Filé z candáta a houbový kuba s majoránkovým máslem
Kroupy zalijte studenou vodou ochucenou kmínem a solí a uvařte doměkka. Uvařené kroupy sceďte a vložte do kastrolu se scezenými houbami a kouskem másla, ochuťte česnekem utřeným se solí, kmínem a majoránkou a vše promíchejte.
Podobné recepty jako Filé z candáta a houbový kuba s majoránkovým máslem
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
více o Majoránkové karbanátky. 25 minut. Broskvové řezy. Těsto: všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Puding nevaříme, sypeme pudinkový prášek! ... Fazole namočíme na dvě hodiny do studené vody, pak je uvaříme doměkka, a scedíme. Kroupy připravíme stejným způsobem. Na trošce oleje osmaž
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené