést také z Dlouhééé, od Zavadilů, Hamburku nebo z Lokálu Nad Stromovkou.
Podobné recepty jako Perfektně naložení utopenci z Lokálu
Utopenci s křenem recept
Postup přípravy Nálev - 0,4 l vody 0,4 litru octu, 4 zrníčka pepře, 6 zrníček nového koření, 2 PL soli, 2 hřebíčky, 4 jalovce, 4 bobkové listy, špetka zázvoru, anýzu, fenyklu, tymián. Postup - špekáčky oloupat, rozpůlit, okořenit, opaprikovat, vložit do nich kolečka cibule, strouhaný křen, na nudlič
Podobné recepty jako Utopenci s křenem
Utopenci: univerzál a v jablečném octu recept
Někdo to nevydrží a utopence jí už po 5 dnech. Někdo je nechává uležet třeba i dva, nebo dokonce tři týdny. Anebo můžeme zkusit v jablečném octu - jsou trochu jiné, ale také moc chutné: Na lák budeme potřebovat: cca 0,7 - 0,8 l jablečného octa (žádnou vodu - ta se nedává), 2 lžíce cukru, 0,5 - 1 lži
Podobné recepty jako Utopenci: univerzál a v jablečném octu
Pikantní utopenci recept
Vodu smícháme s octem, worcesterem, olejem, hořčicí a mletou paprikou. Přidáme bobkový list, mletý pepř, kuličky nové koření, chilli koření, a sůl. Povaříme 5 minut, necháme vychladnout.
Podobné recepty jako Pikantní utopenci
Utopenci recept
Postup přípravy Oloupeme a nakrájíme cibule na plátky. Buřty nebo salám nakrájíme na menší kusy, které ještě jednou překrojíme podélně. Do lahve vkládáme střídavě buřty nebo salám a cibuli. Lehce osolíme, opepříme a přidáme bobkový list. Zalijeme octem a doplníme vodou. Je nutné vkládat do sklenice
Podobné recepty jako Utopenci
Utopenci se zelím recept
Špekáčky podélně nařízneme, potřeme mletou pálivou paprikou a dovnitř vložíme cibuli. Nyní budeme vrstvit do sklenice - špekáčky, cibuli, 2 chilli papričky a zelí. Vrstvy takto opakujeme. Nakonec zalijeme horkým nálevem, uzavřeme celofánem a po vychladnutí dáme do lednice uležet na 7 dní. TIP TIP: N
Podobné recepty jako Utopenci se zelím
Brněnští utopenci z Prýglu recept
Brněnští utopenci z Prýglu. Utopenci jsou notoricky známá hospodská dobrota, které dává hlavní chuť nálev. Každá hospoda má svůj tajný recept, který si pečlivě střeží. My pro vás máme utopence s kečupem a hořčicí, které takto připravují na brněnské přehradě Prýgl. 5,0 (31×) Colombo65. 19 názorů.
Podobné recepty jako Brněnští utopenci z Prýglu
Utopenci v okurkovém nálevu recept
Do každého špekáčku vložíme plátek okurky a špekáčky naskládáme těsně vedle. Volné prostory mezi špekáčky proložíme cibulí, česnekem a bobkovým listem. Přidáme nové koření, zalijeme nálevem z okurek a na závěr přidáme i ocet. Sklenici uzavřeme a necháme v chladnu uležet 2-3 týdny .
Podobné recepty jako Utopenci v okurkovém nálevu
Moji utopenci recept
Suroviny 1 hodně cibule špekáčky bobkový list nové koření celé pepř černý celý Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Postup přípravy Lák: Svaříme: 1 a 3/4 l vody, 1/2 l octa, přidáme sáček deka, necháme 5 minut povařit, přidáme 22 kuliček sacharinu. Kdo chce kyselejší přidá víc octa.
Podobné recepty jako Moji utopenci
Pikantní utopenci II.
1. Postup je jednoduchý. Vuřty oloupeme, nakrájíme na kolečka, cibuli taktéž a společně s beraními rohy a ostrými papričkami klademe do sklenice. 2. Lák: vaříme ocet a vodu (v poměru podle chuti) přidáme po troškách koření a necháme projít varem, následně přidáme trochu láku z beraních rohů a paprič
Podobné recepty jako Pikantní utopenci II.
Utopenci se zelím
Postup přípravy receptu 1 Špekáčky podélně nařízneme,opepříme, přidáme chilli dle chuti a vložíme cibuli. Do 4 litrové lahve prokládáme vrstvu zelí vrstvu cibule a špekáčky. 2 Nakonec přidáme feferonku. Vše zalijeme horkým nálevem. Podělte se s přáteli o recept Podobné recepty Hořčicoví utopenci se
Podobné recepty jako Utopenci se zelím
Domácí utopenci recept
20 ks špekáčků. 700 g cibule. 1 česnek. 360 g kyselých sterilovaných okurek. 10 ks feferonek. Nálev: 0,5 l octa. 0,6 l vody. 2 čl cukru.
Podobné recepty jako Domácí utopenci
Utopenci z cukety (naložené karbanátky) recept
Utopenci z cukety (naložené karbanátky) 4,8 (16×) Marsi Mesi. 11 názorů. 22. 8. 2012 18:54. Utopenci z cukety (naložené karbanátky) Anna Kocikova.
Podobné recepty jako Utopenci z cukety (naložené karbanátky)
Utopenci v kečupu
Utopenci v kečupu - recept: Nálev: vše povařit, až se to spojí dohromady. Potom přidat 1/2 lžíce chilli, podle odhadu sůl, pepř a sladkou papriku, trošku cukru dle chuti.Do 1/2
Podobné recepty jako Utopenci v kečupu
Domácí utopenci
Ještě bych doporučil ty utopence nedávat do lednice, lepší je nějaké chladné místo, stačí "špajz", sklep - kolem nějakých 15°C, utopenci se rychleji utopí :), na konzumaci jsou lepší než z lednice a nejsou tak studené, což se hodí pro zalití pivem-nestudí v žaludku a krásně se spláchnou.
Podobné recepty jako Domácí utopenci
Domácí utopenci II.
Utopence zaliji teplím lákem dříve se uleží. Kategorie: Zavařování & nakládání Utopenci. Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů. Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule DeKo Feferonka Křen Moučkový cukr Nové koření Ocet Špekáček Voda.
Podobné recepty jako Domácí utopenci II.
Utopenci V.
Klasika 1*. Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Utopenci. Chuťovky Slané Syrové Oslava Slovník pojmů. Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr krystal Feferonka Nové koření Ocet Pepř mletý Špekáček Sůl Voda.
Podobné recepty jako Utopenci V.
UTOPENCI Marcela recept
Postup přípravy. Ocet, vodu, nové koření, pepř, bobkové listy, cukr, sůl a feferonku svaříme. Lák ochutnejte, můžete přidat ocet nebo cukr (jakou chuť máte raději). Necháme vychladnout a nalijeme na utopence. Salám a ozdoby vykrajuji tvořítkem na cukroví. Uvařeno (2x)
Podobné recepty jako UTOPENCI Marcela