Bigos
kamila | 24. 1. 2014 08:28. moje máma je Polka, bigos se u nás vařil na Vánoce nebo na Silvestra a dává se do něj krom minimálně dvou druhů masa (vepřové, hovězí, krůtí) i uzené, sušené houby a rajský protlak..a klobása, pořádná polská suchá. většinou s kysaným zelím ale správně se dává i bílé ...
Podobné recepty jako Bigos
Rychlá kuřecí čína recept
Recept na rychlou kuřecí čínu, která je skvělá s rýží tří barev. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Rychlá kuřecí čína
Česko-čínská mňamka
Katka | 11. 10. 2007 20:36. Já to dělám z kuřecího masa, smíchám olej, koření, solamyl a maso, nechám do druhého dne ( nemusí ), osmažím, pak sojovka, přidám mr. zeleninu s brokolicí a nakonec ty nudle.
Podobné recepty jako Česko-čínská mňamka