Sdílet:

Jehneci vyvar recept


Jehneci vyvar recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Jehneci vyvar, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Jehneci vyvar. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Jehneci vyvar receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Pečené jehněčí s gratinovanými brambory
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené jehněčí s gratinovanými brambory

Pečené jehněčí s gratinovanými brambory a s kaštany je báječné a syté vyloženě zimní jídlo. Už pohled na něj člověka zahř...

Jehněčí kapustové rolky - Low carb
Uložit recept!
recepty
recepty

Jehněčí kapustové rolky - Low carb

Přinášíme další lahodný recept podle zásad Low carb. Lahodné jídlo a u toho hubnout? Ano je to reálné, důležité je správn...

Fettuccine Bolognese
Uložit recept!
recepty
recepty

Fettuccine Bolognese

Fettuccine Bolognese jsou italské těstoviny připravené s báječnou omáčkou. Několik druhů mletého masa a spousta bylin a k...

Jehněčí vnitřnosti na zelenině recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí vnitřnosti na zelenině recept

Rozrezanú kapustu dáme do osolenej vody, necháme prejsť varom a precedíme. Narežeme na hrubšie rezance. 1 dl vývaru z kapusty odložíme. Jahňacie…

Podobné recepty jako Jehněčí vnitřnosti na zelenině

Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH recept

350 g jehněčího masa (nakrájené na kostky) 1 hrnek řeckého jogurtu. 1 rajče. 1 cibule rozmixované spolu na kaši. 1 lžíce rajského protlaku. 1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty nebo nakrájené nadrobno. 3 lžíce Ghee nebo másla oleje. 1 hrnek pitné vody.

Podobné recepty jako Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH

Jehněčí plec se švestkama recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí plec se švestkama recept

Pekáček si vyložíme pečicím papírem. Vložíme jehněčí plecko (načesnekované, osolené a pokmínované), podlijeme troškou vody. Posypeme sušeným tymiánem a pečeme cca. 2 hodiny při 150°C. Občas podléváme výpekem. Po dvou hodinách poklademe maso rozpůlenýma švestkama, zvýšíme teplotu na cca. 200°C a dále

Podobné recepty jako Jehněčí plec se švestkama

Jehněčí plíčky v hořčicové omáčce recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí plíčky v hořčicové omáčce recept

Na troche oleja opražíme múku, zalejeme mliekom a vývarom z pľúcok a dobre rozmiešame. Pridáme na hranolčeky narezanú mrkvu, omáčku nariedime do potrebnej hustoty a povaríme, kým je mrkva mäkká. Osolíme, pridáme horčicu, vsypeme pľúcka a necháme prejsť varom. Nakoniec dochutíme cukrom a octom.

Podobné recepty jako Jehněčí plíčky v hořčicové omáčce

Jehněčí pekáč recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí pekáč recept

Zemiaky narežeme na plátky hrubé asi 0,5 cm. Plátky jahňaciny naklepeme, osolíme, okoreníme. Do pekáča skladáme vrstvy v tomto poradí: ½ zemiakových plátkov, jemne osolíme, jahňacie plátky, ľadvinky narezané na kúsky, cibule narezané na kolieska, posypeme tymiánom, jemne osolíme a jemne okoreníme, ½

Podobné recepty jako Jehněčí pekáč

Jehněčí hřbet podle mně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí hřbet podle mně recept

Na pánvi rozpálíme olej a plátky na něm z obou stran rychle orestujeme. Maso pak vyndáme a na výpeku rozškvaříme slaninu, zpěníme na půlkroužky nakrájené cibule a rozmačkaný česnek. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, petržel, na kostičky nakrájený celer a vše orestujeme.

Podobné recepty jako Jehněčí hřbet podle mně

Vařený jehněčí krk v zelenině recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vařený jehněčí krk v zelenině recept

Jehněčí krk nasekáme na plátky, omyjeme a vložíme do papiňáku. Osolíme, opepříme, přidáme hrubě krájenou cibuli a česnek, zalijeme vodou a dáme vařit. Po 45 minutách hrnec otevřeme, přidáme krájené brambory, mrkev a dovaříme doměkka. Porce krku podáváme na nahřátých talířích s částí zeleniny i troch

Podobné recepty jako Vařený jehněčí krk v zelenině

Jehněčí podle Jamie Olivera recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí podle Jamie Olivera recept

Jehněčí kotletky nebo řízky osolíme a zprudka osmahneme z obou stran na olivovém oleji aby se maso zatáhlo. Mezitím v zapékací misce smícháme trochu olivového oleje, dijonskou horčici, vinný ocet a tymián. P oté maso vyndáme z pánve a vložíme jej do připravené směsi.

Podobné recepty jako Jehněčí podle Jamie Olivera

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou - recept: Vývar uveďte do varu, vsypte pokrájenou karotku a zlehka asi 20 minut povařte. Ke konci varu vložte maso. Nudle si uvařte zvlášť ve vroucí osolené

Podobné recepty jako Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Jehněčí žebírka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí žebírka recept

Postup přípravy. Prelisovaný cesnak, soľ a olej utrieme na pastu. Rebierka potrieme pastou z oboch strán, uložíme na pekáč a podlejeme trochou vody. Rebierka obložíme narezanou cibuľou a na kolieska narezanou cuketkou, ktoré osolíme a dopečieme ( asi 10min ).

