Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
Maso dám na 1 den do mléka - je šťavnatější a křehčí. Pak opláchnu a dám do vychladlé marinády, kterou dělám takto: Ocet zředím vodou 1:1 a přidám všechny ingredience, povařím 5 minut a nechám vychladnout. Ponořím do ní maso a nechám minimálně 1 den, lépe ale 2 - 3 dny.
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Kostelecké jelení maso recept
Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a přidáme 2 hřebíčky. Na směs vložíme maso nakrájené na větší kostky a orestujeme ze všech stran, až maso pustí šťávu. Podlijeme troškou vývaru, tlakový hrnec uzavřeme a dusíme cca 10 minut.
Podobné recepty jako Kostelecké jelení maso
Jelení guláš
Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji
Podobné recepty jako Jelení guláš
Srnčí maso na smetaně
Srnčí maso důkladně prošpikujeme uzeným špekem, osolíme a posypeme kořením "Divočina" od Vitany. Dáme do velkého pekáče, obložíme větším množstvím mrkve a celeru pokrájeného na kostičky, zalijeme vodou přidáme bobkový list a tymián.
Podobné recepty jako Srnčí maso na smetaně
Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Bobkový list Červené zelí Česnek Cibule Jablka Jalovec Jelení maso Křen Kuře Kuřecí křídla Malý celer Máslo Mrkev Nové koření Olej Olivový olej Pepř celý Pepř mletý Pomeranč Řeřicha Rozmarýn Slanina Smetana 12% Sůl Sušené švestky Tymián
Podobné recepty jako Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou
Srnčí kýta na červeném víně
Maso pak dejte stranou a marinádu přeceďte. V hrnci rozehřejte olivový olej a srnčí opečte ze všech stran. Pak ho vyndejte na talíř a do hrnce nasypte zeleninu z marinády. Přidejte k ní třtinový cukr, rajský protlak a nechte zarestovat. Pak vložte zpátky maso a zalijte ho přeceděnou marinádou. Přive
Podobné recepty jako Srnčí kýta na červeném víně
Zvěřina
Maso Zvěřina na červeném víně . Maso Srnčí svíčková s houbovou omáčkou. Maso Srnčí ragú na víně se strouhaným perníkem . Maso Kančí ragú s omáčkou z čokolády. Maso Kančí hřbet se šípkovou omáčkou a kapustou. Další články. Populární. Kančí ragú s povidly. Kančí na víně se švestkami. Šípková omáčka s
Podobné recepty jako Zvěřina
Svíčková z jelena recept
Maso společně z koř.zeleninou se nechává přes noc odležet proto,že zvěřinové maso má pachuť a takhle se pěkně zjemní chuť. Fotku k receptu zatím nemám, ale až budu opět vařit, přiložím. Dělala jsem tuhle svíčkovou poprvé a měla jsem z toho strach, ale moc se mi povedla, přítel říkal, že ji mám lepší
Podobné recepty jako Svíčková z jelena
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci recept
Maso lehce naklepeme, osolíme a posypeme kořením divočina. Můžeme dát odležet, ale není to potřeba. V hrnci si rozehřejeme na špalíčky nakrájenou slaninu a každý plátek masa na ní lehce opečeme (jen do zatažení masa). Maso odložíme na talíř a ve výpeku orestujeme do červena cibuli nakrájenou na kost
Podobné recepty jako Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Pečená srnčí žebra recept
Podlijeme vodou, pekáč zakryjeme a při 180 °C pečeme s průběžným podléváním. Srnčí žebra pečeme asi 2 hodiny, až je maso jako dort. Srnčí maso jsem pekla nenaložené, ale kdo má raději zvěřinu dopředu naloženou, tak žebírka potře směsí den až dva dopředu před pečením a nechá uležet v lednici. Podle m
Podobné recepty jako Pečená srnčí žebra
Pečená jelení kýta nebo plecko recept
Tématické fráze: recepty jelení maso jelení maso recepty pečené jelení maso jelení maso recepty z jeleního masa recepty na jelení maso úprava jeleního masa jeleni recepty recepty z jelena jelení maso recept jelen recepty recept na jelení maso recepty jelen vepřové plecko recepty jelen recept pecene
Podobné recepty jako Pečená jelení kýta nebo plecko
Karpatská roštěná z jelena
Maso opláchneme, nakrájíme na porce, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme worchestrovou omáčkou a obalíme v mouce. Takto připravené plátky zprudka opečeme na rozehřátém oleji, vyjmeme a udržujeme v teple. V kastrole rozehřejeme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájenou cibuli, sladkou papriku,