Podobné recepty jako Jehněčí žebírka

Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...

Přidáme 0,5 litru vývaru a 0,5 l červeného vína. Pekáč přikryjeme druhým pekáčem, vložíme na 250°C do rozpálené trouby a zprudka pečeme cca 15 minut. Poté plamen zmírníme a pečeme dál přikryté cca 2 hodinky na 160-180°C a průběžně kontrolujeme a podléváme.

Podobné recepty jako Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...

Jehněčí na jalovci recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí na jalovci recept

Prošpikujeme slaninou a okořeníme pepřem, solí (s tou opatrně, špek je slaný), rozmarýnem a drceným jalovcem. Vyndáme zeleninu z nálevu a uložíme do ledničky, koření ponecháme. Maso ponoříme do nálevu, musí být úplně ponořené a marinujeme 8-12 hodin, ideálně přes noc.

Podobné recepty jako Jehněčí na jalovci

Jehněčí kýta na česneku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí kýta na česneku recept

Jehněčí kýta na česneku. Jehněčí maso je maso pro gurmány. Je jemné a má svou specifickou vůni. Skvěle se k němu hodí rozmarýn, nebo také jalovec a nové koření. Pečení si zabere čas, ale odměnou nám bude rozpadající se maso. Dobrou chuť. 4,8 (13×) misza. 16 názorů.

Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku

Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu recept

Postup přípravy. Jehněčí kýtu kuchyňsky upravíme (osušíme, odblaníme). Omyté snítky rozmarýnu, pokrájené stroužky česneku, obě nakrájené cibule, olej, sůl a pepř nahrubo rozmixujeme. Maso dobře potřeme touto směsí a necháme na 2 hodiny v chladu.

Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu

Pečená jehněčí žebírka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečená jehněčí žebírka recept

1 lžička rajčatového protlaku 1 lžička worcestrové omáčky 2 lžíce bílého vínneho octa 1 lžička citronové šťávy Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Rebierka narežeme na porcie a na oleji opečieme z oboc

Podobné recepty jako Pečená jehněčí žebírka

Jelení vývar s knedlíčky
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jelení vývar s knedlíčky

1 špetka muškátový oříšek Mletý 1 lžička citronová kůra Nastrouhaná 2 ks vejce 1 lžíce líbeček Nasekaný strouhanka Dle potřeby 1

Podobné recepty jako Jelení vývar s knedlíčky

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky - recept: Opláchnuté hovězí maso s kostí vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přivedeme do varu. Sebereme sraženou bílkovinu a postupně přidáme koření

Podobné recepty jako Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Pečená voňavá jehnečí kýta recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečená voňavá jehnečí kýta recept

Pečená voňavá jehnečí kýta 4,7 (9×) Meszarosovabolya 2 názory 21. 11. 2010 14:37 Meszarosovabolya Přidat fotku Suroviny Porce: pre 5-6 osôb jehněčí kýta (měla jsem horní polovinu) 2 větvičky čerstvého rozmarýnu, 6 stroužků česneku pokrájaného na klínky 3 bobkové listy sůl citronová šťáva z 1/2 citro

Podobné recepty jako Pečená voňavá jehnečí kýta

Jehněčí ragú recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí ragú recept

Suroviny: maso jehněčí, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, česnek, sádlo vepřové, fazole, petrželka, paprika sušená sladká, sůl, pepř, kmín drcený, rozmarýn sušený, kečup sladký, bujón hovězí, bujón zeleninový, masox, mouka hladká, voda. Maso očistíme, odblaníme, nakrájíme na menší kostky či nu

Podobné recepty jako Jehněčí ragú

Jehněčí játra s jablky a žampiony recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí játra s jablky a žampiony recept

Postup přípravy. Maslo necháme rozpustiť a na slabom plameni na ňom opražíme nadrobno narezanú cibuľu. Pridáme na štvrťky narezané šampiňóny a jablká narezané na rovnako veľké kúsky. Jemne osolíme a dusíme asi 10 minút. Pečeň narežeme na plátky a na masle z oboch strán opečieme. Osolíme, okoreníme.

Podobné recepty jako Jehněčí játra s jablky a žampiony

Jehněčí špíz s cuketou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí špíz s cuketou recept

2 300 g jehněčích jater 1/2 cukety 1 cibule 150 g balkánského sýru jehněčí vývar 2 lžíce rajčatového protlaku nebo pyré 1 lžíce hořčice 2 snítky čerstvého tymiánu sůl pepř olej Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Post

Podobné recepty jako Jehněčí špíz s cuketou

Jehněčí

Jehněčí kýta na bylinkách s pikantními bramborami batata harra. Recepty.

Podobné recepty jako Jehněčí

Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí recept ...

Postup přípravy. Cibuli nakrájíme na tenké kroužky a dáme je do misky. K cibuli přidáme 3 jemně utřené stroužky česneku, víno a koření. Vše splu dobře promícháme marinádou potřeme připravené maso. Nejlepší je nechat maso v marinádě uležet přes noc, aby chytlo tu správnou chuť.

Podobné recepty jako Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí ...

Kde najít informace



×