Podobné recepty jako Karpatská roštěná z jelena
Srnčí řízky
Maso Zvěřina Oběd Večeře Smažen í Slovník pojmů. Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Hladká mouka Jalovec Kýta Máslo Mléko Olej Pepř mletý Slanina Strouhanka Sůl Vejce. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Velikonoční mazanec. Buchta proti všem předpisům. Mrkvový sa
Podobné recepty jako Srnčí řízky
Jelení guláš s povidly a skořicí recept
Přidáme maso, koření a chvilinku orestujeme, ale jen tolik, aby nám paprika nezhořkla a zalijeme cca 2 dcl vody. Přidáme protlak, povidla a masox a táhneme cca 80-90 minut, do změknutí masa. Podle potřeby podléváme. Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a provaříme. Příloha,
Podobné recepty jako Jelení guláš s povidly a skořicí
Kýta z mladého jelena na houbách recept
Tématické fráze: vykostění vepřové kýty peceny jelen jeleni kyta kyta z jelena jelen recepty recepty z jelena jelen na česneku vykoštění kýty jeleni maso na houbach recepty jeleni kyta recept na maso z jelena jelen pečený jeleni kyta recept jelení kýta se šípkovou vykosteni kanci kyty jelen na kyta
Podobné recepty jako Kýta z mladého jelena na houbách
Jelení steak se švestkovou omáčkou recept
Na rozpálenou pánev vložíme steaky, osolíme z jedné strany a po obrácení z druhé, a propečeme je tak, jak jsme zvyklí. Já mám ráda tak akorát, medium, takže stačí 3 minuty z každé strany. Poté maso necháme odpočinout 5 minut zabalené v alobalu. Podáváme se švestkovou omáčkou.
Podobné recepty jako Jelení steak se švestkovou omáčkou
Zvěřinový guláš od tatínka recept
Vývaru přidáme tolik, aby maso bylo ponořené asi 1 - 2 cm. Zmírníme plamen pod kastrolem a necháme probublávat. Protlačíme několik stroužků česneku a přidáme je do hrnce zároveň s majoránkou. Všechny vůně a chutě budou mít čas projít celým jídlem, dokud maso nezměkne. Po změknutí masa guláš zahustím
Podobné recepty jako Zvěřinový guláš od tatínka
Srnčí biftek s oblohou recept
Já z divočiny nemusím to, co má peří, výborné ale bylo, když jsem dělala kančí maso na červeném víně. A nebo myslivecký guláš, ten byl také hodně jedlý. Zvěřina, když se dobře udělá, tak to je delikatesa, protože do ní nikdo necpe ty průmyslové krmné směsi s antibiotiky a růstovými hormony. No nic,
Podobné recepty jako Srnčí biftek s oblohou
Dančí maso na kořenové zelenině recept
Odblaníme maso a nakrájíme na kostky. Očistíme kořenovou zeleninu a také nakrájíme na kostky nebo nastrouháme nahrubo. Taktéž cibuli najemno a slaninu na kostičky. Na sádle zpěníme cibulku, vložíme slaninu, po chvilce kořenovou zeleninu. Restujeme do růžova. Poté vložíme maso, které jsme před tím os
Podobné recepty jako Dančí maso na kořenové zelenině
Jelení kýta s plněnou hruškou recept
Jelení kýtu očistíme, odblaníme, osolíme, posypeme rozdrceným kořením a necháme 2 dny v chladnu uležet. Maso osušíme papírovou utěrkou, nakrájíme na plátky, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme pepřem. Cibuli nakrájíme, celer nahrubo nastrouháme a zpěníme na másle s rozškvařenou slaninou.
Podobné recepty jako Jelení kýta s plněnou hruškou
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou recept
V pekáčku rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, maso ze všech stran orestujeme (2 hodiny před restovaním maso vyjmeme z ledničky, aby získalo pokojovou teplotu). Přidáme na jemno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou zeleninu, koření, podlijeme horkou vodou, vložíme do trouby, z počátku pe
Podobné recepty jako Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Jelen na bylinkách recept
Špek nakrájíme na proužky a na vyšší pánvi jej rozpustíme. Přidáme maso a opečeme. Pak vmícháme protlak, červené víno a pod pokličkou dusíme 1,5 - 2 hodiny, dokud není maso dost měkké. Jelení maso na bylinkách ochutíme solí, pepřem, do šťávy vmícháme brusinkový kompot, prohřejeme a podáváme.
Podobné recepty jako Jelen na bylinkách
Srnčí krk na česneku recept
Maso podlijeme trochou vývaru, dáme do trouby předehřáté na 250°, pečeme asi 30 min., pak ztlumíme na 190° a za občasného podlévaní a přelévání výpekem dopečeme. Když je maso měkké, tak ho vyndáme (udržujeme v teple). Výpek přecedíme, propasírujeme, necháme zredukovat, vložíme zpět maso a obědváme.
Podobné recepty jako Srnčí krk na česneku
Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách recept
500 g srnčí kotlety (či jiná zvěřina) 5 lžic balzamikového octa ... recept recepty na srnčí maso srnčí kotleta recept srnčí maso na portskem maso na portském víně recepty srnčí maso jelení maso recepty srnči hřbet recepty recepty kančí panenka srnčí kotleta recepty maso na portskem zvěřina na brusin
Podobné recepty jako Srnčí kotleta v portském víně a brusinkách
Kančí kýta na brusinkách recept
Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Maso necháme marinovat alespoň 5 hodin. Na lžíci oleje necháme vyškvařit kostičky špeku, osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme marinované maso a ze všech stran zprudka opečeme.
Podobné recepty jako Kančí kýta na brusinkách
Jelení kýta na smetaně recept
Jelení kýtu omyjeme, osušíme a odblaníme. Bobkový list, nové koření, jalovec a pepř rozdrtíme v hmoždíři, smícháme s olejem a přidáme šťávu z půlky citronu. Připravené maso dáme do kastrůlku s poklicí a zalijeme marinádou a necháme asi tři dny odležet. Maso alespoň 2x za den obrátíme.
Podobné recepty jako Jelení kýta na smetaně
Zvěřina s liškami a majoránkou recept
Maso nakrájíme na kostky. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, okořeníme a restujeme, aby se zatáhlo. Poté podlijeme trochou vývaru a dusíme na mírném ohni asi 3/4 hodiny. Průběžně podléváme vývarem. Po uplynutí této doby přidáme lišky a po 10 minutách smetanu a rozemnutou majo
Podobné recepty jako Zvěřina s liškami a majoránkou
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně recept
Letos jsem dělal už 2x srnčí maso a 2x si na tom smlsli naši psi.Tento recept jsem dodrže skoro na ,,chlup"přesnem.Víno jsem po konzultaci s profesionálním someliérem použil Frankovku suchou-4dcl,cukru jsem zkaramelizoval 3 polévkové lžíce a marmeláda byla domácí z našeho černého rybízu a padly toho
Podobné recepty jako Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Jelení guláš na červeném víně a borůvkové marmeládě s houbami ...
Jelení guláš na červeném víně a borůvkové marmeládě s houbami můžeme ochutnat i hned po dovaření. Jelení guláš servírujeme horký s houskovým knedlíkem, například podle tohoto receptu. Měla jsem výjimečně štěstí, dostala jsem takovou krásnou jelení plec, že přímo zpívala. Jelení maso je prvotřídní ..
Podobné recepty jako Jelení guláš na červeném víně a borůvkové marmeládě s houbami ...
Steaky s povidlovou omáčkou
Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji
Podobné recepty jako Steaky s povidlovou omáčkou
Srnčí guláš v papiňáku(tlakovém hrnci) recept
Tématické fráze: vepřový guláš v tlakovém hrnci výborný srnčí guláš guláš z divočáka v papinaku srnčí guláš kančí guláš v papiňáku gulaš v papinaku jelení guláš v papiňáku jak dlouho vařit guláš v papiňáku zvěřina v papiňáku srnci gulas recept zvěřinový guláš v papinaku srnčí kližka doba ...
Podobné recepty jako Srnčí guláš v papiňáku(tlakovém hrnci)
Kančí guláš staročeský
Po odležení maso vyndáme, pokrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a opepříme. Na másle si osmažíme pokrájené cibule dozlatova, přisypeme pokrájenou slaninu, kterou také osmažíme a dále přidáme maso, které necháme za občasného promíchání také osmažit ze všech stran.
Podobné recepty jako Kančí guláš staročeský